Valutata 4 stelle su 5

Leveransen var bra, men inte hundraprocentigt nöjd. Har läst många kommentarer här att dom har fått fel produkt och det hände här för mig med. Jag beställde Mirabelle Cotton Candy chokladen (de... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Är glad att paketet kom fram, fast det kom tyvärr för en dag för sent för att hinna fram i tid till mitt kalas dessutom saknades det burkar så jag fick ej det jag hade beställt också skickades fel Dr... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Jag beställde ett gäng götta.. varav en sak tydligen hade tagit slut i lager men inte säger Emil nått om de eller skickar tbx pengar.. först man mailade, och sen tog de för lång tid innan paketet skic... Leggi di più

1. Negozio di dolciumi e caramelle

Scritti dall'azienda

Välkommen till Candy Planet – din galaktiska godisdestination! Vi är stolta över att erbjuda ett exklusivt sortiment av himmelskt godis från hela världen. På Candy Planet är vi på en ständig expedition för att upptäcka de mest unika och spännande smakupplevelserna som vår planet har att erbjuda. Med vårt passionerade team av chokladälskare och konfektexperter, strävar vi efter att erbjuda dig det allra bästa inom importgodis. Vårt uppdrag är att sprida glädje och förtjusa dina smaklökar med varje tugga. Oavsett om du är sugen på surt, salt eller sött, har vi något som passar alla smakpreferenser. Utforska vårt urval av Mystery Boxes eller hitta dina egna favoriter i vårt unika sortiment. Välj Candy Planet för en resa genom runt jorden av smaker och en upplevelse som är lika spännande som den är läcker. Vi ser fram emot att föra dig på en oförglömlig godisresa! Välkommen ombord på Candy Planet – Taste The World!

2,5

1 stella

Ha risposto al 18% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde en tictok mystery box

Jag beställde en tictok mystery box. Födelsedagspresent till mitt barnbarn. Jag skrev i kommentarerna att dom inte skulle skicka såna saker som var väldigt hot. Vad kommer?? Till största delen superstarka snacks och nudlar. Jag har betalat 350 kr för 3 läsk, en påse med nått frystorkat i och en tablettask. Kom dessutom i en vanlig kartong och inte den tuffa lådan som bilden visar. Uselt! Kommer INTE att köpa något här igen!!

2 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Perfekt att höja priset på en dricka…

Perfekt att höja priset på en dricka från typ 40kr till 700kr enligt hemsida 🤬🤬

25 febbraio 2026

Hej Mathias!

Det måste blivit ett missförstånd, det finns ingen dricka vi tar 700kr för. Möjligtvis har 1-pack tagit slut så det är 24-pack kvar som isåfall kostar 699kr.

Candy Planet

Köp INTE från detta ställe

Köp INTE från detta ställe. Lurendrejeri och svarar knappt på mail. Finns ingen riktig kundservice på telefon. Skickar paket men får ingen avisering via mail som det är utlovat så paketet åker tillbaka och nu får jag betala dyr kostnad pga detta. Personen som har denna hemsida har stativ system att lura kunder med felaktiga leveranser och produkter. Riktig scam!

17 febbraio 2026

Hej Tella,

Det är verkligen tråkigt att din upplevelse av oss har varit såpass negativ.

Jag har dubbelkollat och du har fått mail när din order skickats, däremot har vi diskuterat på mailen att du skrivit en siffra fel i telefonnumret, därav har du inte fått någon avisering om att paketet kan hämtas.

Vi har fakuterat dig för returfrakt, ny frakt samt lagerkostnad för ej uthämtat paket i enlighet med våra köpvillkor som vi gör med alla paket som ej hämtats ut för att täcka alla kostnader som uppstår.

Med det sagt är vi inga lurendrejare, beklagar upplevelsen och hoppas att allt blev klarare.

Det går givetvis bra att kontakta oss privat om det skulle vara några frågetecken.

Valutata 1 stelle su 5

Har varit bra förut men mina 2 senaste…

Har varit bra förut men mina 2 senaste beställningar har jag inte fått
Mailat 3ggr utan svar

26 gennaio 2026

Hej Monja,

Vi har svarat dig på mail, ursäkta att det tagit längre tid än vanligt denna gången.

Jag ser att ordern är en förbokning som ej varit lagervara men som nu är skickad och levererad.

