Købte min første fiskekasse hos jer med levering dag til dag. Super oplevelse, fisken var fortsat dækket af is ved ankomst og al fisk var friskt og lækkert. Virkelig god kvalitet for pengene😊
Scopri cosa dicono le persone
Uhmmmenummmmenum! Har igen fået leveret lækkerier fra Hanstholm. Det er så lækkert og friskt og appetitligt. Og virkelig god kvalitet. Jeg kan virkelig anbefale alle at handle her. Jeg får endda... Leggi di più
Bestilte 3 kg torskefilet og 3 sider laks. Jeg må sige, at jeg var målløs, da jeg åbnede kassen. Det er noget af det flotteste fisk, jeg længe har set. Torskefileterne var perfekt udskåret, og lak... Leggi di più
Levering som lovet, dejligt man kan bruge flexlevering. Pakket forsvarligt i kasse med masser af is. Indbagte rejer i fin kvalitet. Pil selv rejer er løsfrosne, hvilket er et plus. Vi vender tilbage... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi er vilde med fisk og er din seriøse og troværdige leverandør af fersk og frosne fisk i super kvalitet.
Informazioni di contatto
Hamborgvej 16, 7730, Hanstholm, Danimarca
- privatsalg@hafiska.dk
- hafiska.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Super lækker fisk
Super lækker fisk, vi vender tilbage når vi har spist op.
God firma at købe hos
Dette er meget sjældent at et firma som Hanstholm fisk er så venlig at levre ny sending rødspætte,da en af deres medarbejdere har taget fejl. De har leveret 125 gram de skulle levere 250 op til 350 gram men sender nu ny sending fri
God service og dejligt at man kan vælge…
God service og dejligt at man kan vælge levering til den dag der passer bedst til mig.
Altid frisk fisk, jeg handler gerne hos Hanstholm fisk.
Lækker fisk 🐟 til tiden 👍
Det er let at bestille og fiskene holder sig friske selvom jeg ikke lige er hjemme til at modtage pakken. Og det smager bare rigtig dejligt. Når jeg bestiller store portioner har jeg til mange dage i min fryser og de smager stadig godt når de tør op . Hanstholm Fisk og skaldyr har fået sig en kunde. Jeg vil hellere spise fisk end oksekød. 🌺👍🌺
En god og nem og hurtigt levering
En god og nem og hurtigt levering
Frisk Torsk
Frisk Torsk, leveret til døren og til tiden, i en flamingokasse fyldt med is, torsken lå i en pose virkeliget meget hygiejnisk. Dejlige store torske filletter
vil helt anbefale Hanstholm Fisk og Skaldyr
God kvalitet leveret til tiden
Fine filerer,leveret i sne storm 🤗god…
Fine filerer,leveret i sne storm 🤗god service.
Rødspættefilletter
Jeg bestilte 3 kg rødspættefilletter. Desværre var to tredjedele meget små. Man kunne godt have oplyst at det var en blanding af små og mellemstore filletter. Dem på billedet så meget bedre ud.
Fisken var frisk og smagte godt.
Hurtig Levering
Hurtig og sikker levering friske og nedkølet varer vil til en hver tid bestille fisk derfra igen
Kan anbefales
Lækre jomfruhummerhaler
Lækre jomfruhummerhaler, præcis som det plejer at være👌
Pivfrisk torskefilet .
Pivfrisk torskefilet .
Lækre fiskefrikadeller og skønne torskebukser.
Alt absolut en gentagelse værd
Super kvalitet
Super kvalitet og meget fisk for pengene - jeg var MEGET glad for min fiskekasse, og har hørt fra en kender, at jeg også skal bestille fiskesuppe næste gang 🥰🥰🥰
VI BESTILTE MØRKSEJ FILEER OPLEVELSEN…FRISK FISK
VI BESTILTE MØRKSEJ FILEER OPLEVELSEN ER DEN
VI MODTOG FLAMINGO KASSEN SOM VI VAR LOVET
OG I DEN VAR VORES FISK PIV FRISKE PÅ IS STORE
FLOTTE FILEER TAK FOR DET.OG DET ER IKKE SIDSTE
GANG VI KØBER FISK HOS HANSTHOLM FISK
&SKALDYR TAK TIL ALLE DER HAR HAFT EN HÅND MED.😎👍 FRANK VORDINGBORG
Virkelig lækker fisk
Virkelig lækker fisk, der blev leveret lynhurtigt på adressen
Super kvalitet
Super kvalitet. Gør det til en fornøjelse at nyde fisk.
Levering som aftalt 👍 bare super
God hjemme side friske fisk
God hjemme side friske fisk
Dejlig torskerogn 😊
Jeg købte 5 kg rejer med skal
Jeg købte 5 kg rejer med skal - super lækre - hurtig levering 👍😊
præcis aflevering af to meget levende…
præcis aflevering af to meget levende og fine sorte hummere, I kan jo ikke gøre for at de lå i min køkkenvask og skulede til mig, forståeligt hvis de vidste, hvad der ventede dem.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.