GodAfsked Recensioni 993

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Merete vores bedemand var super hjælpsom, sød og omsorgsfuld, hvilket var rart når man er i sorg og skal have styr på så mange ting, man ikke ved noget om i forbindelse med en bisættelse. Endvidere s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft en meget tryg og professionel oplevelse med vores bedemand (Emine). Fra første kontakt blev vi mødt med varme, respekt og en oprigtig forståelse for vores situation. Hele forløbet var pr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

GodAfsked får kæmpe anbefaling herfra. Jeg fik hjælp af dem for 3 år siden da min mor døde og var meget tilfreds og vidste så med det samme denne gang, da min far døde i marts måned, at jeg ville br... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Stor anbefaling fra mig… Blev fra første opkald mødt med stor forståelse og empati… hele forløbet har været en stor hjælp og uden problemer, og de er nemme at fange på telefonen…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Dettagli dell'azienda

1. Necroforo o becchino
  2. Camera ardente
  3. Azienda di assicurazioni per funerali

Scritti dall'azienda

Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.

Kvalitets koncept

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet

Vi sørger for alt, så du kan samle dig om selve afskeden. Vi koordinerer med kirke, præster, kirkegård og alle andre instanser, og vi sørger for alle dokumenter, alle godkendelser og alt det praktiske, så du kan tænke på andre ting.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Det var den flotteste service

Det var den flotteste service, der blev ydet. Der var god tid til at gennemgå hele seancen. Bo som stod for det hele, var så behagelig og ydede en fantastisk service.

Kære Nethe

Tusind tak for dine smukke ord. Det betyder meget for os, at du oplevede god tid, ro og en flot service i hele forløbet.

Vi er glade for at høre, at Bo var behagelig og gav dig en god oplevelse i en svær stund. Tak for din tillid.

Venlig

Hurtig respons, god hjælp og dygtig
God kunde oplevelse

21 dicembre 2025

Kære Kirsten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du har oplevet hurtig respons, god hjælp og en god kundeoplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Det var egentlig helt tilfældigt

Det var egentlig helt tilfældigt at jeg fik fat i God Afsked og blev stillet videre til Brian i Randers. Meget professionel, hjælpende og ikke mindst nærværende som gjorde os trygge. Da vi skulle synge ud havde han Charlotte med, som absolut også var med til, at gøre situationen tryg. Hele vejen igennem blev vi informeret om de praktiske ting. På selve dagen for bisættelsen var Charlotte en kæmpe hjælp og støtte for mig. Tak♥️ Efterfølgende blev jeg ringet op fra hovedkontoret som bare lige ville høre hvordan det gik og om vi havde nogle spørgsmål. Og at vi altid er velkomne til at ringe. Kan kun varmt anbefale God Afsked🙏🏼

10 gennaio 2026

Kære Cathrine

Tusind tak for din meget rørende og udførlige anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os, at I følte jer trygge og godt guidet hele vejen igennem.

Vi er glade for at høre, at både Brian og Charlotte var en nærværende og støttende hjælp for jer – og særligt at du oplevede støtte på selve dagen, hvor det hele kan føles ekstra overvældende. Det er netop i de øjeblikke, at nærvær og omsorg gør den største forskel.

Også tak fordi du nævner opkaldet efterfølgende – for os er det vigtigt, at I ikke står alene, heller ikke når selve dagen er overstået.

Tak for din varme anbefaling og for tilliden.

Valutata 5 stelle su 5

GodAfskeds personale var meget behagelige og hjælpsomme

GodAfskeds personale var meget behagelige at snakke med i telefon.
Og de reagerede hurtigt hvis man havde spørgsmål sendt via mail.
Så har kun haft positive oplevelser med GodAfsked.

1 gennaio 2026

Kære Annemarie

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet os som behagelige at tale med, og at du har fået hurtige svar på dine spørgsmål.

Vi ved, hvor vigtigt det er med tryg og tydelig kontakt i en svær tid, og vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med os.

