Gymtogether Online Coaching met altijd resultaat Recensioni 81

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 4 stelle su 5

De eerste coach paste niet bij mij, maar toen kreeg ik Rodney als coach. Hij heeft mij tot nu toe super begeleid en luister echt naar wat ik wil bereiken en past daarbij het plan op mij aan. Reageert... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zit al een tijdje bij gymtogether sinds kort overgestapt naar een anderen coach rodney samenwerking gaat top goed contact denkt echt met je mee en zorgt voor een goed plan zodat jij je doelen zeker ga... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf moment één een goed gevoel bij gymtogether. Een persoonlijke benadering bij de start en intake. Gekoppeld aan een coach die bij mij past. Irma kijkt goed naar je leven en wat daar binnen past. I... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik zit nu op de helft van mijn traject en heb een hoop tegenslagen gehad zoals meer dan een week koorts, constante hoofdpijn waardoor het sporten moeizaam gaat en toch helpt Irma mij er steeds doorhe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

De ideale coach om je doelen te bereiken!!

Ik heb Gerben als coach en ik moet zeggen dat hij een plan op maat maakt. Het enige wat je moet doen is het plan volgen en je hebt 100% resultaat!
Hij kan zowel voor vrouwen als mannen een plan op maat maken, aangezien het vrouwelijk lichaam anders werkt dan het mannelijk lichaam.
Hij is ook erg toegankelijk en beantwoord al je vragen. Zowel trainingsschema’s als voedingschema’s zijn ook helemaal niet moeilijk vol te houden. Gerben is ook niet voor een te streng schema. Stap voor stap kom je er gegarandeerd!! Een absolute aanrader! Ik heb al verschillende coaches gehad en dit is de beste.
Gerben is gepassioneerd door zijn werk en dat voel je ook.

2 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Misselijkmakend

Verschrikkelijk hoe vrouwen worden afgeschilderd te moeten zijn.

26 novembre 2024
Logo di Gymtogether Online Coaching met altijd resultaat

Risposta di Gymtogether Online Coaching met altijd resultaat

Beste Denise, wat vervelend dat je dit zo ervaart want hoe komt dit?

Valutata 1 stelle su 5

I will not advise anyone to work with…

I will not advise anyone to work with them. I canceled my subscription on medical reasons and they continue to pursue and push me for months. Very disturbing the way they chase their clients

22 novembre 2024

Gym together met Gerben

Ik ben 5 weken geleden begonnen met coach Gerben.
Het gaat super ben inmiddels meer dan 6kg kwijt! Gerben antwoord super snel en is altijd duidelijk, ben erg tevreden over Gerben!

8 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend tevreden met begeleiding en resultaten

Ben op 1 juli 2024 begonnen met een afvaltraject onder begeleiding van Eros en ik ben al 10 kilo afgevallen! Ben ontzettend blij met de begeleiding en met dit resultaat.

Eros is altijd positief. Zelfs als het een week wat minder goed is gegaan, dan blijft hij positief en dat werkt erg motiverend.

Bij het opstellen van een voedingsschema en sportschema wordt er goed gekeken naar jouw persoonlijke belangen en voorkeuren. Als je vragen hebt kan je altijd bij je begeleider terecht, want het contact is erg laagdrempelig.

Verder is het heel prettig dat er veel aandacht wordt besteed aan het opdoen van kennis omtrent bewegen en voeding, zodat je na het behalen van je doel de gezonde levensstijl kunt voortzetten.

18 ottobre 2024

Erg prettige samenwerking

Erg prettige samenwerking, perfect op maat gemaakte voedingschema's en echt bijna altijd te bereiken. Had niet verwacht dat ik binnen 2,5 week 5 kilo kwijt zou raken, terwijl ik nog zo veel eet. En met sporten merk ik door de trainingschema's echt verschil. Dit was precies wat ik nodig had.

20 settembre 2024

Fijne coaching

Fijne coaching. Veel persoonlijker dan de meeste online trajecten.
Mijn coach is Job. Fijne gezellige grappige coach die ook veel weet qua voeding.
Vragen kan altijd via de app en vrij snel antwoord.
Om de week via zoom live gesprek. Nemen ze ook echt de tijd voor je.
Nog te kort bezig voor resultaat maar gaat goed.

