Smidigt och en bra produkt. Har provat bådde vanlig och eltandborste. Bägge produkterna är bra kvalietet. Priset är cirka halva priset, leveransen direkt ibrevlådan, och kan själv bestämma hur du... Leggi di più
Helt perfekt! Jag är otroligt dålig på att byta tandborstar både till mig och barnen. Med habits kommer tandborstarna direkt i brevlådan varje eller varannan månad. Tandborstarna är behagliga att håll... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Som fyrbarnsmamma är jag otroligt imponerad av Habits tandborstar! Vi har använt de manuella tandborstarna för vuxna och barn, och de är helt fantastiska. Borstarna är inte bara snygga och hållbara, u... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag är så nöjd med min prenumeration på de manuella tandborstarna! De är snygga, prisvärda och riktigt sköna att använda. Det är otroligt smidigt att få nya tandborstar levererade precis när det behöv... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Habits gör det enkelt att upprätthålla en god munhälsa för hela familjen. Vi erbjuder en smidig prenumerationstjänst som levererar nya tandborstar och tandborsthuvuden direkt till dörren enligt tandläkarrekommendationer. Med fräscha tandborstar som byts ut i tid säkerställer vi en effektivare rengöring och bättre tandhälsa för hela familjen.
Svezia
- habitsoralcare.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Bra produkt
Bra produkt. Tandborshuvudet har bra kvalitet och fungerar bra med hundenheten. Bra pris och bra leverans.

Jättenöjd
Jättenöjd! Otroligt skönt att få hem Borsthuvuden och paketet allt kom i var väldigt fint!

Praktiskt och bra
Det var så smidigt att tandborstpaket kommer direkt o brevlådan istället för att behöva hämta ut hos ombud. Tandborsthuvudet till oral-B tandborsten verkar riktigt bra. Har bara testat någon vecka än, men hittills väldigt nöjd!

Risposta di Habits
Underbart att få hem tandborstar till…
Underbart att få hem tandborstar till ett rimligt pris!

Bra tandborstar
Snabb leverans, billigare än i fysiska affärer. Bra tandborstar och borsthuvuden, dock är de lite hårdare än originalet till Oral B.

Nöjd kund
Så smart med prenumeration på tandborstar, fina och användarvänliga är de dessutom! Kan varmt rekommenderas.

Risposta di Habits
Så smidigt att aldrig behöva fundera på…
Så smidigt att aldrig behöva fundera på hur länge man använder sin tandborste, direkt när det nya paket dimper ner i brevlådan byter vi och har en fräsch tandborste hela tiden 👌

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Riktigt snabb leverans. Älskar att inte behöva tänka utan att abonnemanget berättar för mig när det är dags att byta tandborste! Lite hårda borsthuvuden till eltandborste men den manuella är den bästa på marknaden!!

Fantastisk tjänst & bra kvalité
En fantastisk tjänst! Barnen älskar sina färgglada tandborstar och jag har en grej mindre att tänka på. Snabb leverans och bra kvalité! Tack Habits!

Risposta di Habits
Vi har fått första leveransen och ser…
Vi har fått första leveransen och ser fram emot att Habits kommer påminna oss om att byta tandborstar framöver. Vilket bra koncept!

Bra kvalitet
Bra kvalitet på borstarna, enkelt att ändra sin beställning. Bra pris.

Älskar!
Älskar att det är så bra pris, smidigt och fina, bra tandborstar! Vi har redan rekommenderat Habits till flera vänner 🙂
Önskar bara att man även kunde prenumerera på Tandkräm och Tandtråd hos Habits, så man får hem hela kitet

Risposta di Habits
Leveransen kom snabbt och tandborstarna…
Leveransen kom snabbt och tandborstarna var både fina och sköna att borsta med.

Bra tandborsthuvuden! Nöjd
Bra tandborsthuvuden som passar till alla fyra tandborstar i familjen. Oral B barn, vuxen och Philips soniccare. Gillar även idén för detta!

👍👍👍👍
-Bra idé att prenumerera på tandborsthuvuden
-Snabb leverans
-Bra pris

Risposta di Habits
Snabb leverans fina färger o bra…
Snabb leverans fina färger o bra kvalitet!