Hotel Gilleleje Strand Recensioni 164

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Vi har lige været på et skønt weekendophold. Fantastisk service og meget imødekommende personale. Jeg er veganer, og de lavede den mest lækre mad til mig. Det var rimelig varmt, så vi savnede en vent... Leggi di più

Supper hyggeligt gammelt hotel med rigtig gode faciliteter og service smuk havudsigt midt i byen dejlig balkon og gratis kaffe ♥️ Et sted man gerne besøger igen.

Høj og venlig personlig service fra ankomst til afrejse. God og lækker mad. Levede mere end op til vores forventninger. Tak for en god og positiv oplevelse.

Friture frossen fisk Er kommet en del gange på hotellet og spist frokost siden det blev moderniseret. Det startede meget fint med hjemmelavet pålæg og pandestegt frisk rødspætte. Desværre er menuko... Leggi di più

1. Hotel
  2. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige værelser – alle er holdt i klassisk stil. Få f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller måske fransk altan mod torv og springvand. Besøg også vores restaurant, pub & café eller torveservering.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Dejlig frokost

Undertegnede og en god ven, var i dag nede og spise frokost hos jer. Det var en super god oplevelse, lige fra jeg bestilte bordet om morgenen, og til vi gik mætte ud af døren. Vi fik 2 gange frokost bræt til 229 kroner "så vidt jeg husker" og 2 velsmagende og kolde fadøl. Tusind tak til jer alle.

21 luglio 2023

OK hotel som ligger fint placeret midt…

OK hotel som ligger fint placeret midt i "byen" og tæt på stranden. Værelser pæne og rene. Dog er 1550 kr for meget for et dobbeltværelse inkl morgenmad. Sengen var alt alt for blød til min smag (lå lidt som i et badekar) og morgenmaden med bakeoff-brød og et meget lille udvalg af pålæg og mejeri produkter var ikke imponerende i forhold til hvad en overnatning kostede.

5 luglio 2023

Mig og en god ven var nede og få noget…

Mig og en god ven var nede og få noget mad ca kl 13 og da vi havde fået vores mad kom en ung tjener ind i restaurantslokalet og da han vender sig om grundet en ældre medtjener (en ældre dame med kort gråt hår) nærmest råbte efter ham, fik han hele turen med at han skulle høre efter hvad der blev sagt selvom den unge herre stod og snakkede med nogle andre gæster mens hun tilsyndeladende mente at hun var vigtigere og afbrød ham og gæsternes samtale. Efterfølgende da den unge herre kom hen til vores bord smilende og spurgte om alt var som det skulle være snakkede mig og min ven lidt at han ikke skulle finde sig i at blive talt til således og vi roste også den unge dreng ift at han holdte hoved koldt og gjorde det super godt. Øvv at der stadig findes således personer der ødelægger den fede oplevelse både som gæst men også for den unge dreng. Klap på skulderen til “Bertram” her fra. (Det er ved at være en god måned siden har bare ikke tænkt over og lave en anmeldelse) Oliver.

28 maggio 2023

Kære Oliver

Vi har nogle rigtig søde og dygtige unge mennesker ansat – heriblandt Bertram, som ikke er ansat som tjener.
De har, som alle andre ansatte, nogle klart definerede arbejdsopgaver.
Vi har ofte temmelig travlt i restauranten og for at hele maskineriet kan køre, er det vigtigt at hver især udfører de opgaver som de er ansat til.
Når det ikke sker, trods flere opfordringer, og der er travlt, kan det en sjælden gang ske at en anden medarbejder mister tålmodigheden, som det tilsyneladende skete, da I var på besøg.
Den ”ældre medtjener” som du taler om er en meget afholdt medarbejder både af gæster, kolleger – og Bertram.
Dette ikke for at undskylde – men blot forklare :-)

Gitte

Den stegte rødspætte var mærkelig…

Den stegte rødspætte var mærkelig blævre. Måske den var mere kogt end stegt.
Sendte den tilbage to gange. Anden gang fik jeg en ny, men den var ikke bedre.
Ellers sød betjening og hyggeligt sted.