19 settembre 2024
Valutata 3 stelle su 5

Fijne communicatie

Fijne communicatie, begeleiding en ze werken er ook naar om je te helpen zelfstandig verder af te vallen.

13 settembre 2024

Lifechanching!

Tom heeft me echt zo geholpen met custom made advies. Wat vind je lekker? Wat werkt in jouw leven. Kon zelfs in een restaurant appen voor advies.
Trainingsschema op basis van de gym waar ik train en n gewoon leuke en leerzame calls. Veel geleerd voor de rest van m’n leven

27 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben sinds een paar maand lid van…

Ik ben sinds een paar maand lid van deze groep en ben zwaar tevreden. Niet alleen de train en voeding schema's maar ook kwa communicatie. Hierbij helpt lars van der lugt mijn ontzettend goed. echt en top coach. Niet alleen om de motivatie er in te houden. Maar ook om mijn doelen te bereiken. Duidelijkheid en concreet. 15% doet je coach. 85% moet je zelf doen. Voor 100% behalen van je doelen.

16 luglio 2024

Online coaching van Eros

Online coaching van Eros. Super fijn! Hij biedt uitstekende coaching aan ook voor thuis. Niet alleen een voedingschema en een trainingschema. Geen gekke onmogelijke dieeten, mag alles gewoon eten. Zelfs een stukje chocolade!
Hij heeft ook aandacht besteedt aan specifieke vragen die ik had op het gebied van hormonen en menstruatieklachten en denkt eigenlijk met alles gewoon heel goed mee.
Ook is hij gemakkelijk en snel te bereiken en reageert altijd snel.
Ook is hij altijd wel in voor een geintje.
Gymtogether is meer dan alleen voeding en trainen. De online community is leuk om tips en recepten uit te delen. Er worden ook challenges georganiseerd die voor iedereen leuk zijn om aan deel te nemen, maar ook elkaars succes verhalen worden gedeeld.
Dik tevreden dus!

5 luglio 2024

Coaching bij Frenk

Momenteel zit ik al twee maanden in de coaching bij Frenk en het resultaat mag er wezen! Momenteel al 5 KG en nog een lange weg te gaan. De coaching wordt op een leuke manier uitgelegd en hij is erg flexibel met het aanpassen naar je wensen.

Coaching door Daniel

Erg fijn dat er met je meegekeken wordt naar wat voor jou haalbaar is, hoe ziet je dagelijks leven eruit, wat zijn je doelen. Elke 1-2 wkn een videocall waarin hij dan weer even de puntjes op de I zet en me scherp houdt. Ik ben blij!

Valutata 5 stelle su 5

Veel kan en veel mag,als het doel maar duidelijk blijft 💪🏾

Ik zit sinds eind februari bij gym2gether,had een fijne intake gesprek, kreeg snel een personal topcoach Job toegewezen,
deze is als online coach zeer goed bereikbaar ,regelmatig videogesprekken en via de app contact voor de voortgang van zaken en informatieve doeleinde.
Er werd een voedings+trainingschema voor mij opgesteld waar ik erg aan moest wennen en mijn weg,routine in moest vinden. Maar mijn coach Job is enorm flexibel en geeft goed advies,past aan in voeding en oefeningen waar het voor mij echt niet gaat (veel kan en veel mag ,als de doel maar scherp blijft(.ja ik kan wel met eerlijkheid zeggen dat de coaches echt hun best doen om ervoor te zorgen dat goed resultaat behaalt en natuurlijk gemotiveerd blijft op een leuke manier.ik begon met 100 kilo zit inmiddels op 87 kilo en het is niet altijd even makkelijk gegaan(heb nog een lange weg te gaan) maar het doet me goed om te weten dat ik een stok achter de deur heb super goed support 👌🏾💪🏾ik ben tevreden

coaching van Daniël

Online coaching van Daniël is super fijn. Hij kijkt heel goed naar je doelen en past de voeding- en trainingsschema’s hier goed op aan. Je kan altijd terecht voor vragen en de online modules helpen goed om je kennis over training en voeding te vergroten.

7 giugno 2024
Valutata 2 stelle su 5

Is geen echte persoonlijke coaching…

Is geen echte persoonlijke coaching zijn gewoon copie paste berichting waar je veel te veel betaalt de vraen die je ze stelt worden wel door echte profs beantwoordt en die aps zijn handig maar dat ist het ook en voor de prijs zeker niet waard

7 febbraio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più