De eerste coach paste niet bij mij, maar toen kreeg ik Rodney als coach. Hij heeft mij tot nu toe super begeleid en luister echt naar wat ik wil bereiken en past daarbij het plan op mij aan. Reageert... Leggi di più
Zit al een tijdje bij gymtogether sinds kort overgestapt naar een anderen coach rodney samenwerking gaat top goed contact denkt echt met je mee en zorgt voor een goed plan zodat jij je doelen zeker ga... Leggi di più
Vanaf moment één een goed gevoel bij gymtogether. Een persoonlijke benadering bij de start en intake. Gekoppeld aan een coach die bij mij past. Irma kijkt goed naar je leven en wat daar binnen past. I... Leggi di più
Ik zit nu op de helft van mijn traject en heb een hoop tegenslagen gehad zoals meer dan een week koorts, constante hoofdpijn waardoor het sporten moeizaam gaat en toch helpt Irma mij er steeds doorhe... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Zadelmakerstraat 22B, 1991JE, Velserbroek, Paesi Bassi
- gymtogether.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Top begeleiding door coach Irene!
Nu sinds een maand gestart bij GT en al 6 kg kwijt! En dit puur met gezonde voeding. Ik ben wekelijks minder geld kwijt aan mijn boodschappen. Ook ben ik geen extra geld kwijt aan supplementen oid.
Ik ben erg tevreden over het contact met mijn coach Irene die heel erg betrokken is bij het afvalproces. Ze houdt heel erg goed rekening met mijn wensen en zorgt er echt voor dat het afvallen duurzaam gaat. Het voelt ook erg persoonlijk!
De trainingen en voedingsschema’s zijn realistisch en goed vol te houden. Het is meer een leefstijl ipv een ‘dieet’. Kortom, super tevreden!
Super fijne intake gehad en top coach!!
Super fijne intake gehad! En waar ook gekeken werd of het een haalbaar doel is. Gestart met het traject, nu 4e week met zichtbaar resultaat! Waarbij mijn coach Eros mij super begeleiding geeft, legt alles goed uit en geeft op een fijne manier feedback! Waarvan je automatisch moet lachen. Wederom ik ben voor!.
Gymtogether!
Nu een aantal weken bezig bij gerben! Super gast helpt je met al je vragen en je voelt gelijk een vriendschapsband waardoor het niet echt als een coach voelt maar meer een goede vriend die je helpt ! Super fijn dus en zeker een aanrader!
Zeer goed online coachingsbedrijf
Zeer goed en betrouwbaar coachingsbedrijf op beide gebieden van lichaamstransformatie, zowel vetverlies als spieropbouw. Ik heb nu al een flinke tijd coaching van Gymtogether, en ben zeer tevreden met de directe en heldere communicatie, waarbij de coach echt diep uitleg geeft waarom een methode het beste voor jou is.
Ik heb een fotoshoot-traject gevolgd en ik ben nu spier aan het opbouwen, beiden zeer goed georganiseerd, en ben zeer tevreden over de progressie van mijn fysiek.
Tof gesprek gehad met Ferry
Tof gesprek gehad met Ferry! Super gemotiveerde coach die verstand van zaken heeft.
Ik heb een intake gesprek gehad
Ik heb een intake gesprek gehad
Deze was op een hele fijne manier en rustige manier
Werd goed uitgelegd wat ze van plan zijn en hoe ze het aanpakken!
Ik werd vriendelijk ontvangen
Ik werd vriendelijk ontvangen. Informatie die ik kreeg was leerzaam.
Ik kreeg via de app nog wat extra informatie waar ik mee aan de slag kon gaan.
Kundige coaching!
