Valutata 5 stelle su 5

Al tijden was ik op zoek naar een methode om mijn schilderijen op te hangen. Totdat ik de info over gripptek tegenkwam, en de overwegend (zeer) positieve gebruikersrecensies las. Dus heb ik drie rolle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De omschrijving van het gekochte artikel, herbruikbare plakkers om dingen mee aan de muur te bevestigen komt goed overeen met de werkelijkheid. De beschrijving hoe het bevestigd moet worden is duideli... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

De tochtstrip werkt naar behoren en is makkelijk aan te brengen. Jammer genoeg plakt de strip bij mij onvoldoende, hij laat los op de hoeken van de deur. Ondanks nogmaals ondergrond goed schoonmaken é... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Eindelijk ontvangen. Ruim 3 weken geleden besteld. Geen reactie anders dan standaard antwoord. Zelfs korting aangeboden door hen, echter verzenden vindt niet plaats. Produkt is goed, doet wat he... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per il rinnovamento della casa

Scritti dall'azienda

De mogelijkheden zijn eindeloos met GrippTek. Sinds 2019 zijn wij toegewijd aan het leveren van de meest innovatieve en handige kleefproducten voor elke doe-het-zelver.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,2

Tutte le recensioni

111 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Waardeloos

Op de site staat voor 23u besteld volgende dag in huis. Echter: 8 december besteld en niets ontvangen. Ze reageren ook niet meer op mail of contactformulier. Waardeloos!

20 dicembre 2024

Beste Consumer,

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor de vervelende ervaring die je hebt gehad. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden.

Door onverwachte drukte en logistieke uitdagingen rondom de feestdagen zijn sommige bestellingen helaas vertraagd. We begrijpen hoe frustrerend het is om langer te moeten wachten en geen reactie te krijgen. Dit nemen we zeer serieus, en we willen dit graag met je oplossen.

Kun je ons een e-mail sturen via help@gripptek.nl met je bestelnummer? We controleren meteen de status van je bestelling en zorgen ervoor dat je snel geholpen wordt.

Onze excuses voor het ongemak en dank voor je geduld.

Valutata 1 stelle su 5

Geen reactie, geen zending, niks

Bestelling geplaatst: totaal geen reactie. Geen bevestiging, geen track&trace, geen levering. Terwijl de belofte is: voor 23u (?) besteld, volgende dag in huis. Niets van dat al. Zeer dubieus.

19 dicembre 2024

Beste Kees Wennekendonk,

Bedankt voor je review en onze excuses voor de vertraging en het gebrek aan communicatie rondom je bestelling. We begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn geweest.

We hebben je bestelling nogmaals gecontroleerd en zien dat deze inmiddels is geleverd. We hopen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat het alsnog naar tevredenheid is ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via help@gripptek.nl. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze communicatie, nul komma nul service

Waardeloze communicatie, nauwelijk service. Ik plaats om 9:30 ‘s ochtends een bestelling op een weekdag; wordt niet bezorgd de volgende dag waar ze wel mee te koop lopen. Vul na twee dagen een online formulier in en krijg vrij snel een nette excuus mail: “sorry, aanvoerproblemen, we lossen het zsm op”.
Nu tien dagen later nog steeds niets, geen bestelling, geen bericht, niets, ondanks meerdere pogingen van mijn kant om contact te leggen.
Is dit wel een legitiem bedrijf? Ik bestel hier nooit meer wat en raad anderen harte aan dat vooral ook niet te doen. WAARDELOOS

6 dicembre 2024

Beste Maarten van den Berge,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vervelende ervaring die je hebt gehad. We begrijpen hoe frustrerend het is om zo lang te moeten wachten zonder de communicatie die je mag verwachten. Dit is absoluut niet de service waar we naar streven.

Door de drukte rondom de feestdagen en onverwachte logistieke problemen zijn sommige bestellingen helaas vertraagd. We nemen je situatie zeer serieus en willen je vragen om contact met ons op te nemen via help@gripptek.nl, zodat we je direct kunnen helpen en de status van je bestelling kunnen controleren.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld en begrip en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk goed te maken.

Zeer trage leveringgl

Op 7 december een bestelling geplaatst. Nu 10 dagen later nogsteeds niets binnen en ook geen bericht dat het artikel reeds verzonden is. Al met al geen fijne ervaring.

17 dicembre 2024

Beste Kathelijne Groffen,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Door de drukte tijdens deze periode zijn zowel onze verwerkingstijden als leveringen helaas langer dan normaal. We begrijpen dat dit frustrerend is en doen ons uiterste best om alle vertragingen zo snel mogelijk op te lossen.

