Valutata 5 stelle su 5

Smidigt och en bra produkt. Har provat bådde vanlig och eltandborste. Bägge produkterna är bra kvalietet. Priset är cirka halva priset, leveransen direkt ibrevlådan, och kan själv bestämma hur du... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt perfekt! Jag är otroligt dålig på att byta tandborstar både till mig och barnen. Med habits kommer tandborstarna direkt i brevlådan varje eller varannan månad. Tandborstarna är behagliga att håll... Leggi di più

1. Negozio di forniture odontoiatriche

Scritti dall'azienda

Habits gör det enkelt att upprätthålla en god munhälsa för hela familjen. Vi erbjuder en smidig prenumerationstjänst som levererar nya tandborstar och tandborsthuvuden direkt till dörren enligt tandläkarrekommendationer. Med fräscha tandborstar som byts ut i tid säkerställer vi en effektivare rengöring och bättre tandhälsa för hela familjen.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,6

Tutte le recensioni

54 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Snabb leverans och bra kvalitet.

Snabb leverans och bra kvalitet.
Had fått 5 stjärnor om det inte vore för den enorma mängd emballage som gjorde försändelsen oerhört miljövidrig. Två tandborsthuvuden genererade en hel kasse avfall av plast och papp.
Jag provar en månad till och ser om det skett någon förändring.

26 novembre 2024

Risposta di Habits

Tack för din feedback, det betyder mycket för oss! Vi förstår din oro kring emballaget och vill förklara att vi har valt så hållbara material som möjligt för första leveransen. Plastpåsen är tillverkad av 80% återvunnen plast och kan återvinnas, och både papperslådan och tandborstförpackningarna är också återvinningsbara.

För framtida leveranser har vi minskat emballaget till ett smidigt bubbelkuvert, vilket är både mer miljövänligt och praktiskt. Vi hoppas att detta gör din upplevelse ännu bättre, och vi är säkra på att du kommer bli nöjd!

Underlättat min vardag

Jag har en prenumeration till hela min familj och det är superskönt att inte behöva tänka på när det är dags att byta tandborste. Med Habits har vi fått en bättre munhygien rakt i brevlådan till ett väldigt förmånligt pris. Jag rekommenderar alla att använda sig av Habits.

2 ottobre 2024

Risposta di Habits

Tack för din recension! Vi är glada att vår tjänst underlättar och bidrar till bättre munhälsa för din familj. Kul att ha er med oss!

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt att man inte behöver ha koll på…

Perfekt att man inte behöver ha koll på när man ska byta tandborste, att de kommer i brevlådan när det är dags att byta passar oss jättebra.

27 novembre 2024

Risposta di Habits

Tack för din fina feedback! Vi är glada att vår tjänst gör det enklare för er och att leveransen direkt i brevlådan fungerar så bra 😊

Älskar det här

Älskar det här! Allt är enkelt, från beställning till leverans. Känns bra att veta att vi alltid har fräscha tandborstar hemma. Rekommenderar starkt!

23 novembre 2024

Risposta di Habits

Tack för din fantastiska recension! Härligt att höra att allt känns så smidigt :)

Väldigt smidig tjänst

Väldigt smidig tjänst! Vi slipper tänka på när det är dags att byta tandborstar – de kommer direkt i brevlådan. Perfekt för vår familj och barnen älskar sina färgglada borstar!

22 novembre 2024

Risposta di Habits

Tack för din recension! Så kul att höra att tjänsten funkar bra för er och att barnen gillar de färgglada borstarna :)

Valutata 5 stelle su 5

Jag är så nöjd med min prenumeration på…

Jag är så nöjd med min prenumeration på de manuella tandborstarna! De är snygga, prisvärda och riktigt sköna att använda. Det är otroligt smidigt att få nya tandborstar levererade precis när det behövs, så jag slipper fundera på att köpa nya själv. En stor bonus är att jag äntligen fått in en rutin för att byta tandborste regelbundet – något jag länge velat göra men aldrig riktigt fått till. Enkelt, bekvämt och något jag varmt rekommenderar!

22 novembre 2024

Risposta di Habits

Tack för ditt fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattar både produkterna och bekvämligheten med prenumerationen. Att hjälpa våra kunder skapa bra vanor för tandborstbyten är precis vad vi strävar efter. Tack för att du rekommenderar oss!

Smidigt och bekvämt!

Jag är imponerad av hur smidigt och bekvämt det är att använda Habits. Att få tandborstar levererade precis när det behövs sparar både tid och energi. Tandborstarna är dessutom sköna och passar all i min familj. Perfekt för mig som vill slippa fundera på när det är dags att byta tandborste – rekommenderas varmt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 novembre 2024

Risposta di Habits

Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att höra att vår tjänst gör vardagen lite enklare för dig och din familj. Att kunna bidra till bättre rutiner och bekvämlighet betyder allt för oss. Tack för att du rekommenderar Habits! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Som fyrbarnsmamma är jag otroligt…

Som fyrbarnsmamma är jag otroligt imponerad av Habits tandborstar! Vi har använt de manuella tandborstarna för vuxna och barn, och de är helt fantastiska. Borstarna är inte bara snygga och hållbara, utan också väldigt skonsamma mot tänder och tandkött – något som är extra viktigt för mina små. Det känns bra att veta att hela familjen får en högkvalitativ produkt som även är hållbar för miljön.

16 novembre 2024

Risposta di Habits

Tack för din underbara feedback! Det betyder mycket för oss att höra att våra tandborstar fungerar så bra för hela din familj. Vi är glada att kunna erbjuda produkter som både är skonsamma och hållbara. Tack för att du delar med dig! 😊

Servicen var fantastisk

Servicen var fantastisk, leveransen var snabb och tandborsten är av hög kvalitet.

7 novembre 2024

Risposta di Habits

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår service och våra produkter. Det betyder mycket för oss! 😊

Funkar bra

Funkar bra, skönt att slippa komma ihåg att köpa nya borstar på ICA hela tiden!

14 novembre 2024

Risposta di Habits

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att vår tjänst gör vardagen lite enklare för dig. Det är precis det vi strävar efter! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Quality toothbrushes that are delivered…

Quality toothbrushes that are delivered at regular intervals. Friendly customer support

13 novembre 2024

Risposta di Habits

Thank you for your feedback! We're thrilled to hear you're happy with the quality of our toothbrushes and our customer support. Your satisfaction means everything to us! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Bra kvalitet på tandborstarna och…

Bra kvalitet på tandborstarna och väldigt smidigt med regelbundna leveranser. Tänderna känns renare och hela familjen är supernöjd!

13 novembre 2024

Risposta di Habits

Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att höra att hela familjen är nöjd och att tandborstarna gör skillnad. Det är precis det vi strävar efter! 😊

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più