Jeg fik lavet en tatovering hos Andreas fra Tattoo Studio 96 på Frederiks Allé i Aarhus, og lad mig bare sige det kort: det bliver ikke bedre end det her. Fra første sekund følte jeg mig try... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
super god førstegangsoplevelse. kan klart anbefales! jeg havde frederikke og hun var både tålmodig, grundig og virkelig dygtig til sit arbejde. kommer gerne igen
Professionelt arbejde. Professionisme i høj plan, hygiejne regler i top er du nu sikker hænder og den bedste og personlige vejledning. . Men er i trykkede hænder, og bliver vejet på en professionel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Få lavet din unikke og drømmetatovering af de mest talentfulde tatovører fra Danmark og hele Europa. Find os på på Frederiks Allé 96 eller ring på 42 52 94 96!
Informazioni di contatto
Frederiks Allé 96, 8000, Aarhus, Danimarca
- www.tattoo96.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
super god førstegangsoplevelse
Første tatovering og søde Frederikke…
Første tatovering og søde Frederikke gjorde det virkelig godt :)
Andreas, en kunstner med nål og nerve
Fra første sekund følte jeg mig tryg, ikke bare pga. den professionelle tilgang, men fordi Andreas virkelig lytter og forstår, hvad man vil udtrykke med sin tatovering. Han kom med idéer, forbedrede mit design og fik det til at gå fra “fedt” til sindssygt genialt.
Hans teknik er knivskarp, linjerne er præcise, shading’en smooth som smør, og detaljerne? Altså… det ligner nærmest print, men det er håndværk. Rigtigt håndværk.
Og så arbejder han med en ro og et overskud, der gør hele processen chill og behagelig, også selvom man sidder der og prøver at spille cool med en nål i armen.
Tattoo Studio 96 er i sig selv super clean og stemningsfuldt – men Andreas er grunden til, at jeg kommer tilbage igen. Han kombinerer kreativitet, præcision og personlighed på en måde, som man sjældent møder.
Hvis du går med tanker om en tatovering, uanset om det er første gang eller du er fuld af blæk, så book en tid med Andreas. Du vil takke dig selv bagefter.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse! De er flinke alle sammen, så intet at klage over😊
Skide god oplevelse
Skide god oplevelse, og god til at forklare processen både imens og efter.
Mega god service
Mega god service, dejlige snaksaglige mennesker.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Mega flot resultat. Hyggelig stemning og snaksagelige mennesker. Kommer ihvertfald tilbage
Professionelt arbejde
. Men er i trykkede hænder, og bliver vejet på en professionel plan. Kan varmeste anbefalinger Andreas
The best experience
The best experience possible, I could not be happier or more content with the result and the lovely staff at Tattoo Studio 96. I give this place my highest recommedations!!
Jeg har haft to sessioner hos Sasha i…
Jeg har haft to sessioner hos Sasha i Studio96 i Aalborg, og jeg kan varmt anbefale ham og stedet. Sasha er en utrolig dygtig tatovør, der også er god til at holde samtalen kørende under sessionen. Han er professionel, lytter til dine idéer og kommer med værdifulde inputs. 5 stjerner herfra til Sasha!
Kæmpe anbefaling
Jeg var ved Frederikke og hun var enormt rar, hjælpsom og professionel. Hun tog virkelig sin tid med mig og gjorde oplevelsen SÅ god og hyggelig! Kæmpe anbefaling!
Sasha var SÅ dygtig - og tilmed rar og sjov!
Sasha var SÅ dygtig - og tilmed rar og sjov!
Virkelig dygtige
Virkelig dygtige, god stemning og kan kun anbefale sasha
Super professionelle og sødt personale
Awesome tatoo
Awesome tatoo, godt selskab og fantastisk rådgivning
Mega god service
Mega god service! Meget glad for at have fået min tatovering her!
Alt var fint<3
Super service♥️ fik lavet ved Furkan, han var virkelig sød og professionel
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.