Grønt Renhold AS Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,8

Generelt veldig dårlig vaskeresultat. Alt fra vasking av gulv til tørking av støv var langt under forventet resultat. Jeg opplevde dem også som lite villige til å rette opp feilen i etterkant. De bruk... Leggi di più

Jeg synes damene er flinke og gjør det som forventes av dem. De kommer også rimelig presist og er hyggelige. Er fornøyd med denne ordningen. De kommer hver fjerde onsdag, men jeg vet ikke hvilket... Leggi di più

Jeg har hatt Grønt Renhold hos meg de siste månedene, og kan ærlig og oppriktig anbefale dem. De er punktlige og pålitelige, og det er rent og pent når man kommer hjem. De har også en personlig touch... Leggi di più

1. Servizi di pulizia per la casa
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia commerciale
  5. Servizio di pulizia finestre

Lei av å vaske? Overlat jobben til oss! Vi leverer miljøvennlig renhold av høyeste kvalitet. For tiden betjener vi Oslo, Asker, Bærum, Follo, Drammen og Lillestrøm. Mest populære tjenester: 🧹 Hjemmerengjøring/Vaskehjelp 🧹 Flyttevask med garanti 🧹 Trappevask 🧹 Kontorvask 🧹 Vindusvask Hvorfor oss? ⭐Offentlig godkjent renholdsbedrift ⭐50 dyktige renholdere ⭐700 kunder med faste avtaler ⭐over 12 000 oppdrag i 2021 ⭐10 års erfaring i bransjen Les våre anmeldelser og prøv oss ut!🙂

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Alt i alt, helt ok

Jeg la tidligere ut en review av Grønt renhold hvor jeg ga dem 5 stjerner. Jeg har senere trukket dette og legger nå ut en ny etter videre samtale med firmaet.

Først ønsker jeg å påpeke, tjenesten de leverer er helt super. Når det kommer til selve vaskingen er det svært lite å klage på. De kommer til avtalt tid og gjør jobben sin uten vonde intensjoner, og du slipper å bruke fritiden din til å vaske når du kanskje ønsker å gjøre andre ting.
Vasken er altså av høy kvalitet.

Når det kommer til kommunikasjonen og pris er det dårlig, derfor gir jeg for denne gang, Grønt renhold 3 stjerner.

Grønt Renhold gir deg alltid en prøvevask før dere inngår en avtale. Dette er en flott måte å bli kjent med personellet på, og se litt hvordan de jobber/vasker liligheten.
Problemet med dette er at du ikke får (jeg gjorde værtfall ikke det) noe informasjon om verken hvor mange som kommer for å vaske eller hva prisen for dette er. Jeg ble forøvrig informert om estimert pris før vasken, med utelukkelse av hvordan prøvevasken ble håndtert..

Grønt Renhold tar altså dobbelt betalt dersom to vaskepersonel dukker opp. Det vil si at hvis personellet bruker 1 time og 30 minutter, ønsker de betaling for 3 timer pga det møtte opp to stykker. Prinsippet er helt forståelig, men dette må informeres til kunden. Jeg tar stilling til det jeg blir fortalt, ikke det jeg måtte lese mellom linjene...

Tjenesten dette firmaet da leverer ser jeg på som unødvendig dyrt da nabo betaler halvparten av prisen jeg ble tilbudt, for en leiligheten som nesten er dobbelt så stor.

16 dicembre 2021

Risposta di Grønt Renhold AS

Takk for svaret ditt. Vi tar på alvor alle merknader fra våre kunder og er veldig takknemlige for enhver tilbakemelding angående kvalitet og samarbeid, både positiv og negativ. Vi tok saken opp internt hos oss og har forbedret rutiner for å unngå misforståelser i fremtiden. Mvh Katarzyna/Grønt Renhold

Godt utført renhold.

Møter til avtalt tid, jobber raskt og effektivt. Sørger for godt renhold som avtalt.

5 dicembre 2021

Risposta di Grønt Renhold AS

Takk for anmeldelsen Knut! Ser frem til neste vasking. Ha en strålende dag videre! Mvh Grønt Renhold

Strålende fornøyd

Strålende fornøyd! Dette er det beste firmaet vi har kjøpt renhold fra privat.
Grønt Renhold tar ikke bare støvsuging/gulvvask og rengjøring av kjøkken/bad, men har øynene med seg og tørker støv og pusser/rengjør bl.a. møbler, vinduskarmer, dørkarmer, skapfronter etc.
De jobber også effektivt med to personer, og har med eget utstyr og alle vaskemidler de trenger for å gjøre jobben. Anbefales å prøve ut!

2 dicembre 2021

Risposta di Grønt Renhold AS

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding Eivind. Vi ser frem til neste vasking hos dere!

Svært fornøyd med Grønt Renhold

Svært fornøyd med Grønt Renhold. De er effektive og flinke, det ser og lukter alltid bra etter at de har vært her. Ga tilbakemelding på at gulvene kunne vært vasket bedre og neste gang ble det mye bedre.

24 novembre 2021

Risposta di Grønt Renhold AS

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse Ann-Helen. Vi legger størst vekt på din fornøydhet og lover at kvaliteten blir enda bedre!

Flinke jenter

Flinke jenter, men kunne gjøre badene mer skinnende rene. Liten fleksibilitet til utelate noe etter vårt ønske, mot å legge mer arbeid i noe annet som vi synes er viktig, uten at det skal gå ut over tilmålt tid

2 giugno 2020

Pålitelig, rask og effektiv rengjøring

Rask respons på henvendelser. Klare avtaler om når de kommer, og de kommer punktlig som avtalt. Personalet er hyggelige og sosiale, men ikke mer enn oppdragsgiver legger opp til. Arbeidet blir gjort svært raskt og effektivt - med et veldig tilfredsstillende resultat. Og de forlater leiligheten «velluktende». Hva mer kan man ønske?

7 marzo 2020

Fornøyd kunde

De vasker bra, pålitelig oppmøte, hyggelig kundeservice. Jeg har vært fast kunde i mange år nå og har også benyttet meg av flyttevask en gang. Kun et par ganger har jeg gitt tilbakemelding om vasking som ikke har vært bra nok, og da har det blitt tatt tak i med en gang. Tilbakemeldingen kunne jeg gi til Grønt Renhold uten å konfrontere vaskerne direkte, og det syns jeg er en fin måte å gjøre det på. Da er det enklere å tørre å si fra.

17 ottobre 2019

Fornøyd kunde

Vi er utrolig fornøyde med utførelsen av jobben Grønt Renhold gjør hos oss 2 ganger i uken. Vi prøvde å bytte renholdfirma en periode, men måtte gå tilbake til Grønt Renhold da de ikke klarte å leve opp til standarden vi da var vant til. Veldig hyggelig vaskepersonell som gjør en grundig jobb til en ok penge!

Mvh Micro Matic Norge AS

15 ottobre 2019

Effektive.

Effektive.
Mye å gjøre så ikke fleksible på tider, derfor ikke 5.

15 ottobre 2019