GodAfsked Recensioni 993

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Merete vores bedemand var super hjælpsom, sød og omsorgsfuld, hvilket var rart når man er i sorg og skal have styr på så mange ting, man ikke ved noget om i forbindelse med en bisættelse. Endvidere s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft en meget tryg og professionel oplevelse med vores bedemand (Emine). Fra første kontakt blev vi mødt med varme, respekt og en oprigtig forståelse for vores situation. Hele forløbet var pr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

GodAfsked får kæmpe anbefaling herfra. Jeg fik hjælp af dem for 3 år siden da min mor døde og var meget tilfreds og vidste så med det samme denne gang, da min far døde i marts måned, at jeg ville br... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Stor anbefaling fra mig… Blev fra første opkald mødt med stor forståelse og empati… hele forløbet har været en stor hjælp og uden problemer, og de er nemme at fange på telefonen…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Dettagli dell'azienda

1. Necroforo o becchino
  2. Camera ardente
  3. Azienda di assicurazioni per funerali

Scritti dall'azienda

Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.

Kvalitets koncept

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet

Vi sørger for alt, så du kan samle dig om selve afskeden. Vi koordinerer med kirke, præster, kirkegård og alle andre instanser, og vi sørger for alle dokumenter, alle godkendelser og alt det praktiske, så du kan tænke på andre ting.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse og hurtigt hjælp og…

God oplevelse og hurtigt hjælp og service, da hospice pludselig lavede om på udsyngningen til samme dag end først aftalt dagen efter.
Efterfølgende opringning fra den gode afsked , som tilbød hjælp ved mindst tvivl om efterforløb. Yderst tilfreds med servicen.

10 novembre 2025

Kære Suzette,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi har kunnet være der for dig i en svær tid.

Kære Rikke,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede vores bedemand som både omsorgsfuld og kompetent.

Valutata 5 stelle su 5

Boet i telefonsamtale og personen…

Boet i telefonsamtale og personen samtale var virkelig dejlig og behagelig også forløb virkelig dejlige søde menneske der tager af vores nevø da han gik bort kan i hvert fald anbefale det dejlige menneske

5 gennaio 2026

Kære Krusing,

Tusind tak for dine varme ord. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god og tryg oplevelse – og at vores medarbejder gjorde en forskel i en svær stund. Din anbefaling rører os dybt.

God oplevelse med GodAfsked

De var rigtig gode til at tage sig alle aspekter i forbindelsen med dødsfald, meget behagelig medarbejder som tog sig tid til at forklare hele processen i forbindelse med dødsfald / begravelse, en positiv opfølgning efterfølgende

7 dicembre 2025

Kære Kim,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er rørende at høre, at du har oplevet vores medarbejder som behagelig og grundig i en svær tid – og at du har følt dig godt hjulpet gennem hele processen.

Super engageret og serviceorienteret

Super engageret og serviceorienteret! De lytter og man føler sig ikke bare som et nr i køen! Ville ikke tøve med at bruge jer igen!

1 dicembre 2025

Kære Caja,

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det glæder os meget, at du har følt dig set og hørt – og at vores engagement er kommet tydeligt igennem. Det betyder virkelig meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god personlig og omsorgsfuld behandling …

Virkelig god personlig og omsorgsfuld behandling og håndtering i forbindelse med bisættelse. Følte mig helt tryg ved firmaets procedurer og alle medarbejdere, jeg var i kontakt med.

6 marzo 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din varme anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt taget hånd om i en svær tid. Vi ved, hvor vigtigt det er med nærvær og omsorg, når man står midt i en afsked, og vi er glade for, at vi kunne være en støtte for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk dejlig service og skønne…

Fantastisk dejlig service og skønne mennesker når man står i en svær tid ♥️♥️

18 novembre 2025

Kære Bente,

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet vores service som fantastisk og vores team som skønt – især i en svær tid.

En super behagelig bedemand

Bedemanden kom om aften på min mands dødsdag
og gav sig god til til gennemgå alt ang. min mands bortgang og bisættelsen. God til at følge op på aftalerne og var vældig behagelig at tale med. Han opfyldte min mands ønske om at køre forbi hans arbejdsplads og vores hjem. Han tog nogle billeder fra dagen.

12 novembre 2025

Kære Janni,

Tusind tak for din rørende anmeldelse og for at dele din oplevelse midt i en svær tid. Det glæder os meget at høre, at vores bedemand kunne skabe ro og overblik på en af livets mest sårbare dage, og at din mands sidste ønsker blev imødekommet med respekt og omsorg.

Det betyder meget for os at vide, at du følte dig godt hjulpet og tryg i forløbet. Vi er glade for at kunne være der for dig – og for at de små detaljer, som at tage billeder og køre forbi betydningsfulde steder, gjorde en forskel.

Valutata 5 stelle su 5

Frank,som var den første vi mødte

Frank,som var den første vi mødte, var yderst professionel,meget medfølende i den situation vi stod i,kom med alle informationer som vi manglede såsom videre forløb og så frem deles. Efterfølgende opkald fra god afsked hjalp os videre i forløbet. Igen, yderst professionelt personale og kan kun anbefales.

