Har vært fornøyd med maten, min kone brukte mye tid på å velge ut hvilken retten vi skulle ha hver uke. De leverte maten til feil adresse. Elendig kundeservice etter dette. Har brukt 1 uke og flere... Leggi di più
Vi komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse.
Tordenskioldsgate 8-10, 0160, Oslo, Norvegia
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
For en elendig tjeneste.
Registrerte at jeg kun ville ha vegetar. Den auto - genererte all slags retter med kjøtt. Jeg valgte disse bort, og valgte så manuelt vegetar retter. Den autogenererte på ny retter med kjøtt, selv om jeg hadde valgt vegetar som eneste preferanse. Disse kjøttrettene ble så med i den fullførte ordren, da jeg ikke kom på å trippel-sjekke en siste gang før jeg trykket bestill. Jeg tar kontakt med dem, de foreslår først at jeg bare får refundert beløpet for kjøttet slik at jeg kan selv kjøpe kjøttfrie varianter av kjøttbollene osv. Det kom ikke på tale, så vi endte til slutt med at de kansellerer ordren, hvor jeg fremdeles må betale for den(de sa det var enklest slik, ok), og så "kompenseres" jeg ved at jeg får gratis neste ordre. Ok, grei nok deal ettersom det gikk ganske smurt så langt. Så jeg trekkes for den første pakken jeg ikke får, men ikke den andre som jeg fikk. Etter at jeg får den første leveransen levert (som da egentlig var leveranse nummer to), så avsluttet jeg tjenesten. Etter en stund får jeg inkassovarsel(!), uten at jeg har fått purringer en gang. Foruten den semi-ok løsningen på den elendige autogenererte matkassen, så har dette vært kjip vare fra start til slutt. Vegetar-rettene var OK. Ikke kjempe mye å skryte av i utvalg, helt ok i smak. Foreslår at de ikke tilbyr vegetar som preferanse, det ville løst mye. Så kan veggisene heller holde seg til dagligvaren enn så lenge.

Risposta di Godtlevert
De leverte maten til feil adresse. Elendig kundeservice etter dette. Har brukt 1 uke og flere meldinger frem og tilbake for å få pengene tilbake.

Risposta di Godtlevert
Vi er kjempe fornøyde med middagene fra Godtlevert! Vi er en familie som setter pris på god mat og vi liker å prøve nye retter med nye ingredienser og nye smaker. Det er alltid masse spennende retter å velge mellom, vi har spist så variert og sunt de siste 6 mnd. Kjempe flotte kjøtt/fisk produkter og ferske grønnsaker. Vi føler vi har vært å henta en fancy take-away middag etter vi har spist. Så tusen takk for masse spennende middager, vi gleder oss til mange fler:)

Risposta di Godtlevert
Veldig fornøyd med tjenestene fra godtlevert. God kundeservice og spennende mat!

Risposta di Godtlevert
Andre gang jeg tester Godt Levert etter å ha vært misfornøyd med Hello Fresh. Jeg har vært frem og tilbake, og må si jeg landet på GL pga en bedre totalopplevelse. HF hadde en god struktur på å skille måltidene fra hverandre med nummererte poser, men der stopper det jeg er fornøyd med, særlig etter at det igjen oppstod forsinkelser og de attpåtil sluttet å ta kassen opp i 3.etg og jeg måtte bære alt selv i 3 omganger. Og de inkluderer fremdeles ikke egg, selv om egg er en en av hovedingrediensene! Nei det må man ha som basisvare liksom… Nei takk. Med Godt Levert har det ikke vært leveranseproblemer, de bærer opp i 3.etg så jeg kan ta imot kassen også når mannen min er på jobb, og de har 3 persons kasse! Det er perfekt til en småspist familie på 4, nå unngår vi å stadig kaste matrester. Det har aldri manglet ingredienser, egg er alltid med om de er en del av en oppskrift, og, best av alt - enklere og mer effektiv tilberedning. Jeg likte godt kjøttkaker med potetmos, hvor både kjøttkakene og potetmosen var ferdig laget og skulle bare varmes - det tok jo halve tiden, var mye mindre arbeid og smakte mye bedre enn da jeg laget alt fra bunn med HF. Alt i alt håper jeg dette fungerer like godt fremover 👍

