Skulle du ikke bare betale dine regninger og regerer på advokatens henvendelser, før du anmelder tempora som dårligt? Husk ligger et krav: ænker at... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Stilfuldt badeværelse Vi har fået den smukkeste brusekabine løsning i vores badeværelse med skydedør så vi kan "skjule" vaskesøjlen, når vi ikke er i bad. Skydedøren kører på skinner og er med matte... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Glasvaeg.dk er specialister indenfor glasvægge. Uanset hvilken glasvæg du ønsker dig, så laves den unikt til dig og din bolig.
Informazioni di contatto
Gøngehusvej 280, 2970, Hørsholm, Danimarca
- 27191419
- kontakt@glasvaeg.dk
- glasvaeg.dk
Le persone hanno visualizzato anche
We had a glass door installed and the…
We had a glass door installed and the product quality is good. The only issue was that the first time around there were two guys working on it for 6 hours who then concluded that it didn't fit. That seemed like a long time to draw this conclusion. I got some apologies and it was produced again, but I then had to be at home for a 2nd time for it to be installed.
Fundamentale fejl i udformning
Fundamentale fejl i udformning.
Kan desværre ikke anbefale Glasvæg. Efter en noget bumlet kommunikation fil jeg langt om længe min dør, men håndtagene var monteret i den forkert side til trods for at der var lavet skitser/installationstegninger som tydeligt viste hvor de skulle sidde. Det kan selvfølgelig ske, men da jeg så (efter selv at måtte finde en smed til at flytte håndtagene, dog mod reduktion i prisen) skulle hænge døren op på den medfølgende skinne, passede dør og skinne ikke sammen med det reultat, at døren nu for 2. gang skal sendes til smed for at blive rettet.
Begge dele desværre helt elementære ting som bare ikke må gå galt hvorfor jeg bliver nødt til at nøjes med den ene stjerne for forsøget….
Fejl levering
Fejl levering, dårlig kommunikation , fremsendte mål og tegninger , hvorefter glasvaeg leverede et for lille vinduesparti ,da jeg nægtede at betale restbeløbet, lovede glasvaeg at kompensere for det forkerte parti , det har de aldrig holdt, Nicolai er umuligt at kontakte pr tlf, når det handler om reklamation
God rådgivning og nogle skarpe drenge…
God rådgivning og nogle skarpe drenge som var ude og sætte det hele op, Fik opsat en new Yorker skillevæg i min stue, og det ser bare møg lækkert ud!
Ville klart anbefale!
5 ud af 5 stjerner!
Professionelle fagfolk der virkelig leverer et sublimt stykke arbejde! Kommunikation i top og service er der intet at klage over! Tak for for at færdiggøre mit projekt drenge, kæmpe anbefalinger herfra.
Yderst tilfreds
Absolut intet negativt at sige omkring glasvæg.
Top service, hurtig levering og super kvalitet.
Kan varmt anbefales.
Super service og kvalitet!
Jeg er så glad for min nye glasvæg på…
Jeg er så glad for min nye glasvæg på badeværelset. Fra start har jeg fået professionel og rigtig god service af Jannick Joel. Jeg kan klart anbefale glasvæg.dk til alle 🤗
Du skal ikke få lavet noget af Glasvaeg
Glasvaeg overholder hverken pris, løfter eller tider. Jeg ville gerne have lavet en glasdør i min væg, og den opgave tog de. Problemet er bare at det tog dem et års tid fra første mail til døren var sat i, hvilket betyder jeg havde et hul i væggen i alt den tid.
Under opmåling fik vi snakket meget igennem om hvad jeg ønskede, herunder beskrev jeg eftertrykkeligt at jeg ønskede at rummene skulle kunne adskilles 100%, det vil sige med en gulvkarm så døren bliver så lydtæt som muligt. Der blev ikke lavet nogen gulvkarm og der er et stort 5 cm hul ved dørhåndtaget, det er på ingen måde acceptabelt. Ydermere ligner deres fugearbejde noget der bestemt ikke er lavet af en professionel, det kunne jeg have gjort bedre selv.
De lover en produktionstid på 10–12 uger, men døren var først færdig efter et halvt år. Når tømrerne skal komme og montere døren er døren blevet produceret i de forkerte mål så den er for lille til hullet.
Tømrerne (som er hyret eksternt) fortæller mig at det bestemt ikke er første gang det er sket for dem og at de ofte har skulle finde på lappeløsningerne på tæerne. De nærmest latterliggør den kommunikation de har med Nikolai og fortæller de aldrig får noget at vide om en opgave og altid skal finde den bedste løsning selv i samarbejde med kunden. Hvad er det for en måde at drive forretning på?
De kommer tilbage en uge efter med trærester som de indsætter i spænd mellem døren og væggen så døren nu kan passe. Herefter laver de en dørkarm rundt om (hvilket aldrig har været en del af aftalen) så man ikke kan se deres makværk af en løsning.
