Jag beställde 6 st borsthuvuden den 3:e maj 2023, och har fortfarande inte fått paket. I mejlet som jag fick, står det att "Din försändelse är redo att skickas", inga uppdatering på 1,5 månader.... Leggi di più

Var lidt skeptisk grundet anmeldelserne..Men Jeg bestilte og fik varen uden problemer 2 dage senere. Selve tandbørsten har et super lækkert design og viberer meget lydsvagt, dog en smule mere hig... Leggi di più

1 star is the best I can give. I am beginning to believe this company has gone bankrupt. They do not answer emails or give delivery date for prepaid products. I would like to return everything but the... Leggi di più

Anbefaler denne tandbørste til alle. Min tandlæge troede jeg havde været MEGET flittig med tandtråd siden sidst ( kæmper med tandsten). Stort set intet plus sund tandkød. Hurtig levering og konkurren... Leggi di più

1. Servizio di sbiancamento dei denti

GoBrush er et innovativt brand, der har specialiseret sig i tandbørster med sonisk teknologi. Vores nyeste og mest effektive elektriske tandbørste - SonicPower X10 - skubber vand og tandpasta under tandkødslinjen for en dybere og mere effektiv rengøring, end man kan opnå med en almindelig tandbørste.

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Varen kom lyn hurtigt, men mangelfuld kundeservice

Varen kom lyn hurtigt, men jeg havde bestilt et Extra børstehoved som ikke passer til el tandbørsten. Har nu skrevet til dem 3 gange uden at de skriver tilbage…. De reklamere med at de svarer inden for 2 timer, men nu er der gået 4 dage….. så total dårlig kundeservice, at man bare ignorere kundernes henvendelser

7 marzo 2023

Inden for 1 år “dør” begge de to…

Inden for 1 år “dør” begge de to tandbørster jeg har købt og jeg har skrevet flere mails til firmaet som de ikke svarer på!!! Max dårlig service.. Hvis i læser denne besked så vær venlig at svare ..
Dorte Skjærbæk

10 marzo 2023

Lækkert produkt

Lækkert produkt, til en meget fornuftig pris. Hele familien bruger med glæde produktet herhjemme.
Rigtig fin kundeservice, og nemt med fast abonnement på børstehovederne.
Kan helt sikkert anbefales 👍

4 marzo 2023

Fantastisk oplevelse

Har købt en Tony eltandbørste, som bare fungerer perfekt og virkelig er et godt produkt. God abonnementsløsning så man aldrig løber tør for tandbørstehoveder. Hurtig levering og god kundeservice, når man har brug for det. Jeg anbefaler klart GoBrush!

24 febbraio 2023

Hej Casper

Det betyder meget for os, tusind tak for anmeldelsen! Og endnu mere, betyder det for os, at du er glad for produktet.

Vi bestræber os altid på hurtig og god service - så vi er ekstra glade for, at du har værdsat den gode service vi har.

Super hurtig levering!

24 febbraio 2023

Hej Maria

Først og fremmest tusinde tak for din anmeldelse! Anmeldelser er en vigtig del af vores proces om at blive endnu bedre i fremtiden, så tak for at du har brugt tid på at hjælpe os!

Nemt og hurtigt

23 febbraio 2023

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os :-)

Ændring af anmeldelse fra 1 til 4 stjerner

Jeg ændrer min vurdering af Gobrush fra 1 til 4 stjerner, da jeg først efter 3. Forsøg på kontakt til kundeservice fik svar og hjælp. Min eltandbørste ville pludselig ikke lade op efter kun en måneds forbrug og ville derfor reklamere den og bede om en erstatning. Derefter fik jeg hjælp og en ny erstatningstandbørste blev bestilt og ankom hurtigt. Derfor får de nu 4 stjerner for rigtig god service samt positiv respons fra Magnus i kundeservice. Den nye tandbørste virker også super fint som den skal 😊.

21 febbraio 2023

Hej Bettina

Jeg er glad for at vi fandt en løsning på udfordringen, og at du endnu engang kan få glæde af tandbørsten :-)

Vi håber at du får en skøn dag, og at du fortsat er godt tilfreds med din tandbørste.

Mvh. Magnus // Gobrush.dk

God tandbørste til god pris.

God tandbørste til god pris.
Er meget glad for min tandbørste og har senere købt én til min bror også. Dog var der lidt mangel på kommunikation efter jeg bestilte. Måske skyldes det mange kunder. Jeg fik dog tandbørsten til tiden, så alt var godt.

14 dicembre 2022

Hej Laurids

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder rigtigt meget :-)

Hurtig levering

Hurtig levering, altid god service, meget tilfreds med tandbørste!! Fup firma lukkede i marts 2023

Hej Lars

Min tandbørste virkede ikke

Min tandbørste virkede ikke. Jeg fik straks tilsendt en ny. Fin og ubesværet service

Hej Conni

Dejligt at høre at du har været glad for servicen.
Og tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os :-)

Godt produkt

Godt produkt, hurtig levering

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os!

Mvh. Magnus // Gobrush.dk

IKKE-EKSISTERENDE KUNDESERVICE. INGEN HJÆLP NÅR PRODUKTET ER FEJLBEHÆFTET!

18.2 Update: Som forventet blev jeg kort efter denne anmeldelse kontaktet af “Magnus”, der påstod, han havde svaret mig 2 gange på mine mails. Det er ikke korrekt og jeg har bedt ham dokumentere denne urigtige påstand. Jeg har ligeledes bedt om at få ophævet købet på den ene defekte tandbørste. Som “forventet” har jeg ikke fået svar (2 dage siden).
Næste skridt må være at kontakte den adm. direktør.
Gud, hvor er jeg skuffet over den bevidst dårlige behandling. Mon du selv ønsker samme behandling, “Magnus” på produkter du selv køber privat??

Jeg har forsøgt kontakte firmaet på mail 4 gang den sidste uge, uden held. Der loves på hjemmesiden, at mail besvares senest 2 timer senere, hvis man skriver inden kl 20, hvilket altså bestemt ikke passer 😡
Derudover har jeg forsøgt ringe adskillige gange, hvor jeg har ladet den ringe uafbrudt 30-60 min. Ingen tager nogensinde tlf. 😡
Jeg er virkelig irriteret over, at et dansk firma har SÅ ringe /mangelfuld en kundeservice og jeg fortryder meget mit køb af 2 x tandbørster hos dette firma.
Jeg kontaktede firmaet da batteriet på den ene tlf ikke holder på strømmen. Der går mellem 3-19 dage mellem opladningen og ikke de 30 dage der loves på hjemmesiden.
Øv, øv, øv…! 😡

15 febbraio 2023

Nemt og problemfrit

2 febbraio 2023

Hej Kasper

Mvh. Magnus // Gobrush.dk

God billig tandbørste med lang…

God billig tandbørste med lang batterilevetid. Super service.

2 febbraio 2023

Hej Christian

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse!

Det glæder os altid når vores kunder er glade for vores tandbørster, som vi jo også selv er super tilfredse med. Vi sætter stor pris på at du deler din tilfredshed med andre, så de også kan få glæde af tandbørsten.

Vi takker endnu gang for din anmeldelse og håber du får en dejlig dag :)

Meget tilfreds

Det var en god oplevelse, da jeg fik kontakt til kundeservice. De sendte hurtigt en ny tandbørste.

29 gennaio 2023

Hej