God og hurtig service, fik et opkald om manglende varer. Efter dialog og fundet løsning ophøjede Kristian købet med extra fiskeudstyr. Det bliver da ikke bedre end det. Tak for god service, jeg vende... Leggi di più

Lækre produkter. Superhurtig levering. Og endda superb personlig betjening. Jeg blev ringet op, fordi en af mine valgte varer blev udsolgt i det samme, jeg lagde den i kurven. Så jeg fik vejledning og... Leggi di più

Rigtig god telefonisk hjælp og vejledning før bestilling af varer, - derefter hurtig ekspedition så varene var fremme næste dag. Godt at handle et sted hvor de ved hvad de handler med.

Hurtig levering 👍 Øje til fastgørelse af snor i enden af termometret, sad ikke fast, hvorfor jeg mistede termometret , men stadig har øjet til minde 😳 💪🏼🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰💪🏼💪🏼 Miraklet... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Fin service

27 dicembre 2023

Hej Hanne

Mange tak for din flotte anmeldelse her, det er meget værdsat! 😊🙏

Kæmpe stort knæk og bræk til dig derude 🎣

Det kørte

Det kørte, hele vejen igennem...super.

19 dicembre 2023

Hej Ib

Mange tak for din anmeldelse her 🙏😊 Fedt at du er tilfreds med det hele, og at du har taget dig tid til at skrive en anmledelse her! 🙌

Jeg ønsker dig kæmpe stort knæk og bræk i den nye sæson! 😉🎣

Som altid en god handel

Som altid en god handel. På trods af jule travlhed osv kom varen hurtigt frem og varen levede 100 % op til beskrivelsen. Hjemmesiden er nem at finde rundt på og med få klik ligger dine vare i den virtuelle kurv

21 dicembre 2023

Hej Anders

Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse her - det er jeg super glad for at du tog dig tid til! 🙏😊

Dejligt at høre at varen levede op til forventningerne og at du er tilfreds med vores webshop også.

Rigtig godt nytår og knæk og bræk derude i den nye sæson 🎣🙌

Kristian fra GrejXperten.dk

Super tilfreds med tid og betjening da…

Super tilfreds med tid og betjening da i ikke havde noget jeg havde bestilt ringede i og vi klarede den nemt over tlf 👍super tilfreds

15 dicembre 2023

Hej Danni

Tusind tak for din flotte anmeldelse her, det er meget værdsat! 🙏😃

Jeg er rigtig glad for at du er tilfreds med vores service, selvom der var lidt udfordringer - og tak for din forståelse også :)

Rigtig godt nytår til dig, og knæk og bræk i den nye sæson 🎣🙌

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, konkurrencedygtig pris, gode varer

20 dicembre 2023

Hej Torben

Tak for din super gode anmeldelse her - dejlig kort og præcis 👌 Jeg er så glad for at du har taget dig tid til at skrive den! Tusind tak for det 🙏

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Knæk og bræk derude 😉🎣

Kristian fra GrejXperten.dk

Super hurtig levering alt var som det…

Super hurtig levering alt var som det skulle være +en lille hilsen i pakken. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der. 👍👍

8 dicembre 2023

Hej Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse her 🤜🤛 Det betyder rigtig meget for mig! 🙏

Knæk og bræk til dig derude 🎣
-Glæder mig til at se dig igen næste gang 💪

Kristian fra GrejXperten.dk

Herlig butik og hurtig levering

Herlig butik og hurtig levering med en nem tilgængelig website.

1 dicembre 2023

Hej Magnus

Mange tak for din gode anmeldelse her 🙏 Det er meget værdsat 😊

Jeg er glad for at du er tilfreds hele vejen rundt, og at webshoppen er nem at bruge 👌

Knæk og bræk til dig derude - send endelig et billede når du fanger den helt store 😉

Kristian fra GrejXperten.dk

Super service og hurtig levering.

Har købt noget fiskegrej til mit barnebarn til julegave, og fik sådan en fin service venligt personale igennem telefonen. Hurtig levering , kan kun anbefale at handle der.

30 novembre 2023

Hej Jette

Tak for din flotte anmeldelse her, det sætter jeg stor pris på 🙏

Hvor er det dejligt at høre at du har været tilfreds med vores service.

Jeg ønsker dig en glædelig jul, og så håber jeg at gaven falder i god jord hos modtageren :)

Super service

Super service, hurtig levering - har netop 12.12.23 modtaget fiskekasse med diverse i til mit barnebarn - bare helt i top. Så god vejledning over mobil - helt sikker ikke sidste gang jeg benytter Grejxperten. Vibeke Møller.

12 dicembre 2023

Hej Vibeke

Tak for din fantastiske anmeldelse her, det er jeg virkelig glad for at du ville tage dig tid til 🙏

Hvor er det godt at høre at du har været tilfreds med vejledningen, selvom vi lige skulle bruge lidt tid på at fange hinanden før det lykkedes 😉

Ønsker dig en rigtig glædelig jul, og forhåbentlig på gensyn :)

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, som det skal være.

29 novembre 2023

Hej Michael

Tusind tak for din gode anmeldelse her, det er jeg virkelig taknemmelig for 🙏

Fantastisk godt at du har været tilfreds hele vejen 👌

Rigtig glædelig jul, og knæk og bræk til dig derude 🎣

Super service

Jeg blev ringet op pga en mangelvare, men vi fandt en løsning. Alt passede til punkt og prikke og varerne kom hurtigt frem.