Risposta di Godtlevert
Jeg og mannen min ble alvorlig matforgiftet av fisk fra Godtlevert, uten tvil på at det var fisken. Fisken var ikke ut på dato, og selve kassen ble leverte direkete til meg, den sto ikke ut. Uansett, måtte jeg forhandle med Kundeservice for å få pengene på retten tilbake, og de nektet refusjon på andre måltider i matkassen som vi ikke turte å spise. Etter at vi kastet bort 2 arbeidsdager med sykdom pga Godtlevert, ville de ha en forklaring fra meg! over hva som skjedde! Alle andre leverandører som jeg har brukt har en "customer is right approach" når varer mangler eller er ut på dato, men Godtlevert er ikke interessert i å reparere kundeforholdet sitt. Unngå fiskeretter, i det minste!

Risposta di Godtlevert
Helt ok kvalitet på råvarene, men fraværende kundeservice.
De benytter seg av faktura betaling gjennom walley, som i for seg er praktisk, da man kan opprette bankforbindelse og betale med et trykk.
Dette fungerte helt supert, frem til GodtLevert ikke fikk betalt fra walley. Dette endte med mye styr, dobble betalinger etter GodtLevert sendte faktura selv, forøvrig fra den faktura avdelingen de sier at de ikke har. Jeg ønsker at det skal gå gjennom Walley, slik den tjenesten de tilbydde meg skal fungere, men det møter de ikke på noe som helst vis.
I tillegg til dette, erstatter de varer i kassen dersom det er tomt på lager, uten at du kan takke nei. Blir dermed påtvunget et prodult du ikke ønsker å kjøpe. Se for deg på dagligvare butikken, at de erstatter produktet ditt i kassen og krever at du betaler for det...
Gå for en anne leverandør, eller bruk nærbutikken.

Risposta di Godtlevert
Elendig! Maten er for så vidt god hvis den blir levert, men etter mange år som kunde er det sjeldent at alle matvarene til menyen er i kassen. Det mangler alltid noe, så ender opp med å løpe til butikken midt i matlagingen for å kjøpe manglende ingredienser. Klager man får man heller ikke medhold, i beste fall får man 100kr i avslag. Kassen blir heller ikke levert når den skal og man ender opp med å sitte oppe til langt på natt for å vente på den. Har også opplevd at kassen ikke blir levert i det hele tatt, men at godtlevert likevel mener at den er levert. Har brukt uendelig mange mandagskvelder med å vente eller skrive klagebrev.

Risposta di Godtlevert
Ikke mottatt første matkasse enda, men allerede nå er jeg skuffet over kundeservicen hos Godtlevert.
Det er unødvendig vanskelig å få kontakt med dem:
Telefon: Jeg har forsøkt å ringe flere ganger, men får bare beskjed om at alle er opptatt. Det burde vært et helt vanlig køsystem – i stedet må man bare gi opp og prøve igjen senere.
Chat: Chatten fungerer verken på PC eller mobil. Jeg får kun feilmeldingen:
"Chat er dessverre ikke tilgjengelig. Dette kan være fordi du bruker ad blocker eller har aktivert Apples tracking transparency. Dersom du ønsker å bruke chat kan du prøve å skru av disse før du prøver igjen. Du kan fortsatt kontakte oss på e-post eller telefon."
Selv etter å ha sjekket både adblocker og innstillinger fungerer chatten fortsatt ikke.
Totalt sett føles det som om kundeservice er vanskelig å få tak i, noe som ikke gir et godt førsteinntrykk.
Jeg oppdaterer anmeldelsen etter at første matkasse er levert.
- Oppdatert anmeldelse etter 3 matkasser
Jeg har nå mottatt tre matkasser fra Godtlevert, og vil oppdatere anmeldelsen min.
Maten har gjennomgående vært veldig god, med varierte retter og smaker vi nok ikke hadde laget selv. Oppskriftene er enkle å følge, og råvarene har vært ferske og fine.
Når det gjelder mengde, opplevde vi at 2-personers kasse ikke var tilstrekkelig, og vi måtte derfor oppgradere til 3 personer for at porsjonene skulle bli passe. Med dette ligger prisen på rundt 1200 kr i uken for 4 middager, altså ca. 300 kr per middag / 150 kr per person. Det er relativt dyrt sammenlignet med å handle selv, men til gjengjeld sparer man tid, slipper butikken og får nye matopplevelser.
Alt i alt er jeg fornøyd med selve maten og konseptet, selv om prisen er litt høy. Kundeservicen ga et dårlig førsteinntrykk (som nevnt i min opprinnelige anmeldelse), men produktet leverer bedre enn forventet.
Jeg ender derfor på en positiv helhetsvurdering, med trekk for pris og tilgjengelig kundeservice.

