The experience was great and smooth, she was really patience and explained all the steps to perfection. Incredibly kind lady who truly up my confidence. ✨✨✨
Scopri cosa dicono le persone
Barbara was professional, friendly, and patient as she helped this low-tech senior set up her account. What she did for me in bringing my photos to the 3 mg limit was really great and so helpful. Hats... Leggi di più
The lovely lady I spoke to on the phone has given me a great guid and help with following any links etc. Overall I got a better understanding of what the company is about and what sort of things take... Leggi di più
The line that was spoken on by the emplyee of Go Talent UK kept breaking up and often a muddled set of words came out.The upgrade of £25 per month was mentioned many times(£300 per year).The only offe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Læring og fantantisk telefon samtale med Morten
Jeg har tidligere været mellem af gotalent men valgte og skifter over til onlinecasting da det er billigere.
Jeg blev ringet op af Morten fra gotalent som var til super stor hjælp til hvordan jeg skulle lave min profil på den absolute bedste måde. Han var for vild til at give feedback og ved hvad han snakker om.
Dog da jeg var mellem af gotalent tidligere havde jeg en pige som faktisk ikke gav mig nogle special god service og derfor valgte jeg og droppe dem.
Morten har stærkt overvejet og få mig tilbage hos gotalent efter mit abonnement udløber. Glæder mig til at gøre brug af hans service de tips han gav mig over telefonen var virkelig gode.
Stor bug!
Hej.
Jeg vil først sige at det er en fantastisk app der kan gøre sine drømme til en realitet.
En lille bug, er dog at på mobilapp’en kan man kun sende billeder, og ikke videoer.
Det ville være fedt hvis i kunne ændre det go-talent.dk
Mvh Niels Dmil

Bondefangeri
Jeg blevet kontaktet af en af sælgerne. Jeg var meget i tvivl, men hun ville meget gerne hjælpe mig med det samme, med at oprette mig, og så kunne jeg altid fortryde indenfor 14 dage. Så det gjorde jeg, og det var virkelig dumt.
Efter at have kigget noget mere på siden og hvad det går ud på, besluttede jeg at det ikke var for mig, og jeg kunne jo heldigvis gøre brug af min 14 dages fortrydelsesret. Men nej! Fordi deres sælger som guidede mig igennem, fortalte at jeg bare skulle oplade et billede af mig selv, så har jeg åbenbart automatisk frasagt min fortrydelsesret. Dette oplyste hun mig ikke om. Det er efterfølgende oplyst af deres kundeservice.
Tænk at man har så dårligt et produkt, at sælgerne er tvunget til at lyve. Måske man skulle få Forbrugerrådet til at kigge på dem.
Så hold dig langt væk fra dette site.

Over alt forventning.
Mega skønt koncept der forbinder den almindelige dansker med muligheder de ikke selv har mulighed for at finde.
Jeg har mødt verdenskendte skuespillere og populære danske sangere allerede i den første periode. Er blevet tilbudt jobs uden ansøgning og kan faktisk vælge fra i stedet for at vælge til.
Super app der giver dig nem mulighed for at have en fed profil og nemt kan søge jobs.
Er du på udkig efter nye oplevelser i model og skuespillerbranchen så finder du dem helt sikkert her!
Fantastisk mulighed og fede oplevelser
Jeg havde altid gået med en lille drøm om at prøve nyt og spændende, og det har Go Talent givet mig muligheden for. Jeg var medvirkende i en musikvideo i min første uge herinde, og har siden det været ude til en masse fede jobs blandt en masse søde mennesker. Jeg anbefaler helt klart alle med denne drøm at blive medlem herinde.

Fantastisk casting app
Jeg synes det en pisse god casting app jeg længe har haft. God stemning, søde mennesker bag go talent. De svare når man skriver til dem. - en lille note, dog kunne det være fedt hvis i kunne fjerne de jobtilbud der er udløbet Så der ikke skaber forvirring hos os.

