heb een aantal keer bij grutto besteld. zonder problemen. Deze keer gaat het goed mis. Ze leveren niet of niet op het juiste moment. Communicatie is bizar slecht. Telefonisch sowieso niet te berei... Leggi di più
Grutto
Heel goed initiatief en ik zou er nog steeds kopen als het vlees fatsoenlijk gesneden en geportioneerd was. Zaken zoals gehakt zijn prima maar stoofvlees dat bijna 40€ per kg kost is allemaal ongelijk... Leggi di più
Het vlees is van zeer goede kwaliteit en smaakt heerlijk! Wij hebben zowel rund/kip en varken uitgeprobeerd. Wordt keurig hard bevroren en vacuüm verpakt geleverd. Vriendelijke bezorgers en hele duide... Leggi di più
De biefstukpuntjes zijn taai ofwel geen biefstuk. Aan de parelhoenfile zat ook nog een stuk poot ofwel geen file.
Zeer slecht
Zeer slecht. Tot 2x toe het bestelde pakket niet geleverd, geen reacties via de mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Geld kwijt dus.
Goed vlees van eerlijke boeren
Goed vlees van eerlijke boeren, het is erg fijn om te weten waar je vlees ongeveer vandaan komt en dat het dier pas geslacht wordt als deze helemaal verkocht is.
Doordat het dier pas geslacht wordt is het wel verstandig om vooruit te plannen qua bestellingen.
Het kan namelijk een tijdje duren voordat het vlees is afgeleverd.
Maar in mijn ogen meer dan waard.
Eenmalig een groot pakket gehad
Eenmalig een groot pakket gehad. Kleine stukjes rundvlees van matige kwaliteit. Nu net weer mail gehad van Grutto. 3,5 kilo rundvlees voor 174,50 ofwel 50.00 euro per kilo omgerekend! Absurd! Laat je niet in de mailing nemen! Dan nog liever naar de keurslager, ook biologisch vlees, voor de helft van de prijs.
Eens maar niet weer en aanhoudende vreselijke reclame.
Eens maar niet weer.
Bio-kip assortiment besteld en bezorgd gekregen. Uitstekende info over wanneer de bezorger kwam, maar de aflevering was slecht.
De doos was gescheurd waardoor er producten uit vielen. Die waren gelukkig goed in plastic verpakt, maar bleken volledig ontdooit te zijn.
En bij het openen roken de producten verre van vers en dreven in vocht. Zo ziet kip er uit wanneer het twee dagen buiten de koelkast staat.
Niet wat je verwacht van een kwalitatief hoog aangeprezen en prijzig product.
Maar los daarvan is er de onophoudelijke reclame van Grutto via de mail. En wanneer je dat afstopt, begint de reclame via je brievenbus.
Goede reclame zou een goed product zijn.
En daar ging het juist allemaal mis.
Gewoon je bio-kip halen bij de super of op de (bio-)markt is goedkoper en beter.
Eerlijk vlees
Ik ben blij dat ik een partij heb gevonden die mij kan voorzien van eerlijk vlees. En naast dat ze als doel hebben de natuur te herstellen is het ook nog eens veel lekkerder dan vlees uit de supermarkt. Nooit meer gehakt bakken in een plas water!
Het vlees is heerlijk mals en de…
Het vlees is heerlijk mals en de service buitengewoon
Ben al jaren trouwe klant.
Ben al jaren trouwe klant.
Het is simpelweg fantastisch de levering, kwaliteit wetende dat de dieren een goed leven hebben gehad. Als je eenmaal deze kip eet wil je nooit meer anders. Ik zou het iedereen aanraden
Prijs/kwaliteitsverhouding 10
Prijs/kwaliteitsverhouding: 10
Ze bezorgen het product bij mij aan de deur.
NOOIT ontdooid zoals sommigen zeggen.
De levering is snel, meestal de dag na het plaatsen van de bestelling, of de tweede dag.
Ik zal bij deze leverancier blijven kopen, ik raad ze ten zeerste aan.
