Det er anden gang jeg handler hos Pet-Tech, hurtig levering og endnu bedre, de donere til kæledyr i nød. Kæmpe plus, især fordi de skriver hvad der blandt andet er købt for pengene, det gør det mere a... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har købt den selvrensende kattebakke Astropod. Der var lovning på levering næste dag, ved bestilling før kl. 11. Dette blev overholdt. Alt var lige efter bogen, og selv kattebakken virker lige... Leggi di più
Det er virkelig nogle gode produkter, de har. Leveringen er desuden hurtig og kundeservicen er i top. Det er hverken første eller sidste gang, jeg handler her.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hej alle sammen. Pet Tech er en 100% dansk webshop, og vi specialiserer os i at indkøbe, teste og sælge produkter til kæledyr, der vha. teknologi øger deres livskvalitet og samtidig gør hverdagen nemmere for dig som kæledyrsejer. Det er kernen i vores approach til markedet. Vores sortiment indeholder produkter som selvrensende kattebakker, foderautomater, drikkefontæner og aktivitetslegetøj. Vores motto er "Teknologi Til Dit Kæledyr". Hele 2% af vores omsætning går ubeskåret til projekter, der hjælper kæledyr i nød. BEFORE REVIEWING, PLEASE NOTE WE ONLY SELL PRODUCTS IN DENMARK AND ONLY DELIVER TO ADDRESSES IN DENMARK AND ARE NOT IN ANY WAY AFFILIATED WITH COMPANIES GOING BY THE NAME "PET TECH" OR SIMILAR IN ANY OTHER COUNTRY.
Informazioni di contatto
P. Vejsgaardsvænget 57, 8550, Ryomgård, Danimarca
- info@pet-tech.dk
- pet-tech.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Det er anden gang jeg handler hos…
Det er anden gang jeg handler hos Pet-Tech, hurtig levering og endnu bedre, de donere til kæledyr i nød. Kæmpe plus, især fordi de skriver hvad der blandt andet er købt for pengene, det gør det mere autentisk.
Anbefalelsesværdig
Det er hverken første eller sidste gang, jeg handler her.
Meget tilfreds kat
Super hurtig levering. Fontanen er nem at bruge, og katten er glad for den.
Hurtig levering og alt perfekt 😀
Jeg giver pet-tech 5 stjerner!
Jeg giver pet-tech 5 stjerner!
Det gør jeg fordi deres produkter er virkelig gode, samt til en fair pris.
Ens varer kommer utroligt hurtigt, der har aldrig været nogle problemer, jeg kan klart anbefale pet-tech! Også vil jeg til hver en tid handle hos dem☺️😍
Lækre vandfontæner
Jeg har købt 2 stk. Svane fontæner, som er virkelig lækre og dekorative.
Kattene skulle lige lære dem at kende, men nu er de et hit!
Ekspedition og levering var også meget hurtig. Jeg er godt tilfreds med køb og service.
Hurtigt Hurtigt Hurtigt 😀
Igen fantastisk kundeservice
For 2 år siden købte jeg en drikkefontæne hos pet-tech.dk, som stadig fungerer perfekt. Dengang havde jeg en del spørgsmål, som alle omgående blev venligt og kompetent besvaret, og fontænen blev leveret et par dage senere.
Jeg har nu købt yderligere en vandfontæne hos firmaet. Igen havde jeg spørgsmål til produktet, som blev besvaret venligt og omgående. Også denne fontæne blev leveret i løbet af et par dage oven i købet med et par gaver oveni. Jeg havde et par spørgsmål til samlingen af fontænen, og jeg fik igen hurtig og kompetent hjælp.
Jeg kan kun give den allerstørste anbefaling til pet-tech.dk og indehaveren Kasper.
Fantastisk service
Alt var lige efter bogen, og selv kattebakken virker lige som den skal. Begge mine katte brugte kun den efter 3 dage.
Bedste køb længe! Helt klar tidsbesparende og mere eller mindre lugtfri. Jeg bruger en lerbaseret kattegrus der afhjælper lugten.
Virkelig gode produkter
Virkelig gode produkter.
Jeg har to vandfontæner fra dem, den lille og den store. Og mine katte elsker dem.
Jeg har haft prøvet andre mærker, men hvor vandet hurtigt har lugtet, men dem fra Pet Tech renser vandet og det er helt uden lugtgener.
God kundeservice
Ting kom hurtigt. Forsvarligt pakket.
Der blev glemt en ting, men den blev eftersendt med det samme.
God kundeservice.
Er meget tilfreds :)
Rigtig god oplevelse
Jeg bestilte en drikkefontæne til min kat, der ikke drikker meget. Der står om den, at motoren er meget støjsvag og holder længe på en opladning. Jeg var meget spændt på at sætte den op, jeg jeg er meget lydsensitiv. Men den er så utroligt støjsvag, og jeg hører kun en lille rislen af vand. Den holder fint batteri efter en uge og skal slet ikke lades op endnu, hvor den står i stuen og går i gang, når vi går forbi, så jeg vil tro, at den holder meget lang tid på en opladning på et mere ugenert sted, hvor den skal stå på sigt. Planen er, at den også skal med ud på altanen til sommer, så katten har friskt vand i varmen. Katten er også glad og er begyndt at drikke mere og leger også lidt med vandet. Vi er meget glade og tilfredse. Helt klart pengene værd :)
Hvirkelig et skønt produkt og det…
Hvirkelig et skønt produkt og det virker bare super godt altid en ren kattebakke kan varmt anbefale her fra. Samt virkelig hurtig levering rigtig god service nåede kun lige at bestille den så var den stort set på vej ikke sidste gang jeg handler der det helt bestemt mvh Thomas
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition, bestilling dag 1 og levering dag 2.
Helt utrolig god service
Helt utrolig god service!
Der fortjener et længere review!
Længere review kommer senere
Dét fungerer bare
Dét fungerer bare! Hurtig levering, gode produkter og fin vejledning.
Har handlet "luksus drikkefontæne" og efterfølgende ekstra filtre.
Fontænen holder strøm virkelig længe, selvom den kører rigtig meget.
Helt perfekt.
Helt perfekt.
Handler der meget gerne igen.
Lynhurtig levering.
Kun en hel masse ++++++++++++++ herfra.
1000 tak til Kasper til mit nye valg af…
1000 tak til Kasper til mit nye valg af drikke fontæne og automatisk kattebakke, nu skal jeg bare overtale katten til at bruge den nye kattebakke
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.