Risposta di GO Talent
Jeg syntes det er en rigtig god side
Jeg syntes det er en rigtig god side, dog kunne man godt fjerne de jobtilbud som er udløbet så det ikke skaber forvirring hos os som skal søge.
Jeg er blevet ringet op en del gange, men har ikke haft chancen for at deltage i noget endnu, da det ikke har passet med min kalender desværre.
Jeg glæder mig til at komme i gang og blive ringet op på noget af det som jeg kan være med på.
fantastisk
Jeg synes at siden er rigtig god. Gode opslag, gode agenter. Høj og god stemning. Det har været det hele værd for mig. Det er noget jeg forsætter med på livstid :)
Mvh. Lea Fuglsang
Fin side for statister.
Fin side for statister.
Jeg har fået flere gode jobs her.
Dog ville jeg ønske, at der ikke så tit blev slået de samme jobs op igen og igen. F.eks.opslaget om at Klovn vender tilbage. Det blev slået op igen og igen - også efter, at optagelserne til den nye film var afsluttet. 😳
Men ellers er jeg tilfreds.

Risposta di GO Talent
Jeg synes at det er svært at komme i…
Jeg synes at det er svært at komme i kontakt med jer, ville være godt med evt telefon kontakt.
Jeg synes ellers at I har været rare at imødekomme mig og forstå mit problem. Jeg tilgængæld er ked af at jeg på nuværende tidspunkt ikke har mulighed at være kunde hos jer og ked af at jeg har lavet ballade 😉.
Tusind tak for at jeg fik mine penge tilbage.
Hilsen Cristina
Rigtig god hjemmeside
Rigtig god hjemmeside! Man bliver kontaktet af mange åbne castere. - Er dog ikke sikker på at jeg har fået mit første job endnu. Men borset fra det kan det klart anbefales at oprette en profil uanset om du er på udkig efter seriøse store jobs og en karriere eller bare noget hyggearbejde.
Super søde kundeservice.
Super søde kundeservice.
Men jeg har fotrydt af have meldt mig ind, da stort set alt er i København eller Sjælland. Det ikk så nemt når man bor i midtjylland.
Der står af der er så og så mange medlemmer der er blevet kontaktet af deres agenter, men det er jo så også dem der er kontaktet med et afslag.
Lad mig værre nu, det har stået på for længe.
I engang midt 2019 blev jeg spurgt om jeg ville blive model fordi de havde set nogle smukke billeder af mig. Og vi lavede så nogle aftaler der fik i vasken. Det gjorde mig meget ked af det..
De har gjort mig meget ilde til mode synes jeg...
••••••••••••••••••••••••Opdatering•••••••••••••••••••••••••
De har skrevet og ringet til mig adskillige mange gange efter. Og anmeldt min anmeldelse herinde, så derfor tilføjer jeg lidt mere. Jeg skrifter mit mobil nr, så jeg ikke fit uønsket opkald fra dem blandt andet.
De har dog tilbudt mig flere ting for at gøre op for en af deres sælgeres fejl, for at så skulle fjerne min anmeldelse af dem. Men da jeg ikke er interesseret i noget af det, og slet ikke nogen form for kontakt fra dem. Skriver jeg det herinde, da en dialog med dem ikke hjalp.
I skal ikke lave kontrakt med dem, for i kommer til at fortryde det meget.
••••••••••••••••••••••••Opdatering•••••••••••••••••••••••••
Dato er nu 6/2 2020
De bliver ved og ved og ved. Helt ærligt det er lige før og kun lige før jeg overvejede at slette min oplevelse, men nej. De bliver ved med at anmelde min oplevelser på forskellige grundlag. De vil simpelthen ikke have at alle jer andre der skulle få den naive følelse som mig, ikke skulle blive advaret først.
Super Kundeservice
Super Kundeservice
Har oprettet en profil inde på Go Talent. og er meget glad for den
Men hvad jeg er mest glad for, er den super gode kundeservice jeg modtog fra deres sælger Them Nordal, han var utrolig sød og høflig overfor mig under hele samtalen.
han var også meget behjælpelig da jeg skulle satte min profil op..
Tak for en fed kundeservice!
Mall of Scandinavia
Det var en dejlig oplevelse, mest sjovt for børnene. Personalet var rart og alt var godt arrangeret. De andre deltagere var meget hyggelige og vi havde en dejlig dag sammen!
Havde en dejlig dag
Havde en dejlig dag, god kompensation for sjovt arbejde. Kan helt klart anbefale dette.
Det var en rolig dag och en rolig…
Det var en rolig dag och en rolig inspelning. Tack så mycket!
It was a fairly great experience
It was a fairly great experience, due to the condition of the surroundings it was still fairly good in its production.
You were proffecinal and organized.
Det var gode spændende opgaver og et…
Det var gode spændende opgaver og et godt samarbejde
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.