Sinds een aantal maanden bezig met het traject bij gymtogheter met mijn coach Daniel en het bevalt super goed. Het is fijn als iemand zoals Daniel meedenkt met wat voor jou echt werkt. Ik kan hem al mijn vragen stellen waar ik mee zit omtrent trainingen en voeding. Hij reageert super snel en heeft goede tips. Al jaren schommel ik met mijn gewicht en telkens lukte het me om iets af te vallen of een paar maanden consistent te sporten maar daarna viel ik terug in oude patronen. Door de stok achter de deur van een persoonlijke coach, die regelmatig incheckt en je helpt en niet veroordeelt, dat werkt! Daniel is kundig, weet waar hij het over heeft en samen stellen we haalbare doelen. Ik ben blij met het resultaat tot nu toe, en heb echt plezier gekregen in sporten en bezig zijn met gebalanceerd eten! Ik zou het iedereen aanraden die echt iets wil veranderen aan zijn of haar levenstijl.
Being coached by Gymtogether
So i have been getting coached by Job, he is a solid coach, who really knows his stuff. Also for a dutch company they do really well with english clients.
Can't recommend Gymtogether and i particulier Coach job! I would give the coaching a 9.5 i needed to buy new clothes. Went from a size Extra large to A medium
mensen onder druk zetten vind ik laag
mensen onder druk zetten vind ik laag
door omstandigheden kan ik er niet meer verder doen en ben eigenlijk nog niet begonnen dan de eerste betaling van 50 euro Daar houdt het mee op , mijn betalingen gaan voor die belangrijk zijn , en ja ik wil vermageren maar de prijs die jullie vragen eerst op de site is er te zien 150 , dan komen jullie te zeggen dat het 199 euro is per maand , vind dat belachelijk veel voor online mensen te stimuleren zo doen er nog geen mensen die ook zoiets doen en dan met schakes erbij en noem maar die doen dat op afbetaling maar jullie puchen echt mensen dat is niet ok ! ik stop er verlopig mee tot ik financieel sterker ben , en ik weet heb het al deze maand uitgesteld , heb wel 50 euro al gestort ..... de manier van werken is niet ok

Risposta di Gymtogether Online Coaching met altijd resultaat
You are the best💪🏼
Coach Djoshua – spierpijn met een glimlach, en coaching met een hart van goud 💪💛
Dankzij Djoshua voel ik me sterker – fysiek, maar ook mentaal. En daarvoor ben ik hem echt dankbaar. ❤️
Als je iemand zoekt die je helpt je doelen te crushen zonder je ziel te breken – én met een flinke dosis lol – dan is Djoshua je guy. Maar wees gewaarschuwd: de spierpijn is écht, maar de resultaten ook. 😏
Maart 2025 ben ik begonnen met mijn…
Maart 2025 ben ik begonnen met mijn afvaltraject bij mijn coach Djoshua. Het bevalt mij super goed! In het verleden geen motivatie gehad voor de sportschool maar met de positieve inzet & coaching van Djoshua lukt het mij om elke keer weer te gaan. Hierin blijf ik gemotiveerd en blijf ik doorzetten want inmiddels al -12 kilo afgevallen.
Niks moet en alles mag zijn de woorden van mijn coach Djoshua. Lekker een wijntje of een borrel dat mag, alleen zolang je het beperkt houd zegt hij. Djoshua helpt mij ook hierin om soms even die rem erop te zetten en dit heb ik juist af en toe nodig van een coach. Nu gaan we weer verder knallen onder de fijne coaching van mijn topcoach Djoshua! 💪🏻
Mijn ervaring met GymTogether is tot nu…
Mijn ervaring met GymTogether is tot nu toe gemengd, en eerlijk gezegd nog lastig volledig te beoordelen. In het begin had ik er alle vertrouwen in. Het intakegesprek voelde goed en ik had echt het idee dat er werd geluisterd. Helaas bleek het daaropvolgende plan totaal niet aan te sluiten bij mijn doelen en wensen. Het voelde absoluut niet als een persoonlijk of op maat gemaakt traject, wat wel werd beloofd. Dat maakte me erg onzeker en ik verloor het vertrouwen.
Na overleg heb ik gelukkig een nieuwe coach toegewezen gekregen: Djoshua. Vanaf het eerste moment voelde dat veel beter. Hij is betrokken, luistert goed en denkt echt met me mee. Dat geeft me vertrouwen in de rest van het traject en ik kijk uit naar de samenwerking met hem.