Als je ons nog niet hebt gecontacteerd over je bestelling, vragen we je vriendelijk om dit te doen via help@gripptek.nl, zodat we je verder kunnen helpen en je meer informatie kunnen geven over de status van je bestelling.

Ik wacht nu al meer dan 3 weken

Ik wacht nu al meer dan 3 weken, niks ontvangen geen reactie meer. Waardeloos is het, ik bestel betaal maar krijg niks. Post.nl heeft niets ontvangen daar al navraag gedaan. Maar helaas ik ben de dupe geld weg en niks ontvangen

16 dicembre 2024

Beste Erik Huisman,

Onze oprechte excuses voor de frustratie en het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We begrijpen hoe vervelend het is om zo lang te wachten. Kun je ons een e-mail sturen op help@gripptek.nl met je bestelnummer? We zullen dit onmiddellijk voor je onderzoeken en ervoor zorgen dat er een oplossing komt.

Nogmaals onze excuses en dank voor je geduld.

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling al bijna een week geleden…

Bestelling al bijna een week geleden gedaan en ook betaald maar nog steeds niets ontvangen.
Oplichting?

16 dicembre 2024

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het frustrerend is om langer op je bestelling te moeten wachten. Onze oprechte excuses voor de vertraging.

Door de drukte kan het langer duren voordat bestellingen worden verwerkt en geleverd. We willen je graag verzekeren dat we jouw bestelling snel zullen controleren. Stuur ons gerust een e-mail op help@gripptek.nl met je bestelnummer, zodat we je direct verder kunnen helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Bestelling niet geleverd

Op 5 december twee rollen besteld, maar tot op heden niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op de mail. Wel netjes een ontvangstbevestiging gehad, maar daarna is het stil. Je zou bijna denken dat het een dropship winkel is. Helaas is deze review nodig, hopelijk wordt het nu wel opgepakt.

13 dicembre 2024

Beste Jeffrey Heijmans,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je bestelling nog niet is geleverd en dat je geen reactie van ons hebt ontvangen. Hiervoor bieden we onze oprechte excuses aan.

Door de huidige drukte zijn onze levertijden en reactietijden helaas langer dan normaal. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. We werken hard om achterstanden weg te werken en zullen je situatie zo snel mogelijk oplossen.

We hebben je feedback genoteerd en nemen dit serieus. Je kunt ons ook rechtstreeks een e-mail sturen op help@gripptek.nl, zodat we de status van je bestelling direct kunnen controleren en je verder kunnen helpen. We waarderen je geduld en begrip en willen dit graag met je goedmaken.

Valutata 1 stelle su 5

In de hoop dat jullie hier wel meelezen…

In de hoop dat jullie hier wel meelezen aangezien er op email ( nog steeds) niet gereageerd wordt.
Ik geef jullie bij deze tot aanstaande maandag (16 dec) tot 12:00 uur om mijn geld terug te storten anders ga ik aangifte doen van oplichting.

Dat het druk was kan ik begrijpen, maar 3 weken wachten en totaal geen communicatie , behalve nutteloze
beloftes, gaan er bij mij niet in.
Ik heb dan ook geen vertrouwen meer in jullie en jullie product.

12 dicembre 2024

Beste HOOLIE,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.

We hebben je situatie nagekeken en volgens de trackinginformatie is je bestelling inmiddels geleverd. Onze excuses dat de communicatie en levertijd niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen dat dit frustrerend was en betreuren dat we je vertrouwen hebben geschaad.

Helaas niet al te best

Op 5-12 iets besteld met de verwachting volgende dag levering. Helaas niets maar kan gebeuren. Dus 6-12 maar eens gevraagd of het nog komt. Nette reactie, druk druk, sorry komt eraan, hier is een tegoedbon. Maar helaas nog steeds niets ontvangen en ook geen reactie op opnieuw gestelde vraag. Geen idee of het nog komt maar levering volgende dag zou ik van de site halen. Dus niet echt tevreden.

Vandaag ontvangen (21-12) dus veel later dan verwacht. Vandaar 3 sterren want op zich goed dat het toch geleverd wordt.

6 dicembre 2024

Beste O.P. Meijer,

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor de vertraging. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, en we werken eraan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Mocht je je pakket nog steeds niet hebben ontvangen, stuur ons dan gerust een e-mail op help@gripptek.nl, zodat we dit direct voor je kunnen oplossen.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor je geduld.

