Goboken Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Altfor enkelt å bestille ting fra nettsiden. Jeg abonnerte plutselig på 3 ting da jeg bare skulle scrolle inn på siden for å se hva de tilbyr. Trykte på en lenke for å lese mer om ulike abonnement,... Leggi di più

Veldig fornøyd med alle bøkene vi får. Jeg liker også at det går an å utsette 1 måned med å få bok hvis man er f.eks.på ferie. Vi har abonnement siden barnet vårt ble født. Og alt vi fikk, passet veld... Leggi di più

Vi er storfornøyde, både voksne og lille Mari på 4mnd, tøybøkene er det som er mest populært, Lille Løve og Lille Ugle er favorittene her i hus. Tøybøkene er fine da de har forskjellige teksturer i tø... Leggi di più

Hei! Jeg er fornøyd med produktene deres, men jeg må kritisere én ting. Det er nemlig at Helt hjem aldri har levert bøkene hjem til meg!! De leverer til naboen selv om jeg presiserer adressen min og... Leggi di più

1. Libreria per bambini
  2. anche in
  3. Casa editrice
  4. Club per bambini

Goboken er en bokklubb for baby og barn. Siden 1989 har vi gjort det enkelt å skape leseglede fra første stund, gjennom bøker, veiledning og inspirasjon. Vår visjon er at flere foreldre skal lese sammen med barna sine. Alle våre bøker er tilpasset barnets alder og utvikling, fra fødsel til skolestart.

Goboken

Rett bok til rett tid
I barnebokklubben Goboken får dere bøker som passer ideelt til barnets alder, helt fra det er nyfødt til det når skolealder. Barnebøkene velges ut på grunnlag av kunnskap om barns utvikling. Å lese dem sammen med deg, styrker barnets språkutvikling, fantasi og sosiale ferdigheter. Med tema, bilder og interaktivt design som passer for alderen, får dere gode lesestunder med nærhet, glede og læring. Barnebøkene fra Goboken blir lest om og om igjen!

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

45 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Anbefaler godboken

Anbefaler godboken! Bøker av kvalitet, og som til en hver tid følgers barnets utvikling. Det er også enkelt å legge til eller avbestille bøker via nettside.

14 luglio 2025

Unngå velkomstpakke!!

Skjer akkurat det samme som andre opplever. Ble ufrivillig registrert pga velkomstpakke. Kan ikke avregistrere til 6 mnd senere. SVINDEL.

20 febbraio 2025

Risposta di Goboken

Hei, takk for tilbakemelding. Å melde seg inn er helt frivilligt, vi anbefaler derimot å lese våre betingelser før man bestiller en velkomstpakke. Da dette er en bokklubb. Husk at det er ingen kjøpsplikt. Mvh Goboken

Svindel.

Svindel.
Om du legger inn informasjon for velkomstpakken, men til og med aldri bestiller den, så er du plutselig abonnent med 6 mnd binding du verken aldri har godtatt eller får noe Mail om. Ekstremt å lure til seg kunder på denne måten. Styr unna GoBoken nettsiden!!!

9 ottobre 2025

Risposta di Goboken

Hei, takk for tilbakemeldingen. Man må legge inn sin info og trykke 'Fullfør innmelding' for å få tilsendt en velkomstpakke, noe som er helt frivillig. Deretter får man umiddelbart en mail om godkjent innmelding. Vi anbefaler gjerne å lese våre betingelser før man melder seg inn. Mvh Goboken

Skulle ønske vi fikk flere myke bøker

Skulle ønske vi fikk flere myke bøker. I har fått en, og den brukes hver dag.

25 agosto 2025

Risposta di Goboken

Hei, takk for tilbakemeldingen. Du må gjerne ta kontakt med oss her i kunderservice, så kan vi evnt lage en manuell bokpakke for deg med noen myke bøker. Send mail til Kundeservice@sandviks.com. Mvh Goboken

Svindlere!

Svindlere!! De melder seg inn med et fritt øye for et barn, som de sender deg for å betale og melde deg inn for i flere år og sende deg regninger. Pengesugere!!! Jeg kan ikke la være å bli sint!

25 agosto 2025

Risposta di Goboken

Hei takk for tilbakemeldingen. Det står klart ved innmelding at det er 6mnd bindingstid (ikke flere år). Det er ingen kjøpsplikt slik at man har lov å kansellere pakkene på forhånd. Mvh Goboken

Bra bokklubb

Kjempefornøyd med Goboken. Fine bøker som passer bra til alderen. Bra pris. Var medlem i Barnss Egen bokklubb og var veldig misfornøyd med service der. I goboken får du god oversikt over hva neste pakke inneholder og mulighet til å avbestille ☺️ Anbefales!

22 agosto 2025

Litt lite variert

11 agosto 2025

Risposta di Goboken

Hei, takk for tilbakemelding. Så dumt at du føler det, ta gjerne kontakt med oss på mail om vi skal endre på innholdet i en av dine pakker. Send mail til : Kundeservice@sandviks.com. Mvh Goboken

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med alle bøkene som vi får hver gang. God kvalitet og min sønn elsker de bøkene som han får. De passer til hans alder og det er mulig å hoppe over forsendelsen hvis man for eksempel ikke vil ha de bøkene eller vil heller få de senere. God pris

5 maggio 2025

Flotte bøker men de kommer ofte

Flotte bøker men de kommer ofte. Mer enn 1 gang i mnd

23 giugno 2025

Risposta di Goboken

Hei, takk for tilbakemelding. Pakkene skal komme ca 1 gang i måneden, og det ser ut som de har det hos deg og. Men ta gjerne kontakt om det skulle være noe på kundeservice@sandviks.com. Mvh Goboken

Storfornøyd!

Fantastisk godt tilbud, og veldig godt egnet for alle aldersgrupper. Storfornøyd!

9 giugno 2025

Risposta di Goboken

Hei, takk for tilbakemelding. Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med vårt tilbud! Ha en nydelig dag. :) Mvh Goboken