So bad
So bad , customer care doesn’t exist as they never pick up the phone, the delivery worst ever and most important, less weight of meat in the bags.
Al meer dan een jaar vaste klant en…
Al meer dan een jaar vaste klant en nooit problemen. Wordt altijd netjes bevroren bezorgd, heerlijk vlees en duidelijke acties.
Nooit meer!
Na jarenlang zeer tevreden klant te zijn, is het nu helemaal mis! De recente wijzigingen hebben het hele bedrijf kapot gemaakt!
Tegenwoordig kun je zelf een boerderijpakket samenstellen en dat hebben we deze keer gedaan. Maar helaas... alles gaat mis! Op de afgesproken leverdatum krijgen we 1/3e van onze bestelling.. Dan denk je nog "ok, kan gebeuren, we zijn allemaal mensen" Maar helaas begint hier het drama! Telefonisch NIET bereikbaar. Geen info wanneer dan wel weer... elke dag geprobeerd, maar nooit bereikbaar. We hadden ook al een mail gestuurd. Ze zeggen zelf dat daar meestal binnen 24u reactie op komt. Nou nee dus. Exact een WEEK later komt er pas reactie.. eindelijk gaan ze rest van het pakket bezorgen. Maar ook hier houdt het niet op! De bezorger moet 2 dozen bezorgen, dat wisten wij niet. Man doet de doos open en kijkt of alles er is. Nee dus... had dus een 2e doos moeten zijn. En dan begint het hele drama gewoon opnieuw, want nog steeds zijn ze telefonisch niet bereikbaar en krijgen we geen reactie op mail! Weer exact een week later heeft mijn man ineens iemand aan de telefoon. Die sufferd probeert ons nog zelf de bestelling opnieuw te laten plaatsen met een kadokaart!!! Mijn man werd boos en zei dat hij het zelf maar ging bestellen voor ons (we voelden de bui namelijk al hangen, dan werkt de bon niet of vergeet hij de verzendkosten en kunnen we weer een week wachten tot ze dat dan weer oplossen.. )
Nou die man zou dus voor vrijdag de levering inplannen. Maar nee, geen mail met levertijd ontvangen... ik kijk in ons account. Wat blijkt, is het voor woensdag ingepland. Dus weeeer geen afspraken nagekomen en dat ons ook niet even netjes laten weten!
Wij bestellen nooit meer bij hun! Fouten maken kan een keer gebeuren, maar dan zorg je wel dat je bereikbaar bent, je wat doet met de problemen en na zoveel gezeur was een vriendelijk gebaar of compensatie wel op zijn plaats geweest... maar nee. Dat kan ook al niet!
Ze zitten al een tijdje achter mij aan…
Ze zitten al een tijdje achter mij aan om ook mee te doen, dus bij hen kopen/bestelling. maar na alle negatieve ervaringen van GRUTTO is mijn uiteindelijke beslissing: NO WAY Grutto. Ik deal met serieuze, betrouwbare personen. Om vooral; problemen te voorkomen.
Voor eerste keer besteld. Slecht
Eerste keer besteld, dus welicht nog aankijken. Koe pakket met koeling (7,95 extra) totaal 88 euro. Pakket erg licht (verdacht). Pakketten vlees niet gekoeld, wel vacuum verpakt (betaal ik hiervoor nou 8 euro meer?). Blijkt 3,1 kg nu amper 1,5 kg te zijn. Van de 25 pakketten, nu 13 maar ontvangen. Email gestuurd met foto's als bewijs. Eens maar nooit meer? Wie biedt?
Een luxe runderpakket gekocht a € 165,-…
Een luxe runderpakket gekocht a € 165,- en er tot nu 4 keer van gegeten, met steeds het zelfde resultaat: taai, zenig vlees wat slecht te snijden is. We hebben laguiole messen! Dus daar ligt het niet aan! We verwachten niet dat dit beter gaat worden, dus zojuist de rest van het pakket in de kliko gegooid. We gaan weer naar onze slager voor echt vers en mals vlees. Ps we zijn gelijk uit de mailing van Grutto gestapt.
Het begon zo goed..
