Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mitt hår var väldigt skadat efter att jag hade blekt det tre gånger på ett år. Jag provade Glowie Hair-inpackningen och redan efter en enda behandling var mitt hår som förvandlat. Det var mjukt och si... Leggi di più

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 5 stelle su 5

Jag har frissigt och torrt hår och…

Jag har frissigt och torrt hår och Glowie Hair-masken förändrade det helt. Efter att ha använt den känns mitt hår mjukt och återfuktat och ser mycket mer hanterbart ut. Jag kan äntligen ha håret utsläppt utan att oroa mig för torrhet eller sträv textur.

18 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jag gjorde slingor och efteråt blev…

Jag gjorde slingor och efteråt blev mitt hår helt frissigt och torrt. En vän rekommenderade Glowie Hair och jag tänkte att jag inte hade något att förlora. Efter två användningar är frissigheten nästan borta. Mitt hår ser ut som om jag just kommit från en frisörbehandling.

22 maggio 2026

Jag började använda…

Jag började använda GlowieHair-inpackningen två gånger i veckan och jag kan tydligt se en förbättring i mitt hårs struktur. Det känns mindre torrt, mjukare och mycket lättare att kamma varje morgon, utan problem med trassel eller frissighet.

20 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jag har färgat håret i femton år och…

Jag har färgat håret i femton år och skadorna hade ackumulerats med tiden. Jag hade kluvna hårtoppar med några veckors mellanrum och håret var matt och livlöst hela tiden. Efter att ha använt Glowie Hair regelbundet i en månad märker jag en verklig skillnad. Mitt hår har återfått sin glans.

14 maggio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Jag beställde den här produkten efter…

Jag beställde den här produkten efter att ha sett före- och efterbilder på nätet, och jag är glad att kunna säga att resultatet blev precis som jag hade sett. Mitt hår är så mycket mer definierat och lättare att hantera nu. Min enda lilla anmärkning är att bekräftelsemejlet dröjde en dag, vilket gjorde att jag blev lite osäker på om min beställning hade gått igenom.

14 maggio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Mitt hår ser märkbart friskare ut och…

Mitt hår ser märkbart friskare ut och folk i min omgivning har börjat lägga märke till skillnaden. Jag skulle ge fem stjärnor, men burken jag fick hade en liten buckla på locket. Det påverkade inte produkten inuti alls, men det var lite besvikande när jag öppnade paketet.

7 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Innan jag började använda Glowie Hair…

Innan jag började använda Glowie Hair var mitt hår skadat av hårfärg och värmen från hårstylingverktyg. Nu ser det friskare ut, med mer glans och mjukhet. Hårinpackningen hjälpte mig att minska kluvna hårtoppar och gav mitt hår en mjuk finish, som om jag just kommit från frisören.

8 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jag har lockigt hår och frissighet har…

Jag har lockigt hår och frissighet har alltid varit mitt största problem. Jag har använt Glowie Hair i två veckor och nu är mina lockar väldigt definierade och har massor av volym. Folk frågar mig hela tiden vad jag har ändrat. Jag ler bara och säger att jag äntligen har hittat rätt hårinpackning.

6 maggio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più