Rigtig god oplevelse. Skulle have lavet min første tatovering. De forklarede alt der skulle ske og hvordan men sku behandle det. Blev tatoveret af Julie, som var vildt hyggelig at snakke med.... Leggi di più

Vi var forbi Goodfellas i dag og få lavet to AGF tatoveringer som 90% af Aarhusianerne får lige pt. Super flinke og yders kompetente folk, jeg skal helt klar derned igen 😊👍🏻

Virkelig god oplevelse fra start til slut. Super god service, god stemning og stor forståelse for præcis det, jeg ønskede. Jeg er mega glad for resultatet og kommer helt sikkert igen!

Fik i dag lavet en tatovering på indv. side af underarm bestående af 2 vers fra en sang. Omgangen med personalet - specielt tatovøren - gjorde at jeg var helt tryg ved behandlingen og hygiejenen i for... Leggi di più

1. Negozio per tatuaggi e piercing

Du kan forvente: Tattoos Hygiejnebevis hos alle vores artister Blæk som overholder EU's kemikalielovgivning Gode omgivelser så du føler dig tilpas Rådgivning under hele processen Hjælp til at visualisere tatoveringer (Se videoen under) Gode priser og kampagner året rundt Nogle af de dygtigste tatovører indenfor deres tema

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

God forståelse, for det jeg ønsker

God forståelse, for det jeg ønsker, super flot resultat, skønne omgivelser og dygtige medarbejdere.

10 marzo 2025

Risposta di Goodfellas Tattoo

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Vi er glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos os, og Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen. Det er altid en fornøjelse at have dig her ❤️

Fantastisk service

Fantastisk service! Flot arbejde.

8 marzo 2025

Rigtig God Service

God service og kommunikation. De tager hånd om kunden og sørger for at man er tilfreds under hele processen :)

28 febbraio 2025

🙏🏻❤️

Har kun gode oplevelser med Goodfellas

Goodfellas har været mit goto tattoo studie i en del år efterhånden efter at have flyttet til Hørning. De har altid dygtige og professionelle artister, med gode og hyggelige rammer. Professionel vejledning uanset om det er den første tattoo eller man har været i gang tidligere. Kan klart anbefales.

26 febbraio 2025

❤️🙏🏻

Goodfellas i Hørning er stedet man skal besøge!

Julia er en fantastisk artist, og hendes farvearbejde er helt utroligt. Goodfellas har en skøn stemning og man føler sig velkommen og som en del af familien med det samme. 5 🌟 herfra!

23 febbraio 2025

Fantastisk sted

Der er altid god stemning og det er et godt sted at blive tatoveret hvor priserne og kvaliteten er i top jeg har kun gode oplevelser og gode ting at sige og kan kun anbefale dem

10 febbraio 2025

Fantastisk sted.

Super imødekommende fra man træder ind, og et af de få steder hvor man ikke bare føler sig som endnu et nummer i køen. Kan varmt anbefales 👏

9 febbraio 2025

Tatoveret af Sasha

Tatoveret af Sasha - han er mega dygtig, sød og rar. Super flot butik! 😊

Tattoo

Super priser, super lokaler og ikke mindst super super dygtige artister 👌.

Kan klart anbefales !

Super dygtige artister

Super dygtige artister, god service og gode priser, virkelig god og venlig behandling, kommer helt sikkert igen,
Kan varmt anbefales.
Og for øvrigt super flot butik