Risposta di Godtlevert
Jeg prøvde å avbestille en bestilling 7 dager før levering, fordi veien til meg er farlig å kjøre på vinteren. men de nektet å la meg avbestille og vil heller risikere liv en å miste betaling for en bestilling. jeg hadde tenkt å kanskje bestille noen runder til våren og sommeren, men jeg synes ikke det er greit å støtte et firma som bryr seg mer om en tusenlapp en et liv

Risposta di Godtlevert
42% av husholdningene i Norge er énpersonhusholdninger. Det ugjør nesten 1,1 millioner mennesker. Disse vil ikke Godtlevert ha som kunder lenger. De av oss som hadde ukentlig matkasse for énpersonhusholdninger har nå blitt sparket ut. Jeg kunne velge å bli, men da mått jeg godta en matkasse for minst to personer, som betyr økt pris og økt matavfall. Takk for ingen ting. Håper dere går konkurs og havner på NAV hele gjengen!

Risposta di Godtlevert
Elendig kundeservice. Jeg trodde jeg hadde sagt opp abonnementet etter sønnen min var flyttet ut og ble alene. Ringte til kundeservice med det samme jeg fikk sms om ny levering. De ville ikke gi meg refusjon…., selv om det var snakk om flere dager til levering. Ekstremt dårlig. Har vært i lignende situasjon med Hello Fresh… og der var det null problem. Dette er for dårlig kundebehandling.

Risposta di Godtlevert
Bra utvalg, gode oppskrifter og jevnt over ok kvalitet på råvarer. Men leveringsrutinene er en deal-breaker; noen ganger ringer budet på døra, men aldri mer enn ett ring - andre ganger ringer de ikke på, men ringer på telefon og lar det ringe maks tre-fire ganger før de drar videre uten å ha levert matkassen. Og det er null system I om de ringer på døren eller på telefon, så du må sitte standby på begge når leveringstidspunktet nærmer seg hvis du skal få gjennomført overleveringen. Så nå sier jeg takk for meg og går tilbake til vanlig butikkhandel, fordi leveringsrutinene gjør at denne matkassetjenesten rett og slett fremstår som for tungvint og lite fleksibel.

Risposta di Godtlevert
Jeg valgte en glutenfri matkasse, men en av rettene krevde likevel hvete. Maten smakte greit, men ikke alle ingrediensene fulgte med. Mest parten av maten var dessverre tilsatt vegetabilsk olje.

Risposta di Godtlevert
Budet skulle levere matkassen mellom kl 10:00 og 12:30. Budet ringer først 12:30 og jeg har ikke anledning til å svare på telefonen. Jeg ringer opp 12:36, og da forteller budet meg at han ikke vil levere fordi jeg ikke svarte på telefonen. Jeg sender melding og spør når matkassen skal leveres, han sier at han ikke vil levere fordi jeg ikke svarte på telefonen og har kjørt matkassen på lager. Jeg mener at man SKAL forsøke å ringe på døren til tross for at kunden ikke svarer på telefonen. Dårlig service. Krysser fingrene for at jeg får beløpet tilbake på konto snarest. Vil oppdatere her hvis ikke.

Risposta di Godtlevert
Jeg bestilte matkassen før helgen og ombestemte meg fordi jeg ønsket å teste konkurrenten istedenfor- dette fikk jeg ikke gjort selv om avbestilling må skje senest tirsdag. Da jeg gjorde det samme dag tenkte jeg dette ikke var noe problem. Det er nå 1,5 uke siden og jeg har vært i kontakt med kundeservice 4 ganger uten at de klarer å stoppe eller bekrefte avbestilling av abonnent for meg. De har istedenfor sendt meg for en uke som jeg må betale for!! Aldri mer - kan dessverre ikke anbefales

Risposta di Godtlevert
Fikk min første matkasse idag og spiste en himmelsk rett med svinebiff, krydderblanding, sjalottløk, persille, tomater, bønner, bearnaise og pommes frites. Føler nærmest å ha åpnet en gormetrestaurant hjemme😋Veldig mange fordeler med dette opplegget.Dette var en god start!