Bliver klippet ca hver 6 uge gennem de sidste to år. Er yderst tilfreds, og mine veninder komplimenterer klipningen. A. Er perfektionist hvad hendes arbejde angår, og jeg kan kun anbefale hende
Scopri cosa dicono le persone
HOLD JER LANGT VÆK FRA DET HER BESKIDTE SVINDLERSTED HVIS I HAR JERES HELDBRED OG PENGE KÆRE........ Blev klippet her første og absolut sidste gang nogensinde. Ikke nok med at håndværket er ele... Leggi di più
Havde fået voksbehandling i julegave, skulle have vokset ben samt arme. De var meget forvirret og spurgte mig hvad jeg havde betalt for, og hvor jeg skulle vokses osv. og eftersom jeg havde fået det i... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Magic Hair Design frisørsalon ligger i Odense og tilbyder professionel hårpleje til fornuftige priser
Informazioni di contatto
Hvorfor er der ikke den mulighed med 0…
Hvorfor er der ikke den mulighed med 0 stjerner?? Seriøst, hvis du har en høj standard for, hvordan dit hår skal se ud, så er det ikke her du skal komme. Jeg går rigtig meget op i, at håret skal se godt ud og jeg blev anbefalet denne her frisør af en veninde (som åbenbart ikke går op i hvordan hendes hår skal se ud) Hun havde så også kun fået klippet spidser. Tænker det nok er prisen hun er gået efter. Men næste gang betaler jeg gerne for kvaliteten. Jeg er nu nødt til at tage ind til en RIGTIG frisør for at få farvet håret om og få lavet de etager, som jeg bad om!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse de er rigtig gode til at klippe hår og lave fade. god service kan stærkt anbefales og tag til Magic hair design.
Jeg er kommet hos Magic Hair Design…
Jeg er kommet hos Magic Hair Design igennem en hel del år og er virkelig tilfreds. Hun klipper altid efter mine foreskrifter og hun er et fantastisk menneske, kærlig ærlig og rar.
Bliver klippet ca hver 6 uge gennem de…
A. Er perfektionist hvad hendes arbejde angår, og jeg kan kun anbefale hende
Fik idag rykket mine extentionstions…
Fik idag rykket mine extentionstions op❤️ fantastisk stykke arbejde udført af Tayebeh og så hjertevarm en kvinde som kan sit kram. Stor anbefaling herfra.
Jeg er super tilfreds med min frisør Tayebeh
Tayebeh har været min frisør de sidste par år, og jeg er super tilfreds med det arbejde hun udfører. Jeg fortæller hvordan jeg vil klippes og Tayebeh klipper præcis som jeg beder om, jeg har derfor aldrig har været utilfreds. Vi får altid en hyggelig snak og jeg bliver altid tilbudt en kop kaffe. Dejligt altid at blive mødt med godt humør og et dejligt smil. Jeg kan kun anbefale Magic Hair Design.
0 stjerner!!
0 stjerner!!
Aldrig har jeg oplevet en så dårlig og mærkelig frisør. Mit hår er total skævt klippet og hun selv er virkelig mærkelig. Hun er så overdrevet slesk at hun virker som en heks, som prøver at lokke med alt mulig og kalder dig konstant for smukke og søde skat, selvom hun ikke kender dig. Så creepy! Og udover det, er der så klamt hos hende. Jeg skal aldrig nogensinde derind igen. Virkelig spild af penge!
Hold jer laangt væk fra hende folkens
Hold jer laangt væk fra hende folkens. Hun er den værste frisør EVER! Og der er SÅ beskidt og klamt hos hende🤮🤮
Beskidt og ulækker salon
Ville give 0
Der er meget beskidt og frisøren er 100 procent ikke uddannet frisør
Mit hår var ødelagt efter klip, så skævt. Vask tilbydes ikke trods det er med i tilbuddet. Frisør har travlt med at få en til at booke ny tid og er falsk sød. Kalder en for smukke og søde trods det er første besøg
Meget dygtig
Tayebeh er meget dygtig. Jeg har fået sat extensions i med flettemetoden og man kan næsten slet ikke se at det er extensions. Hun er rigtig sød, venlig og snaksaglig. Super sød og køn! Anbefaler meget til opsætning af extensions !💓💗
En god oplevelse!man.
Dér bliver man klippet som man ønsker det, vis et billede og Tayebeh kan klippe dig sådan!
Man går glad og tilfreds derfra!
Positiv energi
Dejlig service så dejlige resultater man kan bare sige/vise det man ønsker og vil have lavet og hun laver det uden nogle problemer skal du have lavet hår men også farvet bryn og en piercing hun kan alt!!❤️❤️ kan klart anbefales! 😁
Super tilfreds
Super tilfreds. Min søn får lavet krøller hvergang her. Vi er yderst tilfredse med resultatet, og han elsker at komme her. Prisen er også super god.
Tayeb er utrolig sød og snak sagelig. Hun lytter altid til vores ønsker.
Vælg Magic har design for den gode oplevelse
Tayebeh er rigtig god til at lytte. og sætte sig ind i hvordan man gerne vil klippes. Humør er dejligt og prisen yderst rimelig. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.
Hun er en utrolig sød og god frisør
Hun er en utrolig sød og god frisør, kommer helt sikkert til at bruge hende fremover. Men føler sig altid velkommen, hun er lyttende og gør alt for man er tilfreds når man går derfra. Kan virkelig anbefale hende🌸
Mega sød frisør og farvede mit hår…
Mega sød frisør og farvede mit hår rigtigt flot 🩷
Bedste anbefalinger herfra
Min søn kommer hos Tayebeh og er meget glad for hende. Altid sød og venlig og god til at klippe hans hår, som han ønsker. Bedste anbefalinger herfra.
Sikken en dejlig oplevelse at komme til…
Sikken en dejlig oplevelse at komme til frisør. Tid nok til at sludre, få kaffe og få en flot frisure.. Tak og på gensyn.
Tayebeh er super dygtig og tager sig…
Tayebeh er super dygtig og tager sig god tid
Verdens bedste salon og den sødeste…
Verdens bedste salon og den sødeste frisør som altid giver den bedste behandling. Har gået hos hende i mange år og har kun været mere end tilfreds! Jeg får altid den tid jeg ønsker hos hende selvom det er en travl salon. Men det er meget vigtigt for tayebeh at gøre alle sine kunder tilfreds.
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner ville jeg give det da hun er den bedste❤️❤️❤️
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.