Al vanaf koop een koe ben ik klant en ik heb altijd goede ervaringen gehad. Sinds 2023 alleen maar gedoe. Verkeerde levering, te weinig geleverd, bezorger die de dozen voor je deur dropt..aanbelt en heel hard naar zijn auto rent, bezorger die de bestelling voor een schuurdeur neerzet waar ik de volgende ochtend het vlees half ontdooid aantrof. Toen ik de laatste keer aangaf dat ik na jaren trouwe klant er genoeg van had kreeg ik daar geen reactie op. Wat is de service achteruit gegaan. Zo zonde.
Helaas, nooit meer.
Na mijn recente positieve ervaringen, ditmaal helaas bagger. En eerlijk gezegd was dat niet eens de schuld van Grutto. Vandaag werd het vlees gebracht en het was ontdooid. Geprobeerd te bellen, maar ondanks het bericht dat ze tussen 9 en 17 bereikbaar zijn, werd er niet opgenomen. Ik heb ze dus maar gemaild. In die mail heb ik gezet dat ze een klant kwijt zijn. Jammer!
Onvolledige levering
Voor de tweede keer ontbreken er onderdelen in het vlees pakket. Dit keer ongeveer de helft van het pakket.
De vorige keer ontbraken de spareribs en die bleken ook niet voorradig te zijn. Niemand die iets meldt.
Het vervelendste vind ik dat ik er steeds zelf achteraan moet. Ik vertrouw niet meer op de leveringen van dit bedrijf.
Vlees niet bezorgd op afgesproken…
Vlees niet bezorgd op afgesproken dag.(29-03-2024).
Was bedoeld voor Pasen. Nu heb ik niets.
Ook niet even een mailtje sturen.
Ik moest het horen van de bezorgdienst.
Toen ik wilde reageren was Grutto al niet meer bereikbaar na 17:00 uur.
Gelukkig had ik nog wat vlees in de vriezer. Toevallig ook van Grutto. Maar van de 480 gram die op de verpakking staat, bijft na ontdooien en afdrogen slechts 450 gram over. En het was niet het vlees, dat ik had willen gebruiken.
Nu zijn ze pas weer bereikbaar op de eerstvolgende werkdag. In dit geval is dit dinsdag na Pasen. Dan heb ik het niet meer nodig. Ik hoop dat ze op tijd hun mail lezen, want ik wil mijn bestelling annuleren.
Groot fan, lekker grasgevoerd
Groot fan! Bestel al jaren, altijd lekker en grasgevoerd van dieren die een goed leven hebben gehad. Bezorging ideaal, altijd de vriezer vol :)
Bezoring beroerd.
Zaterdag zou een pakket vlees bezorgd worden. Volgens de track en trace vroeg in de avond. Het is gekoeld transport dus erg belangrijk dat je thuis bent.
Halverwege de dag zegt track en trace dat het 's middags bezorgd gaat worden. Ok we zorgen dat we thuis zijn. Dit tijdslot gaat voorbij zonder levering. Ook in de avond wordt er niets geleverd, terwijl track en trace, vanaf 21.00 uur zegt, dat wij het volgende bezorgadres zijn. Tot 23.00 uur opgebleven maar geen pakket. Zondag gaat voorbij zonder levering (al zegt het transportbedrijf dat ze zondagochtend om ca 9 uur langs zijn geweest) maar we waren thuis en wakker, niets gezien. Krijgen opeens in de track en trace dat het pakket maandag tussen 4.00 en 5.00 's ochends geleverd gaat worden. Ha ha.
Uiteindelijk 15.00 uur geleverd bij de buren. Gebeld met Grutto dat ik het pakket niet meer wil hebben, geen idee hoe ermee omgegaan is en of het gekoeld is gebleven. Grutto gaat keurig het geld terug betalen, daarom een tweede ster, maar de levering is voor een tweede maal ( in augustus ook een levering gehad die niet op tijd was) beroerd.
Grutto zal toch snel het gekoeld transport op orde moeten krijgen anders zal het snel klaar zijn met dit bedrijf.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.