Weken terug besteld -niets gekregen

Weken terug besteld, niets geleverd. Wel een reactie gekregen dat ze voorraadproblemen hebben. Gewacht: op 2 december bericht dat het onderweg zou zijn: met een verzendlink. Als ik daar op klik bestaat de pagina niet. Weer tien dagen verder: niets binnen. Geen reactie meer gekregen. Ik voel (of ik ben) opgelicht.

12 dicembre 2024

Beste Babet Verstappen,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons enorm dat je deze ervaring hebt gehad en dat je nog steeds op je bestelling wacht. Onze oprechte excuses voor de vertraging en de verwarring rondom de trackinglink.

Door de drukte tijdens deze periode hebben we helaas te maken gehad met langere levertijden en problemen in ons verzendproces. Dit is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten, en we begrijpen hoe frustrerend dit voor je is.

Stuur ons alsjeblieft een e-mail op help@gripptek.nl, zodat we de status van je bestelling direct kunnen controleren en samen tot een oplossing kunnen komen. We waarderen je geduld en willen dit graag goedmaken.

Ik wacht al 4 dagen op mijn bestelling

Ik wacht al 4 dagen op mijn bestelling, ik hoor helemaal niets, er wordt niet op mijn email gereageerd, wat een waardeloze service. Op de site staat binnen 24 uur bezorgd, Nou kom op dan? Of geef mij mijn geld terug.

11 dicembre 2024

Beste LadyLove,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons enorm dat je deze ervaring hebt gehad en dat je nog steeds op je bestelling wacht. Onze oprechte excuses voor de vertraging en het gebrek aan communicatie.

Door de drukte tijdens deze periode hebben we helaas te maken gehad met langere levertijden en vertraagde reactietijden op e-mails. Dit is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten, en we begrijpen hoe frustrerend dit voor je is.

Valutata 2 stelle su 5

Mijn bestelling is er nog steeds niet

Mijn bestelling is er nog steeds niet, 10 dagen later... Gemaild maar hier tot op heden geen reactie van ontvangen.

10 dicembre 2024

Beste Inge Wenneker,

Bedankt voor je feedback. Onze oprechte excuses dat je bestelling na 10 dagen nog niet is geleverd en dat je geen reactie van ons hebt ontvangen. Dit is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten.

Door de drukte in deze periode zijn onze levertijden en reactietijden helaas langer dan normaal, wat we erg betreuren. We werken er hard aan om achterstanden weg te werken en ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd.

Stuur ons gerust een e-mail op help@gripptek.nl, zodat we de status van je bestelling direct kunnen controleren en dit voor je kunnen oplossen. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Valutata 5 stelle su 5

Op dit moment geef ik een 🌟

Op dit moment geef ik een ster! Bestelling op 1 december geplaatst. Nog niets mogen ontvangen ook nog geen reactie op de mail. Dit geeft geen gevoel ondanks dat ik begrip kan hebben voor drukte. Maar 10 dagen is te lang, zeker zonder reactie. Maar uiteindelijk een mail ontvangen wat het druk was en daardoor langer duurde. Was makkelijker geweest om dit meteen te doen , maar product is heel goed daarom uiteindelijk een 5 ster

10 dicembre 2024

Beste Alman Schuiling,

Bedankt voor je feedback. Onze oprechte excuses dat je bestelling na 10 dagen nog niet is geleverd en dat je geen reactie van ons hebt ontvangen. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We begrijpen hoe frustrerend dit voor je is, zelfs met begrip voor de drukte. Door onverwachte logistieke problemen zijn zowel onze levertijden als reactietijden helaas langer dan normaal. We werken hard om achterstanden weg te werken en je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Stuur ons alsjeblieft een e-mail op help@gripptek.nl, zodat we de status van je bestelling direct kunnen controleren en je verder kunnen helpen. Bedankt voor je geduld en begrip, en we willen dit graag met je rechtzetten.

Muurvast!

Het artikel werd snel geleverd en werkt goed. De tape pads zijn handig en simpel in gebruik. Voor het ophangen van een schilderij kun je volgens mij beter de pads gebruiken in plaats van de tape. Het schilderij zit nog steeds muurvast! In een woord: top! Heel blij mee.

Beste Hadewijn,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat ons product je zo goed bevalt en dat je schilderij muurvast hangt.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten.

Valutata 1 stelle su 5

Ik wacht nog op de bestelling we zijn 9…

Ik wacht nog op de bestelling we zijn 9 december

Beste Etienne Dezutter,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het frustrerend is dat je nog steeds op je bestelling wacht. Onze oprechte excuses voor de vertraging en het ongemak dat dit veroorzaakt.