Jeg skriver til Nicolai som først efter 2 måneder besvarer min mail fordi fakturaen nu er forældet. Det eneste han siger er at det ikke passer at døren var lavet i forkerte mål. Han fraskriver sig alt ansvar og lytter ikke til de problemet jeg ønskede en løsning på. I stedet tilbyder han en sølle rabat på 5%, som jeg ikke synes er godt nok.
Herfra er der ikke noget svar på hverken opkald eller mails i flere måneder, lige indtil fakturaen udløber igen hvor jeg nu får en rykker og en trussel om at jeg vil blive meldt til inkasso hvis ikke jeg betaler.
Glasvaeg er pisse ligeglade med deres kunder og de er udemærket godt klar over de fleste ikke tager dem i retten så de ignorerer dig bare og får en automatiseret mail til at true dig med inkasso.
Jeg ville ønske jeg aldrig havde handlet hos dem, og jeg kunne aldrig i mit liv finde på at anbefale dem til nogen som helst. Magen til uprofessionel adfærd skal man lede længe efter, jeg har i hvert fald aldrig oplevet lignende
Den dårligste service og oplevelse vi…
Den dårligste service og oplevelse vi har haft med et andet firma til dato.
Vi har bestilt et stykke glas væg til en kunde start april måned 2021. Efter mange beskeder, mails opkald og utallige løfter omkring ankomst af denne væg. Er der stadig intet kommet og Nicolaj hos glasvæg udskyder hvert et løfte.
Vi har betalt halvdelen af produktet, men Nicolaj er ikke til og komme i kontakt med.
Kan på ingen måder anbefale glasvæg.
Det drøn ærgerligt firma til firma og skulle lave dårlige anmeldelser.
Vh Jonathan GLG Entreprise ApS

Risposta di GLASVAEG
Er bestemt ikke tilfreds har ventet en…
Er bestemt ikke tilfreds har ventet en måned fra førstegang de kom til anden gang og kæmpe efterregning de udlicitere alle deres opgaver ….!!!!!

Risposta di GLASVAEG
Har fået monteret en glasvæg som…
Har fået monteret en glasvæg som rumdeler til værelset. Fra første kontakt er jeg blevet vejledt og fået en god service.. Min søn og jeg er meget glad for vores nye glasvæg som bidrager til lysindfald på værelset. Kan klart anbefale Glasvaeg til andre!
Lækkert udført arbejde 👍
Det er sjældent at man får både i pose…
Det er sjældent at man får både i pose og sæk, men i dette tilfælde skød vi papegøjen. Vi har fået leveret en TOP kvalitet new yorker væg (2 fag + vindue) som står knivskarpt. Dertil kommer så monteringen, som til en start drillede lidt, men håndværkeren på stedet, kunne en ting eller to. Han fiksede monteringen plus understøtning mv. Og var færdig på ganske få timer.
Det spiller altså bare. Kort sagt: imponerende kvalitet og service fra start til slut.
Mange tusinde tak for et gennemført…
Mange tusinde tak for et gennemført stykke arbejde, som er blevet udført professionelt, og menneskeligt. Alt kommunikation samt arbejde har været kontrolleret & perfekt, fra A-Z med mine 2 nye Glasvægge 🙏🏻. En speciel tak til Jannick som tog sig tid & forståelse for at jeg var meget øm om det ville give den følelse jeg eftersøgte eller ej. Jeg vil med garanti anbefale enhver som har drømme og ønsker om at få udført et stykke arbejde af de her mennesker ❤️.
5 Stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Styr på det!
Klart de lækreste new-yorker vægge omkring, super service og kommunikationsnemme medarbejdere.
Kan klart anbefales!
Virkelig god oplevelse!!!
Rigtig tilfreds med alt og virkelig god service.
God oplevelse fra start til slut
God oplevelse fra start til slut. Lige fra idé til færdig løsning, som gav os meget tryghed og resultatet af vores nye løsning er bedre end vi kunne have drømt om. Klart værd at anbefale hvis man står og overvejer en lign løsning
Fantastiske folk
Fantastiske folk!
Selvom det ikke er færdig endnu, så er det fantastisk hvad I laver og leverer. 👍🏼
Vi har fået sat to skydedøre op, bruse væg, skal have vindue væg op og har fået lavet en radiator bænk. Vi er super glade for det, selvom det ikke er færdigt, men de laver heller ikke halve løsninger og derfor tager tingene en smugle længere tid. Daniel (smeden) er super nøjagtig og går op i kvalitet og sikkerhed i at det holder, så der er kun stor ros fra os allerede. Ville ønske man kunne lægge billeder ind. 😁 DET BLIVER SÅ GODT!
Tak til glasvæg og Daniel og co. som installerer tingene med respekt for folks hjem. 🙏🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ + ⭐️
Glasveg- strong recommendation
Glasveg- strong recommendation
We used GLASVEG for a ‘wall partition’ in our basement (roughly 5 m wide and 2,8 high). The company was very professional, timely and installation was on the spot. The crew was friendly and very professional. After job was completed they cleaned up - which is much appreciated. Not the cheapest solution- but quality of product and service was impeccable. Can easily recommend them.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.