17 novembre 2025

Kære Ronny,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at dele jeres oplevelse i en svær tid. Det betyder rigtig meget for os at høre, at Frank og resten af teamet hos GodAfsked har kunnet være en støtte og hjælp i jeres forløb. Vi sætter stor pris på dine ord om vores professionalisme og medfølelse – det er netop sådan en oplevelse, vi ønsker at give alle, der kommer i kontakt med os.

Tak fordi du anbefaler os videre – det er vi meget taknemmelige for.

Behagelig samtale

Behagelig og nærværende bedemand. Lyttende og hjælpsom.

3 novembre 2025

Kære Kirstine,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede vores bedemand som behagelig, nærværende, lyttende og hjælpsom – det betyder meget for os i en svær tid.

Valutata 5 stelle su 5

Det er godt at de er så hurtige

Det er godt at de er så hurtige, når man står i sådan en sorg at man slippe for at det praktisk. Jeg var rigtig glad for forståelse, da jeg har ADHD og bedemand var rolig og støttede da det er svært at forstå.og jeg kunne til en hver tid ringe hvis der var brug for det.

20 ottobre 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din varme og ærlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig mødt med forståelse og ro i en tid, der var svær – både følelsesmæssigt og praktisk. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne få støtte, særligt når der er ekstra udfordringer, og vi er glade for, at du oplevede, at du altid kunne række ud.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Kære Merete,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede god og professionel hjælp i en svær tid. Det betyder meget for os.

Meget fin oplevelse

Lige fra første opringning har det været en fin oplevelse at bruge dette firma. Vi fik løbende hjælp og vejledning- og fik derfor planlagt en rigtig god sidste afsked med et nært familiemedlem. Jeg kan derfor kun give min bedste anbefaling til Bo Bedemand fra Go’ afsked i Odense.

5 novembre 2025

Kære Sofie,

Mange tak for din varme og rørende anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har følt dig godt hjulpet og vejledt hele vejen – og at I fik skabt en smuk og værdig afsked for jeres kære. Din anbefaling til Bo Bedemand i Odense sender vi stolt videre.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

En god og hurtig service alt er muligt…god service

En god og hurtig service alt er muligt og det var en fantastisk oplevelse.
Dog er kontakten i vente tiden fra bisættelse til urne lang og ikke nem at komme i kontakt med jer

31 ottobre 2025

Kære Kitt,

Tusind tak for din ærlige og fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores service som både god og hurtig, og at det overordnede forløb har været en positiv oplevelse i en svær tid.

Vi er samtidig taknemmelige for din konstruktive feedback omkring ventetiden og kontakten i perioden fra bisættelse til urnen var klar. Det tager vi til os, da vi altid ønsker at forbedre os og sikre en tryg oplevelse hele vejen igennem.

Valutata 5 stelle su 5

Nem og enkel betjening uden for mange…

Nem og enkel betjening uden for mange uvæsentligt ting

16 ottobre 2025

Kære Steffen,

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at du oplevede forløbet som nemt og enkelt – det er netop vores mål at gøre en svær tid lidt lettere.

Valutata 5 stelle su 5

Et super dejligt sted man føler sig…

Et super dejligt sted man føler sig tryg og lyttede til , meget personlige tak for de sødeste bedemænd i en meget svær tid 🌷

28 ottobre 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for dine varme ord. Det gør os rigtig glade at høre, at du har følt dig tryg, lyttet til og mødt med nærvær i en svær tid. Vi ved, hvor vigtigt det er, og vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores bedemænd.

Bisættelse af vores mor

Personlig, empatisk, professionel og meget behagelig oplevelse.

15 novembre 2025

Kære Torben,

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det betyder meget for os at høre, at du oplevede forløbet som personligt, empatisk og professionelt – og ikke mindst behageligt.

Valutata 5 stelle su 5

Den samme medarbejder tog både samtalen…

Den samme medarbejder tog både samtalen og afskeden. Og I var gennemsigtig med pris

28 ottobre 2025

Kære Annemette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en tryg og sammenhængende proces, hvor den samme medarbejder fulgte jer hele vejen – både i samtalen og selve afskeden.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Empatisk og roligt forløb.

Empatisk og roligt forløb.
Meget informativ omkring boet og
skifteretten. Alle fik lov at være i
sorgen.

20 ottobre 2025

Kære Jette,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede forløbet som både empatisk og roligt – det betyder meget for os. Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe plads til sorgen og samtidig være der med den rette information og støtte, særligt når det gælder spørgsmål omkring boet og skifteretten. Tak fordi du deler din oplevelse.

I får 5 stjerner pga. Brian

I får 5 stjerner pga medarbejderne Brian var dygtig til at ta hånd om os pårørende, var nærværende, forstående

Han hjalp med min fars begravelse og blot 12 dage efter min bedstefar begravelse hvor Brian spurgte ind til hvordan vi havde det,

Mvh. familie Debel
Helle, steffen, Jeanette

22 ottobre 2025
Non scritta su invito

Kære familie Debel – Helle, Steffen og Jeanette,

Tusind tak for jeres varme og rørende anmeldelse. Det glæder os dybt at høre, at Brian har været en støtte for jer i en så svær tid. At han har kunnet være nærværende, forstående og tage hånd om jer i forbindelse med både jeres fars og bedstefars begravelse, betyder meget for os at høre.

Vi sætter stor pris på, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse – og vi sender jer vores varmeste tanker i en tid præget af sorg og afsked.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più