Door de drukte tijdens deze periode zijn onze levertijden helaas langer dan normaal. Dit is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten, en we werken hard om achterstanden weg te werken en jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Stuur ons gerust een e-mail op help@gripptek.nl, zodat we de status van je bestelling direct kunnen controleren en je verder kunnen helpen. We waarderen je geduld en begrip enorm en doen ons best om dit goed te maken.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb mijn bestelling helemaal niet…

Ik heb mijn bestelling helemaal niet ontvangen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na meerdere mailtjes een kortingsbon gekregen op mijn volgende aankoop!!! Maar mijn producten tot op de dag van vandaag niet ontvangen!!!!!

Beste Thijs,

We begrijpen je frustratie volledig en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We willen je verzekeren dat we je situatie serieus nemen. We gaan de status van je bestelling direct controleren en nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit op te lossen. Mocht je ons nog niet rechtstreeks hebben gemaild, stuur ons dan gerust een bericht via help@gripptek.nl, zodat we je verder kunnen helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je geduld en begrip.

Valutata 5 stelle su 5

Post NL had mijn bestelling niet…

Post NL had mijn bestelling niet bezorgd, maar Gripptek heeft zonder problemen mij opnieuw de bestelde tochtband verstuurd. Goede service.
De tochtstrip is mooi doorzichtig en valt nauwelijks op en is makkelijk te bevestigen.

Beste Koos,

Bedankt voor je feedback! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en het product. We begrijpen hoe vervelend het is wanneer een bestelling niet meteen goed verloopt, en we zijn blij dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Fijn ook dat het product ook aan je verwachtingen voldoet en makkelijk te bevestigen is. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Valutata 1 stelle su 5

Een tochtstrip voor de voordeur…

Een tochtstrip voor de voordeur gekocht. Eerst ontvet, droog gemaakt en daarna strip geplakt. De strip werkte goed maar laat na een dag alweer los helaas.

8 dicembre 2024

Beste Danielle Kamerman,

Bedankt voor je feedback, en jammer om te horen dat ons product niet naar verwachting presteerde. Onze excuses voor het ongemak!

Om de beste kleefkracht te garanderen, is het belangrijk dat het oppervlak volledig schoon, droog, stofvrij en vetvrij is. Het gebruik van reinigingsalcohol kan helpen bij een optimale hechting. Verder werkt de tape het beste op gladde en effen oppervlakken, zoals glas, metaal of kunststof.

We raden je aan om ook onze gebruiksaanwijzing op de website te bekijken. Hier vind je handige tips en aanbevelingen om het meeste uit je product te halen.

Als je verdere vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen, stuur ons gerust een e-mail via help@gripptek.nl. We staan klaar om je te ondersteunen!

Slecht plakkend 3M plakband

Het duurde erg lang voor ik ze bezorgd kreeg. Daar werd ik niet over geïnformeerd, pas toen ik ging mailen waar het bleef kreeg ik te horen dat er vertraging was. Toen ik de tape eindelijk binnen kreeg bleek het gewoon 3M tape te zijn. Die had ik overal wel kunnen kopen. Daarbij plakt de tape heel slecht, ondanks het ontvetten. Het laat ontzettend snel weer los. Zonde van mijn geld. Eens maar nooit weer.

22 novembre 2024

Beste Judith,

Bedankt voor je feedback, en onze excuses voor de teleurstellende ervaring met je bestelling.

We begrijpen dat de lange levertijd en het gebrek aan communicatie frustrerend waren. Dit is niet de service die we willen bieden, en we werken hard om onze processen te verbeteren, zodat we klanten beter en sneller kunnen informeren.

Wat betreft de tape, we raden aan om onze gebruiksaanwijzing op de website te bekijken voor tips om de kleefkracht te optimaliseren. Het is belangrijk dat het oppervlak volledig schoon, droog en vetvrij is voor een goede hechting.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We waarderen je feedback en nemen deze mee om onze producten en service te verbeteren.

Lijmkracht onvoldoende…

Na verwijderen plakstripbescherming blijft de tape niet hangen op de deur.
Eerst ontvet, op maat geknipt, daarna pairr verwijderd en aangebracht. Helaas lag alles na een uur op de deurmat.
Idee erg goed, kleefkracht niet.
Jammer.

2 dicembre 2024

Beste T. De Hek,

Bedankt voor je feedback, en onze excuses dat de tape niet naar verwachting presteerde.

Voor de beste kleefkracht raden we aan om een volledig schoon, droog en vetvrij oppervlak te gebruiken. Onze gebruiksaanwijzing op de website bevat handige tips om het resultaat te verbeteren.

Als het probleem blijft bestaan, neem gerust contact met ons op via help@gripptek.nl. We helpen je graag verder.

Team GrippTek

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più