Ich habe eine Dose Betakaroten Kapseln bestellt zum probieren. Bekommen habe ich die eine Packung sehr schnell. Gebracht hat es gar nichts! Ausserdem wurden mir vorgestern 159€ Euro für ein angeblich... Leggi di più
STYR UNNA!Jeg bestilte en prøve på betakaroten.Gav beskjed i god tid at jeg avsluttet medlemskapet.I dag fikk jeg mail om at de sender meg FIRE pakker med betakaroten til 1990 kr .De svarer ikke på he... Leggi di più
Har akkurat startet dvs 2-3 uker foreløpig ser jeg ikke så my endring litt i ansiktet, men så tok jeg kun en om dagen. Nå har jeg begynt med to. Pga av en feil jeg gjorde tok jeg kontakt med Good fo... Leggi di più
Schlimmste Firma, die ich je erlebt habe! Die angegebene Telefonnummer funktioniert nicht – man hat also keinerlei Möglichkeit, jemanden zu erreichen. Offenbar wurde ohne mein Einverständnis ei... Leggi di più
Good For Me is a Norwegian brand that saw the light of day in 2013. Our goal is to create unique products of premium quality, with good health effects that strengthen your natural beauty.
Øvre Slottsgate 4, 0157, Oslo, Norvegia
- kundeservice@goodforme.no
- goodforme.no
Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Köpte 1 burk,lurades in i ett…
Köpte 1 burk,lurades in i ett abonnemang ,nu har företaget skickat 4 nya burkar och en räkning på nästan1600 kr,inga telefonnummer och man kan inte säga upp abonnemanget på deras sida.

Risposta di Good For Me
ACHTUNG Betrugsmasche Abonnement Falle…
ACHTUNG Betrugsmasche Abonnement Falle ! 1x für 9.99 Kapseln bestellt und angeblich ein Abonnement abgeschlossen! Händler hat unberechtigt Geld abgezockt ohne Zustimmung eines Abonnement! Hände weg , Kapseln sind ebenfalls unwirksam!

Lureri og Svindel… Styr unna
Jeg Bestillte en prøvepakke på Betakaroten som tok veldig lang tid før jeg fikk…. sendte så inn oppsigelse samme dag jeg fikk denne i posten. Da var allerede datoen for neste leveranse gått ut så jeg måtte motta neste pakke på 4 bokser med en pris på over 1900kr.
Dette er svindel på høyt plan….de ventet tydeligvis på å sende prøvepakken til datoen for oppsigelsen hadde gått ut….. Styr unna dette useriøse firmaet!!

Unerwartete Abbuchungen
Unerwartete Abbuchungen – Abo nie bewusst abgeschlossen
Ich habe bei Good For Me AS einmalig Beta-Carotin bestellt (14,99 €). Danach wurden mir unerwartet 119,96 € im August und nochmals 119,96 € im Dezember abgebucht.
Der Kundenservice behauptete, ich hätte das Abo gesehen und zugestimmt – obwohl ich nie bewusst ein Abo abgeschlossen habe. Es war nur eine einmalige Bestellung, und ich war von den Abbuchungen überrascht.
Die Produkte kamen zwar an, aber die Situation war stressig und unklar.
Ich empfehle, bei Bestellungen vorsichtig zu sein und die Abbuchungen genau zu prüfen

Svindel
Advarsel mot dette selskapet.
Når de annonserer produkter på nettet til en pris som er mye lavere enn normalt, lokker de folk i en felle. Når du bestiller produktet og betaler for det, begynner de umiddelbart å sende flere produkter uten ditt samtykke, og hevder at du er abonnent.
I mitt tilfelle har de sendt meg fire bokser av produktet – fire! – helt uten mitt samtykke, og selvfølgelig også med tilhørende faktura, nå til full pris. Dette er villedende og aggressiv markedsføring, uetisk og en fullstendig skamløs praksis.
Dette er uakseptabelt. Vennligst les andre brukeres kommentarer før dere handler på nettet, ellers risikerer man å bli svindlet på denne grove måten.