28 novembre 2023

Hej Kenneth

Tak for din gode anmeldelse her, det er jeg så glad for at du tog dig tid til! 🙏

Ja, vi fandt jo en helt fornuftig løsning, trods alt ;)

Kæmpe knæk og bræk til dig derude, og glædelig jul :)

Kristian fra GrejXperten.dk

Service og vejledning i top.

God og hurtig service, når der er bestilt vare online. Meget hjælpsom og kompetent vejledning i deres fysiske butik. 5/5 - Vil købe fra igen.

9 dicembre 2023

Hej Bjarke

Tusinde tak for din fantastiske anmeldese, og for at du tog dig tid til at skrive den også 🙏

Jeg er SÅ glad for at høre at du er tilfreds med service og vejledning, det er virkelig noget vi sætter en ære i - så det er bare mega fedt at høre!

Kæmpe knæk og bræk til dig derude, og glædelig jul 🎣🎄

Kristian fra GrejXperten.dk

Kæmpe god service og rigtig hyggelig…

Kæmpe god service og rigtig hyggelig butik

9 dicembre 2023

Hej Bjarne

Tak for din gode anmeldelse! 🙏 Det er meget værdsat!

Fedt at du er tilfreds med servicen, og at du syntes godt om butikken - super fedt at høre! 😃

Ønsker dig knæk og bræk derude, og en dejlig jul 🎄🎣

Kristian fra GrejXperten.dk

Lyn hurtig levering og med en venlig…

Lyn hurtig levering og med en venlig hilsen fra GrejXperten.
Ikke sidste gang jeg handler der.

23 novembre 2023

Hej Niels-Erik

Tusind tak for din flotte anmeldelse her - det er meget værdsat! 🙏

Du er så meget velkommen en anden gang, det er helt sikkert! Jeg glæder mig til at se dig næste gang 😃

God jul til dig og dine, samt knæk og bræk derude 🎣🎄

Kristian fra GrejXperten.dk

Hurtig levering af varer😊Hurtigt svar…

Hurtig levering af varer😊Hurtigt svar når man spørger til hvordan det går med den returnering man har foretaget. Det tog lidt længere tid pga. juletravlheden, end vanligt. Alt i alt super god service og venlighed.

6 dicembre 2023

Hej Kamilla

Tusind tak for din fine anmeldelse her - det er meget værdsat! 🙏 -Og tak for din tålmodighed også. Jeg ønsker mig flere kunder som dig til jul, det er helt sikkert!

Knæk og bræk derude 🎣

Tak for bolchet.

Som tidligere god og hurtig levering.
Da en pakke kroge var udsolgt ringede Kristian straks om jeg ville bestille nogle andre kroge eller slette dem. FIN SERVICE.
Nu har jeg efterhånden handlet der mange gange, og altid har det været i top, og i øvrigt tak for bolchet. Det smagte godt.

27 novembre 2023

Hej Otto

Tusinde tak for din flotte anmeldelse her, det er jeg virkelig glad for! Og hvor er det fedt at høre at du har været med længe (selvom jeg godt kunne genkende dit navn 😉), men det gør mig sgu glad at vi har så gode kunder som dig! Tusinde tak for støtten 🙏

Knæk og bræk til dig i det nye år, og så håber jeg at vi får lov at levere en masse lækkert grej til dig fremadrettet også :)

Kristian fra GrejXperten.dk

hurtig forsendelse nu er sæsonen slut…

hurtig forsendelse nu er sæsonen slut for i år så er der pause i købene hilsen John Nielsen.

28 novembre 2023

Hej John

Tusind tak for din gode anmeldelse her, det betyder så meget for mig! 🙏

Argh, du går vel i gang med at købe ind til den nye sæson inden så længe, gør du ik'? 😉

Uanset hvad, så skal du ha' tak for i år i hvert fald.

Knæk og bræk i den nye sæson 🎣

tilbud

tingende kom til tiden, nem hjemmeside med gode tilbud

6 novembre 2023

Hej Jimmi

Godt at dit nye grej var fremme til tiden, det plejer at gå vil jeg sige ;)

Jeg er super glad for at høre at du også er tilfreds med både vores webshop og de mange gode tilbud. Tusinde tak fordi du deler det her også 🙏🙌

Knæk og bræk til dig derude (måske allerede i juleferien?)
Kristian fra GrejXperten.dk

Nem hjemmeside og hurtig levering.

1 novembre 2023

Hej Bruno

Tusinde tak for din gode anmeldelse her! Det er meget værdsat, så tak for at du tog dig tiden 🙏

Fedt at du er tilfreds med vores webshop også, det er jo lige sådan det skal være 🙌

Kæmpe knæk og bræk til dig derude 🎣

Altid en god oplevelse

Købte nogle fluer til bombarda fiskeriet efter havørreder.
Kunne ikke være mere tilfreds med fluerne, servicen og forsendelsen.
Har handlet hos GrejXperten mange gange, og det er altid en god oplevelse.

6 ottobre 2023

Hej Mathias

Tusinde tak for din flotte anmeldelse her :) Hvor er jeg glad for at du er tilfreds med fluerne, servicen og leveringen + at du tog dig tid til at skrive det her 🙌

Knæk og bræk til dig derude 🎣