Al tijden was ik op zoek naar een methode om mijn schilderijen op te hangen. Totdat ik de info over gripptek tegenkwam, en de overwegend (zeer) positieve gebruikersrecensies las. Dus heb ik drie rolle... Leggi di più
De omschrijving van het gekochte artikel, herbruikbare plakkers om dingen mee aan de muur te bevestigen komt goed overeen met de werkelijkheid. De beschrijving hoe het bevestigd moet worden is duideli... Leggi di più
Eindelijk ontvangen. Ruim 3 weken geleden besteld. Geen reactie anders dan standaard antwoord. Zelfs korting aangeboden door hen, echter verzenden vindt niet plaats. Produkt is goed, doet wat he... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De mogelijkheden zijn eindeloos met GrippTek. Sinds 2019 zijn wij toegewijd aan het leveren van de meest innovatieve en handige kleefproducten voor elke doe-het-zelver.
Paesi Bassi
- help@gripptek.nl
- gripptek.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Het blijft goed zitten en werkt…
Het blijft goed zitten en werkt waarvoor het is bedoeld
Tochtstrip is top, klantenservice niet
De tochtstrip werkt naar behoren en is makkelijk aan te brengen. Jammer genoeg plakt de strip bij mij onvoldoende, hij laat los op de hoeken van de deur. Ondanks nogmaals ondergrond goed schoonmaken én nieuwe strip erop, bleef het verschijnsel zich voordoen. Hierover meerdere mails op meerdere manieren ( via rechtstreekse mail en via contactformulier op de site) gestuurd. Dat is inmiddels een flink aantal weken geleden en nog steeds geen reactie terug ontvangen van de klantenservice. Daarom 3 sterren.
Dubbelzijdige tape.
Dubbelzijdige tape.
Dit is mijn 2e bestelling. Je kunt het werkelijk voor vanalles gebruiken. Super product.
Tot zover goed.
Tot zover goed.
Na paar weken, zeker minder toch rond de voordeur.
Zeer tevreden met Gripptek
Zeer tevreden met Gripptek, iets minder met PostNL. Ze hebben op een verkeerd adres geleverd. Gripptek bleef het wel goed volgen.
Levering duurde langer
Levering duurde lang, maar klantenservice heeft dit helemaal goed gemaakt. Ook voor 1 teveel bestelt product was retour geen probleem!
5 dagen geleden een update in mijn…
5 dagen geleden een update in mijn review gegeven. Er wordt tot op heden niet geantwoord. Zie mijn review van 5 dagen geleden.
Supersnel, supergoede communiatie
Snel geleverd, voor een nette prijs. En de tochtstrips die ik kreeg waren perfect voor in mijn oude huis uit 1881, waar kieren meer regel dan uitzondering zijn.
Top product
Heb eerder andere soort tochtstrips gebruikt, maar deze van gripptek is veruit de beste die ik ooit heb geprobeerd. Super gemakkelijk aan te brengen, dun, en zit stevig. Ik heb het gebruikt op mijn voordeur en kozijnen. Valt ook totaal niet op wat ook een pluspunt is, i.p.v. die dikke schuim strips. Goede prijs kwaliteit en snel geleverd. Kortom aanrader als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige oplossing tegen tocht.

Risposta di gripptek.nl
Betaald, maar er wordt niet geleverd
Op 5 januari een bestelling geplaatst, dit zou binnen 24 uur geleverd worden.
Het is nu 2 februari en er is nog steeds niks geleverd. Ik heb inmiddels een stuk of 10 emails gestuurd, hier wordt totaal niet op gereageerd.
Wat mij betreft zijn het oplichters. Ik vrees dat ik niks meer ga ontvangen en naar mijn geld zal ik vermoedelijk kunnen fluiten.

Zeer tevreden!
Bestelling snel afgeleverd.
Goede service!
Telefonisch goed bereikbaar.
Heel tevreden over de tape.
Afknippen, opplakken en klaar!
Heel handig!.
Geen tocht meer door de deuren, ramen, etc.
Zeker aan te bevelen.

Prima product
Prima bedrijf, snel geleverd, heb dit al eerder gehad om dingen op te hangen, dit was 2e bestelling. Plakt super, zelfs op een stenen buitenmuur, een aanrader!

Geen levering en communicatie
12-01 bestelling geplaatst, op websites staat volgende dag geleverd. Tot op heden nog niks ontvangen en ook 0 communicatie.
Tevens contact formulier ingevuld op de website, maar ook daar geen reactie op ontvangen.
Snap dat je het misschien druk kan hebben, maar haal dan ten eerste het 'morgen in huis' van je website af. En zorg dat je klanten even op de hoogte worden gebracht dat het wellicht allemaal wat langer duurt.
Belachelijk dit.
Update: product gister binnen gehad, het werkt wel heel goed!.

Echt slecht en onbeschoft
Op 12 januari bestelling geplaats en volgens hun regels "voor 23 uur besteld volgende dag bezorgd" zou het toch in aller redelijkheid uiterlijk 14 januari bezorgd moeten worden. Dus op 14 januari mail gestuurd, maar krijg hierop geen reactie. Maar je moet wel betalen.

Risposta di gripptek.nl
Wacht al een maand op mn producten
Ik wacht al vanaf half december op m’n producten. Ik heb ze al drie mails gestuurd en bericht via pm op insta en ik krijg helemaal geen reactie terug. Slechte service. Op de post.nl app staat onder de verzending “nog niet ontvangen”
Update: 5 februari, inmiddels vorige week pakketje binnen gehad. Heel fijn dat het nu binnen is, ik denk wel dat de reactie snelheid op mails sneller zou kunnen.