Grønt Renhold AS Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,8

Generelt veldig dårlig vaskeresultat. Alt fra vasking av gulv til tørking av støv var langt under forventet resultat. Jeg opplevde dem også som lite villige til å rette opp feilen i etterkant. De bruk... Leggi di più

Jeg synes damene er flinke og gjør det som forventes av dem. De kommer også rimelig presist og er hyggelige. Er fornøyd med denne ordningen. De kommer hver fjerde onsdag, men jeg vet ikke hvilket... Leggi di più

Vi er utrolig fornøyde med utførelsen av jobben Grønt Renhold gjør hos oss 2 ganger i uken. Vi prøvde å bytte renholdfirma en periode, men måtte gå tilbake til Grønt Renhold da de ikke klarte å leve... Leggi di più

Jeg har hatt Grønt Renhold hos meg de siste månedene, og kan ærlig og oppriktig anbefale dem. De er punktlige og pålitelige, og det er rent og pent når man kommer hjem. De har også en personlig touch... Leggi di più

1. Servizi di pulizia per la casa
  2. Impresa di pulizie
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia commerciale
  5. Servizio di pulizia finestre

Lei av å vaske? Overlat jobben til oss! Vi leverer miljøvennlig renhold av høyeste kvalitet. For tiden betjener vi Oslo, Asker, Bærum, Follo, Drammen og Lillestrøm. Mest populære tjenester: 🧹 Hjemmerengjøring/Vaskehjelp 🧹 Flyttevask med garanti 🧹 Trappevask 🧹 Kontorvask 🧹 Vindusvask Hvorfor oss? ⭐Offentlig godkjent renholdsbedrift ⭐50 dyktige renholdere ⭐700 kunder med faste avtaler ⭐over 12 000 oppdrag i 2021 ⭐10 års erfaring i bransjen Les våre anmeldelser og prøv oss ut!🙂

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vasken var helt suveren

Vasken var helt suveren, veldig nøye

Risposta di Grønt Renhold AS

Takk for en hyggelig anmeldelse! Ha en fortsatt fin dag. Mvh, Marta, Grønt Renhold

God service

God service, dyktige og hyggelige medarbeidere. 100% til å stole på.

Risposta di Grønt Renhold AS

Tusen takk! Din tilbakemelding er veldig viktig for oss. Mvh, Marta, Grønt Renhold

Skikkelig

Ryddig, pålitelig selskap. Meget god vask

Risposta di Grønt Renhold AS

Takk for en hyggelig anmeldelse Cecelie! Ha en fortsatt fin dag. Mvh, Grønt Renhold

Vi har brukt de i flere år

Vi har brukt de i flere år, og har aldri hatt noe å klage på.
Kjempefornøyd.

Risposta di Grønt Renhold AS

Takk for en hyggelig anmeldelse Trygve! Ser frem til neste vasking hos dere. Ha en fin dag! Mvh, Grønt Renhold

Veldig bra og pålitelig renhold

Grønt renhold levere til avtalt tid, pris og kvalitet.
Noen ganger overgår de forventningene med å gjøre det ekstra fint!
Veldig fornøyd!

Takk for en hyggelig anmeldelse Camilla! Mvh, Marta, Grønt Renhold

Min opplevelse

Fantastiske renholdere, men et litt uerfarent byrå.

Vi opplevde fakturering, organisering rundt og kommunikasjon som trøblete.

Flere ganger måtte jeg oppsøke firmaet for å få et klokkeslett de skulle komme på den altuelle dagen. Jeg sitter også igjen med følelsen av at de ikke noterte ønsker fra vår side ang når de kunne komme å vaske.

Alt i alt veldig fornøyd med renholderne, men administrasjonen bak har mye å gå på når det kommer til kundeservice.

Jeg kan ikke si at jeg ønsker å anbefale de videre til folk som lever et småbarnsliv og er avhengig av at tjenester en kjøper går som smurt i en travel hverdag.

Men som sagt. Nøye og flinke renholdere, men opplevelsen med administrasjonen gjør at vi måtte bytte renholderfirma.

Godt renhold

Godt renhold, men det er mye frem og tilbake med vasketidene, tross en fast avtale.

Risposta di Grønt Renhold AS

Takk, din tilbakemelding er veldig viktig for oss. Ha en fin dag! Mvh, Katarzyna, Grønt Renhold

10 år og like fornøyd

Etter å ha vært kunde i 10 år er vi fremdeles kjempefornøyd. Presise, raske og fleksible. Godt resultat hver gang.

Risposta di Grønt Renhold AS

Tusen takk for din tilbakemelding Carl! Vi legger størst vekt på din fornøydhet. Ha en strålende fin dag! Mvh, Grønt Renhold

Ganske fornøyd

Jeg er ganske fornøyd. Kanskje jeg stiller for høye krav når jeg ikke gir fem stjerner… Men fem måtte bety perfekt.

Takk for din anmeldelse Åse. Ha en fin dag! Mvh, Marta, Grønt Renhold

Hannah er en stjerne

Hannah er en stjerne, hyggelig og gjør en strålende jobb hos oss! Tusen takk!

Risposta di Grønt Renhold AS

Takk for en hyggelig tilbakemelding Bente! Ser frem til neste vasking hos dere. Ha en fin dag! Mvh, Marta, Grønt Renhold

veldiig fornøyd

veldiig fornøyd
Veldig hyggelig personell, ryddig, god kommunikasjon om tidspunkter osv..

Risposta di Grønt Renhold AS

Takk for en hyggelig anmeldelse Andrew! Ha en fortsatt fin dag.
Mvh, Marta, Grønt Renhold

Flinke renholdere

Flinke renholdere. Kommer til avtalt tidspunkt. Dersom det har vært noe vi har vært misfornøyd med så har dette blitt rettet opp i omgående. Tar også på seg tilleggsoppgaver ved behov som vask av vinduer og vask av komfyr. Generelt veldig fornøyd!

Risposta di Grønt Renhold AS

Tussen takk! Din tilbakemelding er veldig viktig for oss. Ha en fin dag! Mvh, Katarzyna, Grønt Renhold

Grønt Renhold leverer grundig…

Grønt Renhold leverer grundig rengjøring og gir god informasjon hvis jeg har spørsmål. Anbefales!

28 gennaio 2022

Takk Kristine, din tilbakemelding er viktig for oss! Mvh Marta/Grønt Renhold

Generelt bra renhold

Generelt bra renhold, men av og til er det noe som mangler, som regel riktignok bare småtterier. Hyggelige ansatte som er lette å kommunisere med!

Jeg leste en annen bruker under her som sa hen ikke var fornøyd med at det ikke ble informert om at testvasken har en timepris pr. time pr. person som kommer for å vaske, og jeg må si at jeg også ble litt overrasket da jeg fikk regningen for testvasken. To stykker var hjemme hos oss og vasket i 3 timer, dette ble altså ikke 400 kr x 3, som forespeilet, men 400 kr x 3 x 3. I ettertid forstår jeg jo dette, og jeg synes det er en helt rimelig pris, men jeg skulle også ønske dette var blitt sagt klarere i forkant.

Jeg skulle også ønske det ble informert om på forhånd at mva legges på i ettertid, og ikke er inkludert i prisen som blir gitt.

17 gennaio 2022

Risposta di Grønt Renhold AS

Takk for din tilbakemelding. Vi er mer oppmerksomme på dette nå og informerer at det er 2 personer som utfører oppdrag vanligvis.

Angående mva oppgir vi alltid priser inkludert mva. Det kan du sjekke på fakturaer vi sender. Mvh Marta/Grønt Renhold