Ik zit nu pas drie weken bij GymTogether, waarvan één week met Djoshua, dus het is nog te vroeg om een volledig oordeel te geven. Maar ondanks de moeilijke start ben ik nu hoopvol dat ik alsnog de juiste begeleiding krijg die ik zocht.
Top coach!
Ik ben nu zo’n 3,5 maand bezig met mijn coach Djoshua. Echt een top vent!! Hij doet mega zijn best voor mijn traject en hebben samen een mooi en scherp doel voor ogen. Naast dat hij helpt met trainen en voeding is hij er ook als ik me rot voel, of als er iets gebeurd wat invloed heeft op je week. Dat vind ik echt een meerwaarde. We hebben een goede klik en ik kan met alles bij hem terecht. Hij is degene die mij het hardste toejuicht in dit proces! Djoshua, nu al zoveel dank voor alles. We gaan knallen!!
Fantastisch traject met topbegeleiding!
Fantastisch traject met topbegeleiding!
Na een super intake met Ferry ben ik gestart met mijn traject en kreeg ik coach Liam toegewezen. Wat een fijne begeleiding! Liam staat altijd klaar met advies, motivatie en een luisterend oor. Dankzij zijn professionele en betrokken aanpak ben ik in slechts 9 weken tijd maar liefst 11 kilo afgevallen! Ik voel me fitter, sterker en gemotiveerder dan ooit.
Echt een aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil met zijn gezondheid. Dankjewel Ferry en Liam!
Geldklopperij
Geldklopperij. Coach was een aardige kerel, maar voor die €2.700,- kun je een hele goede personaltrainer hebben, die wél voor resultaat zorgt. Samen met rechtsbijstand bezig om die €2.700 terug te kunnen krijgen.

Risposta di Gymtogether Online Coaching met altijd resultaat
Review tot nu toe!
Ben nog maar 1,5e maand bezig dus kan nog niet megaaa veel kwijt. Maar tot nu toe bevalt het me super!
Intake gemakkelijk, àlles duidelijk uitgelegd. Het werken met voedingsapp-sportschool app easy en heel gemakkelijk. Als ik vragen heb, app ik mijn coach Daniël voor vragen. Die helpt of geeft mij tips!
Wel jammer dat je extra moet betalen voor calls… Er is geen tussenoptie als je misschien 1 of 2 keer in de 2 maanden wilt bellen.
Sinds ik met Tom ben gaan werken
Sinds ik met Tom ben gaan werken, is mijn leven én mijn bedrijf compleet veranderd. Zijn coaching heeft me geholpen om de beste versie van mezelf te worden zowel privé als professioneel. Mijn mindset is scherper, mijn energie is hoger, en mijn doelen zijn duidelijker dan ooit.
Dankzij Tom’s begeleiding is mijn bedrijf binnen korte tijd meer dan verdrievoudigd. Wat eerst vaag voelde, werd ineens concreet. Hij geeft je geen standaard advies, maar werkt echt persoonlijk met je mee, op maat en met resultaat.
Als je serieus bent over groei en klaar bent om je potentieel te benutten werk met Tom!!!! Het is één van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen
Ik was gecoacht door tom
Ik was gecoacht door tom. Beste coaching die ik heb gehad sinds ik ben begonnen met verschillende coaches. Maar niks hielp, door gymtogether ben ik echt gaan afvallen en heb ik al 10 kilo verloren!
Nu een half jaar bezig met GymTogether…
Nu een half jaar bezig met GymTogether en vanaf de intake voelde alles super persoonlijk. De schema’s zijn afgestemd op míjn leven, ook als ondernemer met soms wat minder tijd. Dat maakt het haalbaar, zelfs als het druk is.
Zes maanden verder durf ik oprecht te zeggen: ik heb me de afgelopen tien jaar niet zo lekker in mijn vel gevoeld als nu.
Nu gaan we de spiermassafase in en ik ben heel benieuwd wat dat gaat brengen, maar tot nu toe ben ik echt dik tevreden.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.