Ich habe eine Dose Betakaroten Kapseln bestellt zum probieren. Bekommen habe ich die eine Packung sehr schnell. Gebracht hat es gar nichts! Ausserdem wurden mir vorgestern 159€ Euro für ein angeblich... Leggi di più
STYR UNNA!Jeg bestilte en prøve på betakaroten.Gav beskjed i god tid at jeg avsluttet medlemskapet.I dag fikk jeg mail om at de sender meg FIRE pakker med betakaroten til 1990 kr .De svarer ikke på he... Leggi di più
Har akkurat startet dvs 2-3 uker foreløpig ser jeg ikke så my endring litt i ansiktet, men så tok jeg kun en om dagen. Nå har jeg begynt med to. Pga av en feil jeg gjorde tok jeg kontakt med Good fo... Leggi di più
Schlimmste Firma, die ich je erlebt habe! Die angegebene Telefonnummer funktioniert nicht – man hat also keinerlei Möglichkeit, jemanden zu erreichen. Offenbar wurde ohne mein Einverständnis ei... Leggi di più
Good For Me is a Norwegian brand that saw the light of day in 2013. Our goal is to create unique products of premium quality, with good health effects that strengthen your natural beauty.
Øvre Slottsgate 4, 0157, Oslo, Norvegia
- kundeservice@goodforme.no
- goodforme.no
Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Vorsicht bitte alles genau durchlesen…
Vorsicht bitte alles genau durchlesen ansonsten droht eine Abofalle.
Man kann das Abo auch nicht einfach abbestellen, sondern muss das über die dubiose Firma tun und hoffen das Sie sich melden und das Abo sowie auch die Abbuchungen einstellen.
Reaktion über EMail schlecht.

Risposta di Good For Me
Bitte nie etwas bestellen.
Bitte nie etwas bestellen.. danach haben Sie weitere Fake-Bestellungen mit horrenden Kosten am Hintern.. TOTAL UNSERIÖS bis kriminell !!!FINGER WEG davon !!!.. alles was sie da zu schreiben stimmt nicht.. man bestellt blind ohne es zu wissen das Abo mit.. "versteckt " ist treffend dazu zu sagen !!! Mega unseriös ist das !!!

Risposta di Good For Me
Jag har fått mitt hår mera fyligare jag…
Jag har fått mitt hår mera fyligare jag är nöjd med produkten tabletterna. men har inte råd o fortsätta med dom lever dåligt ekonomiskt.

Risposta di Good For Me
Excellent service and quick feedback…
Excellent service and quick feedback when asked questions.

Risposta di Good For Me
Eigentlich müsste man 0 Sterne geben!!
Eigentlich müsste man 0 Sterne geben!!
Ich glaube, die vorherigen Rezensionen sollten andere Leute davon abhalten, bei diesem Shop noch irgendwas zu kaufen. Ich wollte nur eine Dose Kapseln ausprobieren und anscheinend stand irgendwo im Kleingedruckten, dass es sich um ein Abo mit 160 EUR Kosten handelt. Finger weg, hier handelt es sich um Betrug!! Müsste man eigentlich anzeigen. Sowas hab ich noch nie irgendwo erlebt!!!!

Very good service
Very good service, products! Speedy response from customer service!

Risposta di Good For Me
betakaroten black edition har gjort…
betakaroten black edition har gjort håret mitt sterkere og sunnere, vennene mine kommenterte det til og med.

Risposta di Good For Me
Jeg har ringt til dere og sa att eg vil…
Jeg har ringt til dere og sa att eg vil ikkje blir medlem og alikevel dere sende t meg produkter .eg vil ikkje ha ingenting eg har sagt opp så ikke send mer dere stresser meg

Svindel
Svindel. Umulig å komme seg ut av abonnementsperiode på 12 mnd. De forlenger og forlenger. Får ikke lov å si opp før abonnementsperioden er over.
Respekterer ikke dokumentasjon.
Etter endt abonnementsperiode neker firmaet å avslutte. De legger på måned etter måned. Det er DETTE som er svindel.....Min bindingstid var over i august. Nå har de forlenget den til februar neste år. Forstå det den som kan. De svarer heller ikke på mail med vedlagt dokumentasjon. Useriøst!

VORSICHT!!!
VORSICHT!!!
ABO FALLE.
Material wird nicht geliefert und Abbuchung nicht zurückgezahlt.
Also Finger weg.

Risposta di Good For Me
Dom lurar dig så du måste skaffa…
Dom lurar dig så du måste skaffa abonnemang på flera tusen kronor

Hallo
Hallo
I was just starting out when I started using it and I noticed that my hair wasn't the same as before and I felt that it was getting stronger and my fine hair was growing out. Thank you very much and I will always reorder when I run out. Thank you. Mvh Salawaad

Snabb hjälp vid problem
Vid min beställning av en burk Hairlux kosttillskott missade jag att det gällde en prenumeration. Fick därför ytterligare fyra burkar levererade och en faktura. Men vid kontakt med företaget fick jag snabb hjälp och trevligt bemötande så jag kunde returnera dessa. Fick också snart därefter återbetalning av fakturan jag betalat.

katastrof
katastrof ! lurar folk att köpa 1 prov men man binder då upp sig på abonnemang .
det e gjort så man inte kan avsluta i tid då man inte e medveten om att man har abonnemang. kommer anmäla!

Risposta di Good For Me
Abonnement som gir trippel mengde
Startet med å bestille 2 bokser på tilbud. Dette førte til et abonnement, som er greit nokk, men etter jeg fikk første pakke var allerede andre pakke på vei. Jeg avbestilte abonmanget så fort som mulig, men måtte fortsatt betale før neste mnd leveranse. Denne leveransen var på 6 • 60 tbl. Altså nokk til et halvt år bruk. Totalt scam å få et halvt år bruk mnd. dette kostet 2300 kr..

En norsk scam
En norsk scam. Lockpriser som döljer ett svindyrt abonnemang. STAY AWAY!

Risposta di Good For Me
lita inte på företaget bluff
det går inte säga upp abonnemang packet kom den 9 jag säger upp abonnemang den 14 dem säger det är sent och ingen faktura i packet bluff

Otydlig med abonnemang
Otydlig med abonnemang, kommer aldrig köpa ngt från detta företag.