En rigtig behagelig mand, der hurtigt fangede, hvad der skulle laves. Hurtig og effektiv og alt var ordnet til min tilfredsstillelse. Alt i alt en dejlig oplevelse! Venlig hilsen Lis Lundby
Scopri cosa dicono le persone
Vi havde en meget positiv oplevelse med Søren fra Go go garden, der skulle nedlægge en gammel tjørnehæk og plantet en ny med bøg. Han var utrolig venlig og omhyggelig med arbejdet. Han og hans søn kn... Leggi di più
Jeg bor lidt syd for Viborg, og har haft besøg af Karsten. Han leverede et 4-timers job ud over det sædvanlige i min have. Alt er overskuelig for mig nu, så jeg kan selv arbejde videre. Jeg vil he... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Go Go Garden er Danmarks største platform for havearbejde. Vi gør det nemt at finde en havemand i dit lokalområde.
Informazioni di contatto
Danimarca
- gogogarden.dk
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Har aldrig oplevet dårligere…
Har aldrig oplevet dårligere behandling. Umuligt at komme i kontakt med firmaet. Havemanden skulle man tro ikke vil arbejde. Kommer ikke og svare i øst og vest. Meget dårligt.
Hurtig, effektiv og god!
Alt i alt en dejlig oplevelse!
Venlig hilsen Lis Lundby
Punktlig og omhyggelig havemand
Punktlig og omhyggelig havemand, der kom til aftalt tid. Veludført arbejde!
Han var flink og rar, men kunne desværre ikke færdiggøre opgaven.
Han var flink, men gjorde desværre ikke opgaven færdig
Rigtig god service
Rigtig god service, venlighed og forståelse. Der blev udført en opgave med fuld tilfredshed. Prisen er overkommelig. Vil helt sikkert bruge dem en anden gang.
Han har haveerfaring
Han har haveerfaring. Er omhyggelig og grundig.
Kun roser
Alt er overskuelig for mig nu, så jeg kan selv arbejde videre.
Jeg vil helt sikkert benytte jer igen, og sender den bedste anbefaling jeres vej.
Mohamad kom til aftalte tid og…
Mohamad kom til aftalte tid og arbejdede hårdt indtil han var færdig. Smukt solidt arbejde og han er desuden meget venlig
Rigtig glad for resultat og proces
Jeg kom indenfor et par timer i kontakt med Jens, som over 2 ombæringer fik luget mit totalt tilgroede bed på 25 kvm.
Jeg er så glad for resultatet. Det er ikke sidste gang jeg bruger Jens/GoGoGarden
Super effektiv
Super effektiv, professionel, og god service. Kan varmt anbefales
God oplevelse
Hans kom til den aftalte tid og klarede hurtigt og effektivt opgaven med at fjerne selvsået hyld der fyldte godt op.
Meget tilfreds
De mødte op 2 mand og de var meget…
De mødte op 2 mand og de var meget Proff , super flinke og friske.
Rigtig god snak
Rigtig god snak, om opgaven, udført som aftalt, vil bestille til ny opgave senere på året.👍
Vores havemand Andrii super…
Vores havemand Andrii super professionel, flink. Kan kun anbefales!😄
Havemandens arbejde var 100%
Havemandens arbejde var 100%. Han kom som aftalt, ringede inden og udførte super arbejde.
Men jeg bruger ikke Go Go Garden igen, da jeg er rystet over, at manden der udførte arbejdet får kun lige godt halvdelen af honoraret: Han får 765 kr. før skat og Go Go Garden får 612 kr. Helt urimelig fordeling.

Risposta di Go Go Garden
100% tilfreds .
Lars sled med vores u overskuelige have…
Lars sled med vores u overskuelige have , det var noget sf et projekt som Lars løste til vores tilfredshed .
Vi har haft den 10.04.2026 en hjælper…
Vi har haft den 10.04.2026 en hjælper fra Gogogarden i vores have. Flink fyr, rigtig god job. Kan varmstens anbefale at bestille hos GoGoGarden. Super arbejde.
Fint og pålideligt arbejde.
De allerbedste anbefalinger
Joakim Lykke er nem og imødekommende at tale med. Det aftalte arbejde blev udført til min fulde tilfredshed - og hurtigt. Kom til den aftalte tid. Satte min græsrobot tilbage i laderen, efter den var slukket - og tog mit "gamle" haveaffald med, da han kørte. De allerbedste anbefalinger
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.