Valutata 5 stelle su 5

Heldigvis er i ikke dem man bruger…

Heldigvis er i ikke dem man bruger Aller mest men hold da op en god oplevelse. Meget fin service og gode snakke. Følte mig mødt og fik sendt min veninde videre på den fineste måde. Tak for jer

Kære Marianne

Tusind tak for dine fine ord. Det betyder meget for os, at du følte dig mødt og godt støttet i en svær stund.

Vi er glade for, at I fik sendt din veninde videre på en smuk og værdig måde – og taknemmelige for, at vi måtte hjælpe.

God oplevelse i sorgen

Det at blive mødt på fineste og empatiske vis ved min mors død og bisættelse har været så fint. Alt blev forklaret og talt igennem på en god og værdig måde, det blev sikret at min bror og jeg var med hele vejen og alle spørgsmål blev svaret på en god og omsorgsfuld måde. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre afsked til min mor. Tak til Birgitte der var med hele vejen.

1 febbraio 2026

Risposta di GodAfsked

Tusind tak for din rørende anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at I har følt jer mødt med empati og nærvær i en så svær tid. Vi ved, hvor vigtigt det er, at man som familie bliver støttet og guidet trygt gennem forløbet, og det glæder os dybt, at Birgitte har kunnet være den støtte for jer.

At I beskriver afskeden med jeres mor som noget, I ikke kunne have ønsket jer bedre, rører os meget. Tak for tilliden og for at lade os være en del af den smukke afsked.

Alle os hos Godafsked

God i en svær tid

Kan kun anbefale GOD AFSKED som bedemand. Bedemand Bo var meget forstående og yderst behagelig at have til at hjælpe i en svær tid. Han viste stor omsorg og på samme tid yderst professionel. Vi fik lov til at vælge lige det vi havde brug for, uden at der blev presset på for at vælge noget andet og måske til en større pris. Vi valgte god afsked ud fra den prisberegner de har på deres hjemmeside og den pris vi havde regnet os frem til, var også den pris vi endte ud i, efter Bo havde givet os den endelige pris. Så alt i alt en god og professionel behandling, men også ros for den empati der også var.

Hejsa

Tusind tak for din grundige og tillidsfulde anbefaling. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både forståelse, omsorg og professionalisme i en svær tid.
Vi er glade for, at Bo har kunnet være en tryg og behagelig støtte gennem forløbet og har mødt jer med både empati og faglighed.

Samtidig betyder det meget for os, at I har oplevet fuld gennemsigtighed i både valg og pris, og at der ikke har været pres for at vælge mere, end det der føltes rigtigt.

Tak fordi du deler din oplevelse og fremhæver både den menneskelige og professionelle indsats.

Virkelig god oplevelse

Har lige brugt god afsked og oplevet at alt gik nemt og at de bare sørgede for alt. Oplevede dem fulde af empati en svær tid. Alt i alt en virkelig god oplevelse og kan kun give den bedste anbefaling

28 gennaio 2026

Kære Liselotte

Tusind tak for dine fine ord og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig trygt og empatisk mødt i en svær tid, og at forløbet har oplevedes nemt og overskueligt.

Valutata 4 stelle su 5

Det var nemt hvis man kan bruge en PC…

Det var nemt hvis man kan bruge en PC det der ikke var godt var de oplyste priser på kirkegård, det var 3 gange så dyrt,

14 gennaio 2026

Kære Brita,

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi er glade for at høre, at du oplevede det som nemt at bruge vores digitale løsning. Samtidig er vi kede af at høre, at der var forvirring omkring priserne på kirkegården. Priserne kan variere meget fra sted til sted, og desværre er det ikke altid muligt at oplyse de præcise beløb på forhånd. Vi tager din feedback med os og arbejder hele tiden på at blive tydeligere.

Fars sidste tur.❤️

Vi fik en fantastisk smuk afsked med vores far, og en varm og omsorgsfuld hjælp fra bededamen Merete igennem hele forløbet. Hun var god til at inddrage børnebørnene i processen så de også kunne forstå det. Hun sendte billeder fra far sidste køretur ned til fjorden, det var en meget smuk tanke. Jeg kan varmt anbefale dem.

