Snabba leveranser = Njae. Det tog Tisdag, Onsdag, Torsdag innan de skickade paketet (enligt dem själva), som kostade 49 kronor i frakt. Sedan har det tagit ytterligare två arbetsdagar och paketet... Leggi di più
Fick varan efter 1 vecka. Man måste fatta att de skickas från Finland! I övrigt ska man köpa minst 200kr. I övrigt varan var finpackad, ren och hel.
Beställde godis för bara 4 dagar sedan och idag kunde jag hämta ut det. Otroligt snabb leverans, det kom ju ändå från Finland! Hyvää Suomi ja kiitos 🇫🇮
Le persone hanno visualizzato anche
Snabbt och perfekt!
0 stjärnor? Handla inte här!
Går det att sätta 0 stjärnor? Isf vill jag det.
Gjorde en beställning och sen så väntade jag ett par dagar. Tänkte gå in på min mail och se om beställningen faktiskt gick igenom för det var tradigt att trycka på en knapp på sidan när man beställde. Då har jag inte fått en orderbekräftelse.
Jag skriver då ett mail till deras support och förklarar att jag inte fått något mail om det. Jag får inget svar. Då beställer jag igen för jag tänkte eftersom varken orderbekräftelsen har dykt upp och inga pengar har dragits från mitt konto (betalade med swish).
Så jag gör då en ny beställning. 4 dagar senare får jag då mitt paket men nu är det 4 dagar senare igen och får då IGEN ett SMS om att jag kan hämta paket från de. Då tog jag faktura som jag redan betalat på andra beställningen. Den kom men fick ingen orderbekräftelse från någon av de. Så nu ser jag även på banken att swishen också har dragits från mitt konto. De hade den inte gjort när jag gjorde min andra beställning.
De kommer troligen inte svara på mitt andra mail om detta heller så. KÖP EJ FRÅN DESSA!!
Långsam men bra
Fick varan efter 1 vecka. Man måste fatta att de skickas från Finland!
I övrigt ska man köpa minst 200kr.
I övrigt varan var finpackad, ren och hel.
Det är jättedyrt
Det är jättedyrt. Man måste mins köpa saker för 200 kr. Jag är pank så jag vill gärna shoppa billiga snacks.
Köpte sk svinnpåsar med godis,när man…
Köpte sk svinnpåsar med godis,när man köper står det att varje påse är unik (godis som blivit räddat som ksk inte ser ut som det ska osv),konstigt att alla påsar jag köpte såg ut EXAKT som på bilden,även vänner som beställt har fått vad bilden visar fast det var länge sen dom beställde så känns märkligt att alla påsar med räddat godis ser exakt likadana ut....Köpte även blandpåse med hårt godis-ungefär hälften var hårt!Om man försöjker lämna recension på deras sida blir man skickad till en engelsk sida? Tycker det hela var en väldigt märklig historia,kommer inte beställa igen!
Sjuuukt slö service
Sjuuukt slö service, tog en vecka att få tummen ur och ens skicka. Vilket självgott konstaterades är helt enligt det finstilta. Det här är med andra ord service-nivån man själva är nöjda med. Patetiskt.
Första och sista köpet!
Har beställt godis 3 ggr
Har beställt godis 3 ggr, alltid varit bra, både Marabou choklad, chokobananas, Polly mm. Kommit efter några dagar, allting var bra!!
Jättebesviken…
Jättebesviken…
Beställde flera kg och fick kasta allt då inte något av det var gott. Bara rostiga spikarna med salmiak var ok. Allt annat smakade riktigt illa! Tråkigt.
Beställde godis fredag 17/1-25 och fick…
Beställde godis fredag 17/1-25 och fick redan idag onsdag. Mycket snabbt och väldigt gott. Är så nöjd.
bra godis utbud
Godiset i påsarna var av väldigt dålig…
Godiset i påsarna var av väldigt dålig kvalitet. Beställde över 3kg godis. Blir förmodligen att det mesta hamnar i soporna. Utkastade pengar. Jättetråkigt
Aldrig mer jag beställer mer godis här
Inte samma godis som på bilderna djupt besviken sista gången jag beställer något här igen
Beställde godis för bara 4 dagar sedan…
Billigt bra godis i stora förpackningar!
dålig custumer service och scam
dålig custumer service och dem canceled order mig för ett "prisfel" dem scamade mig och är taskiga.
Terrible service
Terrible service. Ordered, but changed my mind and e-mailed them straight away. They sent it anyway. I am sure this was on purpose. I asked them to include a return document, but they did not. Then I discovered that the company is located in Finland! So sending it back from Sweden is ridiculously expensive. It's a scam, don't order anything there!
Katastrof
Katastrof. Allt trasigt när det kom fram.
Bland den sämsta packningen jag sett faktiskt.
Får se om dom betalar tillbaka pengarna.
Beställde 5st burkar JIF jordnötssmör
Beställde 5st burkar JIF jordnötssmör. Allt gick smidigt. Kom fram snabbt
Har beställt många gånger och det…
Har beställt många gånger och det funkar fint. Inte jättesnabb leverans, men bra utbud till fina priser.
Snabba leveranser = Njae.
Snabba leveranser = Njae.
Sedan har det tagit ytterligare två arbetsdagar och paketet har ännu inte kommit.
Vill du vänta minst en vecka på paketet så kommer säkert godiset så småningom.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.