Go Go Garden Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Jeg kan altid regne med Mogens fra Go Go Garden. Han er utroligt dygtig, grundig og efterlader altid haven i flot stand. Rådgivningen og arbejdet er i særklasse, og man mærker tydeligt engagementet. K... Leggi di più

Har i dag haft besøg af Christian fra go go garden,som har klippet en laaang skråning fuld af humle ,vildskud af roser ,godt blandet m efeu, Christian knoklede 5 timer ,super arbejde, synd jeg ikke k... Leggi di più

Super effektiv fra start til slut. Vi bestilte via Go Go garden via deres hjemmeside og få dage efter blev vi ringet op af Allan, Havemand, hvor der blev aftalt dato for udførelse af opgaverne. Allan... Leggi di più

Det var en stille og rolig havearbejder, der kom til min have. Jeg skulle bare have slået græs i første omgang. Det er første gang, jeg bestiller haveservice, så det var en god måde at begynde på. Je... Leggi di più

1. Giardiniere

Go Go Garden er Danmarks største platform for havearbejde. Vi gør det nemt at finde en havemand i dit lokalområde.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 42% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

525 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Græsslåning til tiden

Vi har Mogens til at slå græs og klippe kanter, og det fungerer bare. Mogens holder sine aftaler, laver et godt stykke arbejde, og kommunikerer fint bagefter hvad han har lavet

12 settembre 2026

Jeg kan ikke anbefale dette firma.

Jeg kan ikke anbefale dette firma.
Fik en mand ud som ikke havde forstand på faget (sød og arbejdsom) han kunne ikke give en ca. Pris før han havde lavet arbejdet.
Det kostede en af mine blomster livet da han troede det var et træ i hækken 🫣
Men arbejdet bagefter var nu ikke ret pænt,så du må jeg igang med et andet firma.
Denne gang en rigtig Gardner

5 settembre 2026

Tak Uffe

Tak Uffe. Kan kun rose hans hækklipning. Utrolig effektiv og behagelig menneske. Ringer igen når der er brug for hjælp.

8 settembre 2026

Skidt koncept

Skidt koncept - for både havemand og kunde!
De burde skamme sig!!!

9 settembre 2026

73% i gebyr til go go garden.Honorar…

73% i gebyr til go go garden.Honorar 1332 blir til 2376 med go go gradens gebyr. De burde skamme sig.
. Kæmpe svindel firma. De er nu blevet politianmeldt for aldrig at betale deres respektive havemænd
Noget svineri

7 settembre 2026

Skidt koncept

Skidt koncept - for både havemand og kunde!
Hvis det fremgik tydeligere på hjemmesiden, at Go Go Gardens høster næsten 45 % af havemandens betaling, havde jeg selvklart valgt et mindre firma el. en selvstændig med CVR. Af en regning på 3.200 kr. inkl. moms ser den hårdtarbejdende havemand kun 1.780 kr. (før skat!). Det er simpelthen udnyttelse - og jeg skammer mig over at have brugt dette tarvelig koncept. Det burde Go Go Gardens også gøre.

3 settembre 2026

Nemt at få hjælp.

Nemt at få hjælp.
Vi havde ikke en match første gang, men så fandt Go Go Garden en anden og jeg fik det hjælp jeg havde brug for.
Alt igennem hjemmeside og mails og sms. Det var nemt.

24 agosto 2026

Ham vi havde havde mere travlt med at…

Ham vi havde havde mere travlt med at tale i telefonen end noget andet så kunne jeg give nul stjerner gjorde vi det der var til ca en lille times arbejde og måtte betale for 3 så dem bruger vi ikke mere

18 agosto 2026