Risposta di Good For Me
Her har jeg bestilt for 10 virkedager…
Her har jeg bestilt for 10 virkedager siden og ends ikke fått produktet. Har ingen sporing eller oppdatering og «kundeservice» svarer absolutt ikke. Dette er det største lurerien man kan finne på.

Risposta di Good For Me
se upp för detta företagen
Jag visste inte att jag hoppade på
et abonnemang när jag köpte en burk, rätt som det är dyker det ner ett trepack för ca 1600kr. jag har i flera veckor försökt att nå företaget men inte fått någon som helst återkoppling, jag har kopplat in riverton som även dom försökt att få bolaget att kontakta mej. Jag har nu skickat en spårbar retur till mellanhanden directhouse i karlstad men fortfarande bara från riverton fått till mej att fakturan ska betalas... varför återkommer inte goodforme och berättar för mej att det är så om nu riverton fått den uppgiften. Nu är jag i limbo med en palet jag skickat till en returadress, en faktura på
något jag inte längre har men väldigt otydligt startat ett abonnemang på och ingen återkommer efter säker 15 mejl.
så mitt tips är... handla inte utan att lusläsa vad det handlar om.

Das ist eine volle Verarschung
Das ist eine volle Verarschung
ich habe die Bestellung nicht bekommen und wurde mir 5,00€ abgebucht. Habe mich beschwert, aber der Händler reagiert nicht .
Lass die Finger davon !

Fruktansvärt
Hej! Nu har jag skickat flera mail och utan återkoppling??????
Jag beställde 1 burk i november fick fakturan och betalade den . Hade INTE fyllt i att ja vill ha abonnemang eller fler burkar. Sen droppar de ner 4 bukar och en faktura som jag INTE BESTÄLLT????? faktura .
Jag vill bestida denna faktura och Inte få mer burkar och leverans eller fakturor. Ni har ett ansvar att svara och de står i era "villkor" att man kan avsluta abonnemanget eller bara beställa en burk. Ska man säga upp abonnemanget ska man maila er de har ja ju gjort???? AVSLUTA DETTA ABONNEMANGET OMGÅENDE!!!! Bekräfta att det är avslutat. Tiden går och ja vill inte ha inkassokrav eller påminnelse jag kommer returnera 4 brukar. Får jag inte svar kommer jag ta detta vidare till konsumentverket och annat som krävs. De skulle räcka med ett mail vilket bedrägeri att ni inte skäms.
Jag vill ha svar NU inte imorgon inte om en vecka NUUUUUU!

Achtung
Achtung! Betrug!!!! Plötzlich sind 159€ abgebucht! Ein Produkt und eine Bestellung dafür wurde nie aufgegeben!
Finger weg von dieser Firma (so es denn eine gibt)

Risposta di Good For Me
Dårlig produkter og forferdelig…
Dårlig produkter og forferdelig kundeservice

Risposta di Good For Me
Lass die Finger davon…Abofalle!
Nicht mal 1 Stern geben würde. Einfach nur Abofalle.
1 Dose bestellt…Habe bezahlt und gedacht alles ok bis plötzlich angeblich habe ich Abo abgeschlossen.
😡
Ändern werde ich nicht 😡es ist so aufgebaut, dass die angebliche ABO nicht sofort merken kann.
Seit trotzdem sehr vorsichtig wenn da etwas bestellen wollt und lese dann gründlich mit“Lupe“durch.