Valutata 5 stelle su 5

Har ännu inte fått mina varor.

Har ännu inte fått mina varor.
Allt kommer att lösa sig , Tack vare mycket fin support av Emil på kundtjänst. Tackar

27 gennaio 2026

Hej Björn,

Vi har haft mailkontakt där vi svarat dig att vi kontaktat Schenker men att de tyvärr inte lyckats lokalisera paket så något måste hänt på vägen.

Självklart skickar vi en ny leverans utan extra kostnad.

Bra leverans

Väldigt nöjd med min leverans

25 gennaio 2026

Hej Emma,

Vad kul att du är nöjd med din leverans, varmt välkommen åter till oss!

Gammalt godis

Beställde Pokémon godis till ett kalas. När vi öppnade var godiset hårt och då insåg vi att samtliga 8 förpackningar hade bäst-före datum 2025-02, dvs för ett år sedan.

1 febbraio 2026

Hej Michaela,

Vi har skrivit i produktbeskrivningen att dessa har utgånget datum samt rabatterat priset.

Däremot är datumet långt passerat så vi har strukit fakturan.

Beklagar det som hänt!

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt, skulle köpa en rolig kalender med olika trengodis som present, många luckor var väldigt lika varav vissa hade exakt samma sak. Skrev till dem om det men de undvek frågan.

24 dicembre 2025

Gick bra!

Verkar vara väldigt ojämn betygsättning 50%-50%

Men min erfarenhet vart positiv, fick det jag beställde inom 2 dagar, tack!

16 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Varning! Köp inte från detta företag!

Varning! Köp inte från dem!
Riktigt dåligt företag, kan inte förhålla sig till konsumentköplagen överhuvudtaget. Säger att de skickar varor men sen när paketet väl kommer saknas varor. De enda dem gör att kreditera dem varorna och säger att de är slutsålda. Hade jag vetat att dem va slut hade jag inte ens beställt från dem, nu får jag betala dyr frakt för hälften av de produkterna jag beställde. Kontakt med kundservice va en rejäl besvikelse, otrevliga och absolut inte tillmötesgående. Man kan tro att de inte vill behålla sina kunder, nej köp från annat ställe. Rekommenderar INTE.

15 dicembre 2025

Avföring.

Köpte 4 produkter till min partner för ungefär 2 veckor sedan. På deras hemsida står det att leveranstiden är 2-3 dagar. Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Spendera era pengar på annat ställe om ni faktiskt vill ha era produkter :)

UPPDATERING:
Jag fick två mail samtidigt. En som sa att min order skickats och en som sa att mitt paket var redo att hämtas. Utöver allt detta så saknades en av mina produkter! Ägaren/ägarna bör skämmas då det här inte är acceptabelt från ett företag. Särskilt inte när det händer flera kunder ofta. Lätt det sämsta stället att beställa varor ifrån.

18 novembre 2025

Fick hem en kopia.

För några månader sen beställde jag en labubu, vilket såklart visade sig vara en lafufu. De verkar således inte ha koll på att det är olagligt att sälja kopior. När jag skrev på facebook att de säljer kopior (dessutom med falsk marknadsföring då det ingenstans stod att det är kopior) så fick Candy Planet panik och mailade mig att jag dels kunde returnera produkten, och dels att de visst är tydliga med att det är kopior. Vilket såklart inte stämmer, och det har jag självklart förevigat med screenshots. Det är uppenbart att de bara vill ta tillfället i akt och rida på trendvågen. Jag hade inte litat på att något de säljer är autentiskt.

1 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Beställde ett 12pack läsk och…

Beställde ett 12pack läsk och informerades att det skulle ta 2-4 arbetsdagar att leverera.
Efter en hel vecka hade produkten fortfarande inte skickats trots upprepade email. När jag äntligen fick svar så var det bara en lam ursäkt, ingen kompensation alls! Lägg era pengar på ett annat ställe än Planet Candy som har noll koll på att värna om sina kunder (andra gången min beställning inte varit korrekt...)

11 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Har beställt ett 12 pack monster ultra…

Har beställt ett 12 pack monster ultra red för snart 10 dagar sen och de har inte ens skickat än. Jag skickade ett mail till dem och de svarade att de tog lite tid pga att de får in många ordrar av julkalendrar men de skulle skicka mitt i veckan men har fortfarande inte hört eller fått något

13 novembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più