Har købt 5 forskellige filter-mus - min kat elsker dem alle, den absolut mest brugte er den lyserød med baldrian urter. Den sover min kat lur med hver formiddag. Og sparke-maus med læder-ører. Super... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Greencats er et fantastisk sted at handle til katten (og hunden) - produkterne er fra øverste hylde og kvalitetstestet af Misser😽 Vi har altid en fest 🥳🎡🤹♀️, når pakken åbnes og gamle kendinge... Leggi di più
Hvor er det fantastisk at der er nogen (Gitte og misser) som går op i gode produkter til vores katte og for vores planet. Altid fantastisk, hurtig, personlig og professionel hjælp. TAK.
Meget tilfreds. Hurtig levering. God kvalitet,min kat Buster hygger sig. Ikke sidste gang jeg handler hos dig. Kan anbefales.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi er Danmarks eneste grønne specialiserede katteshop. Vi sætter en ære i at råde og vejlede dig som katteejer i at træffe de sunde og mest grønne valg for din kat. Besøg os hvis du er på udkig efter kradsetræer, kattehuler, kattelegetøj, mad og godbidder, kattebakker og alt midt imellem. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Hilsen Gitte / Indehaver
Informazioni di contatto
C. F. Richs Vej 17, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- 40200054
- service@greencats.dk
- greencats.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Gode produkter til katten
Gode produkter katten leger med….. Fik lige en rabatkode med 👍🏻
Jeg ville prøve jeres produkt det var…
Jeg ville prøve jeres produkt det var kun den ene kat der kunne lide det . Prøver en anden dag noget af de andre ting .
Overskuelige hjemmeside
Overskuelige hjemmeside. Hurtig levering. Produkterne fungerer efter hensigten.
Super god hjælp & service hos Greencats.Dk i…
Jeg har handlet hos Greencats.Dk i mange år og altid fået en super service og vil gerne dele en helt igennem dejlig oplevelse. Jeg har 2 virkelig gode vandfontæner, som jeg har haft i ca. 4 år og bg. Pumper stoppede med at virke kort tid efter hinanden og jeg skrev med Gitte om det og i stedet for ‘ hurtigt at sælge mig 2 nye’, forklarede hun mig og lagde en video op om, hvordan jeg kunne skille dem af og rense dem og se om jeg med det kunne få dem til at virke igen og jeg fik lært hvordan man skiller og renser pumper. Og det kalder jeg Super Service for sine kunder og samtidig også et fundament og en ‘ grøn tråd ‘ i Greencats grundlag og kundeservice om at have produkter af gode miljøvenlige materialer og tanke på ikke bare at smide væk og købe nyt - også selv om det lige her og nu ville betyde mere salg , så er det hjælpsomhed , imødekommenhed , super kundeservice og klima & miljø, der er i højsæde og det giver så i den lange ende meget tilfredse nye & mange tilfredse gamle kunder og det kendetegner et af de bedste firmaer du kan handle hos . Så 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟stjerner til Gitte & Misser med Greencats.Dk
God kvalitet
Hurtig levering af varen. Og så fint med den håndskrevne hilsen. Min kat elsker sit legetøj, og for en gangs skyld har han ikke bidt legetøjet i stykker, denne her har holdt
God hjemmeside med mange forskellige…
God hjemmeside med mange forskellige ting til katte. Hurtig ekspedition af ordren.
Hurtigt levering og super kundeservice.
Unik service
Jeg har handlet der flere gange og betjeningen er hurtig og personlig. Lækre kvalitetsvarer og hurtig levering. Vil helt sikkert blive ved m at handle der fremover og vil anbefale det til andre. Jeg ville ønske, at hun havde en lille butik, så man kunne gå rundt og kigge på alle de lækre varer og blive fristet til endnu flere køb 🥰
Super-duper service og ikke mindst den…
Super-duper service og ikke mindst den sødeste
Gode produkter til gode priser
Gode produkter til gode priser. Mine katte er vilde med både skåle og legetøj, derudover fik de en ekstra gave med. Leveringen var også problemfri.
Bestilte søndag og modtog pakken…
Bestilte søndag og modtog pakken onsdag.
Katten siger mange tak for musen der fulgte med som gave..STORT Hit
At komme ud i sele..Lidt farligt
Mega god oplevelse og hurtigt levering.
😻 dejligt at få pakker fra Greencats
Haf brugt Greencats mange gange har gode produkter og varen bliver sendt hurtigt.
Pakken bliver undersøgt, meget af vores kat, da den pakket i papkasse og noget papir der har en dejligt lyd når man går i det. Der er en ekstra gave med tak for det siger Mille 😻
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.