Elendig service!
Elendig service!! Trodde jeg kjøpte hårvitaminer, sjampo og balsam, men det var abonnement. Ikke nok med det…det var 2 abonnenter et fôr vitaminer og et for sjampo og balsam. De fortsatte derfor å sende sjampo og balsam selv om jeg avsluttet abonnementet på varer fra dem i oktober!!!
Ja, jeg må ta min del av skylden for at jeg ikke så at det var abonnement!!! Men de bør informere mye bedre om dette i sine kampanjer.
Produkter er bra, men kan kjøpes på apoteket

Lurit företag
Utan att beställa dom skickat en stor faktura 1650kr den företag är farligt folk måste bli noga när säger deras reklam kommer överallt akt

Risposta di Good For Me
Fikk plutselig inkassovarsel for vare sendt i retur
Jeg bestilte to produkter. Dessverre sjekket jeg ikke nettbutikken i Trustpilot før bestillingen, og da jeg gjorde det i etterkant, angret jeg umiddelbart på bestillingen min. Jeg tok kontakt med kundeservice og fikk beskjed om å returnere produktene sammen med fakturaen. For omtrent en uke siden mottok jeg plutselig et inkassovarsel! Jeg skulle jo ikke beholde varene, og vi hadde en klar avtale om retur. Nå får jeg heller ikke svar fra kundeservice. Jeg har ventet i en uke på svar og sendte en ny purring på denne saken i dag.
Jeg kommer ikke til å betale for en vare jeg ikke skal ha, og som jeg returnerte for rundt en måned siden.

Varning för detta företag
Skulle ha läst omdömena här innan jag beställde. Råkat ut för samma som alla andra. Har mejlat om att säga upp ett abonnemang jag inte vill ha. Står svar inom 24 timmar på hemsidan men 3-5 dagar i ett autosvar och i svaren här. Skriver att de just nu har långa svarstider men det har de ju verkat haft i evigheter. Varför inte uppdatera hemsidan om det.
Risken är att man hinner få en ny dyr sändning eftersom de inte har svarat ännu och påstår att man avbeställt för sent.

VORSICHT!!!
⭐️ 0 von 5 Sternen – Vorsicht, Abofalle und keine Erstattung!
Ich hatte bereits einmal eine Bewertung zu diesem Unternehmen abgegeben, möchte aber erneut darauf hinweisen, wie unseriös hier gearbeitet wird. Man wird praktisch in ein Abo-Modell hineingezogen, ohne dass dies klar und transparent kommuniziert wird. Für mich ist das eindeutig Betrugsmethode.
Ich habe die Bräunungskapseln eine Runde lang getestet – ohne jegliche Wirkung. Deshalb habe ich die komplette Bestellung fristgerecht am 31.10. zurückgeschickt, inklusive schriftlichem Anschreiben. Laut Sendungsbestätigung ist die Ware eindeutig beim Unternehmen angekommen.
Trotzdem wurden mir 159 € abgebucht – und bis heute nicht zurückerstattet.
Es gibt weder eine erreichbare Kontaktstelle noch eine klare Rücksendeadresse; ich musste selbst herausfinden, wohin ich die Ware schicken kann.
Dass so viele Influencer für dieses Produkt werben, macht die Sache noch schlimmer. Gerade junge Menschen bestellen diese Kapseln, und viele tappen in dieselbe Falle.
Ich werde den Fall bei der Verbraucherzentrale melden, damit nicht noch mehr Menschen in diese Abzocke hineingezogen werden.
Für mich ganz klar: Null Sterne – absolut nicht empfehlenswert.

Risposta di Good For Me
Fick hjälp att lösa mitt ärende med en…
Fick hjälp att lösa mitt ärende med en ”förvunnen retur”
Karin

Risposta di Good For Me
Svindel og useriøs bedrift!
Svindel og useriøs bedrift!
Vant en instagramkonkurranse hos de i september hvor de annonserte AirPods Max som premie. Etter jeg vant ble jeg ignorert og det måtte utallige forsøk til for å få kontakt med de. Fikk til slutt kontakt med de i dag 5.12, hvor de nå mener de ikke skal sende premien pga intern misforståelse! Skikkelig useriøst og uprofesjonelt opplegg! Styr unna