God og hurtig service, fik et opkald om manglende varer. Efter dialog og fundet løsning ophøjede Kristian købet med extra fiskeudstyr. Det bliver da ikke bedre end det. Tak for god service, jeg vende... Leggi di più
Lækre produkter. Superhurtig levering. Og endda superb personlig betjening. Jeg blev ringet op, fordi en af mine valgte varer blev udsolgt i det samme, jeg lagde den i kurven. Så jeg fik vejledning og... Leggi di più
Rigtig god telefonisk hjælp og vejledning før bestilling af varer, - derefter hurtig ekspedition så varene var fremme næste dag. Godt at handle et sted hvor de ved hvad de handler med.
Hurtig levering 👍 Øje til fastgørelse af snor i enden af termometret, sad ikke fast, hvorfor jeg mistede termometret , men stadig har øjet til minde 😳 💪🏼🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰💪🏼💪🏼 Miraklet... Leggi di più
Fiskegrej
Lynghøjvej 8C, 3540, Lynge, Danimarca
- Info@GrejXperten.dk
- grejxperten.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Købe af fluer, hurtig ekspedition, GrejXperten kan anbefales her fra.

Fantastisk service
Fantastisk service!
Efter at have lagt min ordre, fik jeg et opkald som vedrørte min ordre.
Et af de produkter jeg havde bestilt, var netop blevet udsolgt.
Jeg blev tilbudt at modtage lidt ekstra som kompensation og jeg sagde ja tak!
Da pakken kom, var der vidst lidt mere end lidt “ekstra” 👍
Ikke sidste gang jeg handler hos dem 😀
First order in GrejXperten
- Service : excellent ( email dialog , fast answer email ......)
- Prices : very very interesting
- Shipping : costs shipping very interesting
the package is well good packaged .
Delivery fast and no problem with GLS
I will certainly oder for the futur because I am 100% satisfied
Van den Eynde Bernard
Belgium
Tak for en fin behandling
Tak for en fin behandling, jeg kunne ikke få andre wadestøvler, da de nye var gået i stykker, pga. De var udslogte ~ så fik jeg en del gode blink i stedet for, til samme pris, tilsendt gratis. Tak til Grejxperten 👍👍👍
Fantastisk service og det man ikke…
Fantastisk service og det man ikke vidste kan ejeren Kristian fortælle en. Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet med Grejexperten 🤗
Alt for lang leveringstid...
Alt for lang leveringstid...
Og dårlig kundeservice

Risposta di GrejXperten.dk
Hurtig levering, men langsom til at rette fejl i leveringen...
Lavede en bestilling på en Westin W3 stang, og bl.a. et blink da stangen i sig selv gav gratis porto. Stangen og blinket ankom hurtigt, blinket var dog den forkerte model. En detalje, da det kun er et blink til 45 kroner. Jeg skrev dog til butikken da jeg gerne ville have den vare jeg havde betalt for, men det tog 2 dage før jeg fik et svar om at "ja, vi må heller ombytte det". Derefter ingen mail om hvordan det skulle ske... Efter rykkere så fik jeg efter endnu to dag en mail om at de ville sende mig det korrekte blink, og at jeg blot kunne beholde det andet som kompensation for besværet. Men... her efter 8 dage har jeg stadig intet modtaget fra www. Grejxperten.dk :-/

Super betjening
Super betjening
Altid klar til og hjælpe hvis man har nogle spørgsmål
Fremragende service
længe siden jeg har haft så god en oplevelse af at handle.
Meget imødekommende sælger, som var meget behjælpsom og løsnings orienteret.
Jeg fik et super tilbud på en fluestang som jeg ikke forventet og kan dermed glæde mig over en super fed stang til en meget gunstig pris.
Kan kun anbefale Grejxperten.
Grejxperten leverer en god service og priserne er rigtig fine.
Super service
Super support og guide.
Fik god og kyndig hjælp til valg af grej.
Og levering gik hurtigt.
Der var en lille skade på stangen, (fabrikkens fejl) grejxperten byttede delen uden problemer.
Helt sikkert et sted jeg skal handle fra igen fremover.
total go og personlig hjælp
Jeg har fået rigtigt rigtigt go hjælp af Kristian. Som nybegynder ved fjorden har jeg fået kanon hjælp af Kristian til valg af både endegrej og stang+hjul . Han lytter gerne på hvad man ønsker og kommer med forslag. Han tænker ikke på hvad han tjener mest ved men istedet på hvad netop du bliver tilfreds med
Virkelig god service
Hurtigt svar på spørgsmål, hurtigt afsendt, ekstremt flinke og gode priser!
Alt hvad man skal have i en ordentlig grejbutik findes her!
Super god service!:)
længe siden jeg har haft så god service! Der var problemer med at betale online hvilket ikke var grejxpertens skyld, de ringede og opdaterede mig hele vejen igennem, og gik så langt at de kunne lave en speciel ordre via telefonisk eller mail:) men til sidst ringede grejxperten selv og sagde deres online system var oppe igen:) jeg bestilte straks mine ting!:) og fik lidt ekstra med til åen!:) fordi jeg havde været så tålmodig, og endda et lille brev hvor de skrev personligt til mig:) jeg kan kun varmt anbefale grejxperten!:) jeg har helt sikkert fundet min grej butik fremover!:)
Rigtig god service
Jeg kunne ikke få lov at betale med Mastercard på hjemmesiden. Ringede til det nr. der stod på hjemmesiden og talte med Kristian. Han ville undersøge og vende tilbage, hvilket han også gjord ganske kort tid efter. Vi fandt en løsning hvor jeg betalte med dankort istedet. Men som tak for jeg ringede ind og gjorde ham opmærksom på problemet fik jeg 25% rabat på hele ordren. Det synes jeg var en super fin service og kan klart anbefale andre at handle hos Grejxperten.
Super forhandler
Jeg har købt flere hos grejxperten og altid til en go pris og hurtig levering. Kan klart anbefales
Fik stangen dagen efter :)
Jeg bestilte min fiskestang via grejxperten.dk og fik den allerede dagen efter og samtidig også til en kanon pris.
Kan kun anbefale denne side at handle sit grej.
Kanon forhandler
Købte Shimano Sahara 500FD på udsalg (super pris)
Hurtig levering og god service.