22 dicembre 2025

Kære Charlotte,

Det rører os dybt at høre, at I fik en smuk afsked med jeres far, og at Merete har været en støtte gennem hele forløbet. Det betyder meget for os, at både børn og voksne føler sig set og inkluderet – og det glæder os at høre, at børnebørnene blev inddraget på en måde, der hjalp dem til at forstå og være med. Billederne fra den sidste køretur lyder som en meget fin og personlig gestus.

Tak fordi du anbefaler os – og for at lade os være en del af en vigtig stund i jeres liv.

Kan helt sikkert anbefale Godafsked

Kan helt sikkert anbefale Godafsked.
Bo var med hele vejen. Det var vigtige informationer vi fik om hvad der sker når man bliver “efterladt”. Yderligere var det meget fint, at få mulighed for at se min mand i kapellet. Inden vi kunne bisætte min mand, kom Bo løbende med opdateringer fra retsmedicinerne. Vi var trygge hele tiden.

1 gennaio 2026

Kære Ulla,

Tusind tak for din varme og rørende anmeldelse.

Vi er meget taknemmelige for, at du har delt din oplevelse, og det betyder rigtig meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt hjulpet gennem en svær tid. Det glæder os at høre, at Bo har været en støtte hele vejen, og at du oplevede tryghed i forløbet – både i kontakten med retsmedicinerne og i muligheden for at tage afsked med din mand i kapellet.

Valutata 5 stelle su 5

De gjorde det super godt og lige til

De gjorde det super godt og lige til. Svarede på alle spørgsmål.

6 gennaio 2026

Kære Stine,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede forløbet som godt og ligetil, og at du fik svar på dine spørgsmål.

Valutata 5 stelle su 5

Fin kommunikation igennem hele forløbet…

Fin kommunikation igennem hele forløbet og vi vare meget tilfreds med bisættelsen.
Kan varmt anbefale GodAfsked.

23 dicembre 2025

Kære Anders

Tusind tak for de pæne ord. Det betyder meget for os at høre, at I har oplevet en god og tryg kommunikation gennem hele forløbet, og at bisættelsen levede op til jeres forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.

GodAfsked

Professionelle og hjælpsomme

Helt fra start har de været rigtig gode til at hjælpe. De er professionelle og ved godt det kan være en svær tid man skal igennem. Meget hjælpsomme.

22 novembre 2025

Kære Dorthe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt hjulpet og mødt med forståelse og professionalisme i en svær tid.

Valutata 5 stelle su 5

Hjælp i forbindelse med min ægtefælles død

Hjælpen fra GodAfsked levede helt op til mine forventninger. Jeg fik både vejledning og god hjælp i en svær tid.

3 dicembre 2025

Kære Anni,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at vores hjælp og vejledning hos GodAfsked har levet op til dine forventninger i en svær tid.

Valutata 5 stelle su 5

En super fin hjælp i en svær tid.

En super fin hjælp i en svær tid.
Tak for det!

8 dicembre 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for dine varme ord. Det betyder meget for os hos GodAfsked at vide, at vi har kunnet være en hjælp i en svær tid.

God oplevelse

Altid venlig samtale og alle mine spørgsmål blev besvaret

6 gennaio 2026

Kære Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet venlige samtaler, og at dine spørgsmål blev besvaret.

Valutata 5 stelle su 5

Blev mødt af et meget behageligt og…

Blev mødt af et meget behageligt og hjælpsomt menneske ( Bo ).
Hans mor hjalp også til på en meget fin måde.
Blomster og kranse var arrangeret på den fineste måde på kirkegården.

12 dicembre 2025

Kære Anne,

Mange tak for din varme anmeldelse. Det glæder os, at du følte dig godt hjulpet af både Bo og hans mor, og at blomsterne ved kirkegården levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at kunne gøre en forskel i en svær tid.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più