19 maggio 2023

Kære Ditte
Tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at du synes om betjeningen og at vi har et hyggeligt sted.
Det er dog meget beklageligt, at rødspættens kvalitet ikke var god. Vi ligger i en fiskerby og får naturligvis dagligt friske fisk.
Rødspætterne kan godt være lidt løse i kødet om vinteren, men det skulle vi gerne være ovre på nuværende tidspunkt. Vores stegte rødspætter er dog med sikkerhed kun stegt.
Vi plejer at få rigtig god respons på vores rødspætter, så jeg kan kun beklage endnu engang, at jeres oplevelse ikke var god.
Jeg håber, at I vil give os en chance for at rette op på den kedelige oplevelse en anden gang.
Gitte Artby

Romantisk hotel

Altid sødt og serviceminded personale
Lækre værelser
Rigtig god morgenbuffet
Gode butikker i byen og stort udvalg af spisesteder
Det er et af vores foretrukne hoteller

23 febbraio 2023

Vanvittig dårlig mad oplevelse

Vanvittig dårlig mad oplevelse . - ingen faglig stolthed .. vi bestilte 60 sandwich til 98 kr stykket - der kom en tallerken med 3 bidder gammelt toastbrød m. en æggesalat jeg forestiller mig der er købt i netto .. pyntet med gammelt salat .. øv ! - håber det var en dårlig dag for “kokken” ..

22 febbraio 2023

Risposta di Hotel Gilleleje Strand

Tak for din tilbagemelding.
Vi beklager den dårlige oplevelse og vil gerne medgive at størrelse og servering af jeres sandwich ikke var tilfredsstillende. Dette skyldtes fejl i kommunikationen her i huset, som er meget beklagelig, og som vi har taget ved lære af.
I forhold til kvaliteten kan vi kun sige, at vi laver alt hvad der er muligt fra bunden, og det var naturligvis også tilfældet med æggesalaten.
Vi har talt med værten der afholdt arrangementet.

Den fest vi ønskede os

Tak for et rigtig godt arrangement for 25 gæster.
Vi og vores gæster blev mødt i øjenhøjde - venligt / imødekommende / kompetent.
Med udgangspunkt i jeres “pakkeløsninger” og vores ønsker fik vi lige den fest vi ønskede os - og til en fair pris.
Udfordringer omkring mad allergier hos nogle gæster blev løst - alle gæstet fik samme meget velsmagende meny - godt gået - også denne detalje løst til ug.
Alle gæster var tilrejsende - de fleste valgte, at tilkøbe overnatning - vi tror i ser flere af dem igen.
Vi ses også igen.

27 gennaio 2023

Tjek regningen.

Bestilte et bord til 2. SUPER lækker mad, fin betjening, men der var skrevet en cola for meget på regningen. Det er 3. gang vi oplever dette. De to andre gange var det ikke mig som betalte. Hilsen en af de lokale.

27 gennaio 2023

Kære Niels

Tak for din tilbagemelding, som vi altid er glade for.
Dejligt at høre at du synes godt om både mad og betjening.

At der var skrevet en cola for meget på regningen, er naturligvis meget beklageligt og sandsynligvis kommet et andet bord til gode. Vores personale er meget samvittighedsfulde og pligtopfyldende, men er jo også bare mennesker, så der kan ske fejl. Jeg kan forstå, at du har fået refunderet betalingen for en cola.

Det er meget sjældent der bliver lavet fejl – og som oftest er det, at personalet glemmer at taste noget på et bord i farten, hvilket søde gæster ind imellem gør os opmærksomme på.

Vi forsøger på alle måder at være ordentlige og redelige – både hvad angår prissætning og i behandlingen af vores gæster.

Din tilbagemelding er temmelig alvorlig og noget som jeg på ingen måde kan genkende. Jeg vil derfor meget gerne høre hvilke to andre gange du refererer til, og håber at du vil kontakte hotellet med en uddybende forklaring.

Gitte Artby