God og hurtig service, fik et opkald om manglende varer. Efter dialog og fundet løsning ophøjede Kristian købet med extra fiskeudstyr. Det bliver da ikke bedre end det. Tak for god service, jeg vende... Leggi di più
Lækre produkter. Superhurtig levering. Og endda superb personlig betjening. Jeg blev ringet op, fordi en af mine valgte varer blev udsolgt i det samme, jeg lagde den i kurven. Så jeg fik vejledning og... Leggi di più
Rigtig god telefonisk hjælp og vejledning før bestilling af varer, - derefter hurtig ekspedition så varene var fremme næste dag. Godt at handle et sted hvor de ved hvad de handler med.
Hurtig levering 👍 Øje til fastgørelse af snor i enden af termometret, sad ikke fast, hvorfor jeg mistede termometret , men stadig har øjet til minde 😳 💪🏼🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰💪🏼💪🏼 Miraklet... Leggi di più
Fiskegrej
Lynghøjvej 8C, 3540, Lynge, Danimarca
- Info@GrejXperten.dk
- grejxperten.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Som altid en god handel
Som altid en god handel. På trods af jule travlhed osv kom varen hurtigt frem og varen levede 100 % op til beskrivelsen. Hjemmesiden er nem at finde rundt på og med få klik ligger dine vare i den virtuelle kurv

Risposta di GrejXperten.dk
Super tilfreds med tid og betjening da…
Super tilfreds med tid og betjening da i ikke havde noget jeg havde bestilt ringede i og vi klarede den nemt over tlf 👍super tilfreds

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, konkurrencedygtig pris, gode varer

Risposta di GrejXperten.dk
Super hurtig levering alt var som det…
Super hurtig levering alt var som det skulle være +en lille hilsen i pakken. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der. 👍👍

Risposta di GrejXperten.dk
Herlig butik og hurtig levering
Herlig butik og hurtig levering med en nem tilgængelig website.

Risposta di GrejXperten.dk
Super service og hurtig levering.
Har købt noget fiskegrej til mit barnebarn til julegave, og fik sådan en fin service venligt personale igennem telefonen. Hurtig levering , kan kun anbefale at handle der.

Super service
Super service, hurtig levering - har netop 12.12.23 modtaget fiskekasse med diverse i til mit barnebarn - bare helt i top. Så god vejledning over mobil - helt sikker ikke sidste gang jeg benytter Grejxperten. Vibeke Møller.

Super service
Jeg blev ringet op pga en mangelvare, men vi fandt en løsning. Alt passede til punkt og prikke og varerne kom hurtigt frem.

Risposta di GrejXperten.dk
Service og vejledning i top.
God og hurtig service, når der er bestilt vare online. Meget hjælpsom og kompetent vejledning i deres fysiske butik. 5/5 - Vil købe fra igen.

Risposta di GrejXperten.dk
Kæmpe god service og rigtig hyggelig…
Kæmpe god service og rigtig hyggelig butik

Risposta di GrejXperten.dk
Lyn hurtig levering og med en venlig…
Lyn hurtig levering og med en venlig hilsen fra GrejXperten.
Ikke sidste gang jeg handler der.

Risposta di GrejXperten.dk
Hurtig levering af varer😊Hurtigt svar…
Hurtig levering af varer😊Hurtigt svar når man spørger til hvordan det går med den returnering man har foretaget. Det tog lidt længere tid pga. juletravlheden, end vanligt. Alt i alt super god service og venlighed.

Tak for bolchet.
Som tidligere god og hurtig levering.
Da en pakke kroge var udsolgt ringede Kristian straks om jeg ville bestille nogle andre kroge eller slette dem. FIN SERVICE.
Nu har jeg efterhånden handlet der mange gange, og altid har det været i top, og i øvrigt tak for bolchet. Det smagte godt.

Risposta di GrejXperten.dk
hurtig forsendelse nu er sæsonen slut…
hurtig forsendelse nu er sæsonen slut for i år så er der pause i købene hilsen John Nielsen.

Altid en god oplevelse
Købte nogle fluer til bombarda fiskeriet efter havørreder.
Kunne ikke være mere tilfreds med fluerne, servicen og forsendelsen.
Har handlet hos GrejXperten mange gange, og det er altid en god oplevelse.