Sunda Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Kjørte maskinrens før første vask og maskina ble merkbar renere. Brukte eple på sengetøy og nordavind på klær. Nydelig lukt og det luktet faktisk godt i kjelleren. Maskina ble også merkbar renere for... Leggi di più

Det lukter godt av skyllemiddel men ingenting når klærne kommer ut av maskina etter vask, de blir også litt stive så jeg er litt skuffet over eddikskyllen. Sprayflaske med allrent med rosepelargonia l... Leggi di più

Beste vaskemiddelet jeg har brukt. Prøvd ALT for å redde en vintage collage genser som jeg har arvet av moren min, ingenting har gjort at lukten av "innestengt" blir borte. Enter sunda!! Kommer 100... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti per la pulizia
  2. Servizio di e-commerce

Vaske- og rengjøringsprodukter utviklet for minimal innsats og maksimalt resultat. Med rengjøringsprodukter som bare fungerer, flyter hverdagen bedre, og du kan bruke mer tid på andre ting. ♡ Vi har alle godt av et rent hjem. Men rengjøring står ikke alltid øverst på gjøremålslisten. Motvillig tar vi fatt på det og piner oss gjennom alle punktene på den ukentlige rengjøringen. Vi i Sunda mener at rengjøring verken skal være anstrengende eller kjedelig – vi vil gjøre det enkelt. For når det blir enkelt å gjøre rent, blir det også morsommere.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

48 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fresh!

Endelig etter fleire måneder me illeluktende vaskemaskin og klær så har me freshe klær igjen 😁

16 settembre 2026

Overrasket og fornøyd!

Hatt problemer med at treningsklær lukter surt uansett hvilke vaskemidler, tøymykner eller vaskeprogram. Nå har jeg brukt Sunda i 1 mnd og er kjempefornøyd!!!! Det tar lukten og lukter kjempegodt i tillegg. Prøvd både sportsvask, eddikskyll og vaskemiddel!

10 settembre 2026

Risposta di Sunda

Så hyggelig å høre! 💜 Vi blir så glade for at Sunda har gjort en forskjell for treningstøyet ditt. Takk for at du deler! ✨

Venter fortsatt på min bestilling

Venter fortsatt på min bestilling.
Bestilt for en uke siden og det står fortsatt at Posten har fått beskjed om at den skal sendes så fort den blir innlevert til de. Hvor lang tid tar dette?

Vh
Line Fimland

18 settembre 2026

Hei Line,

Nå har du fått svar på e-post 😊

Kjørte maskinrens før første vask og…

Kjørte maskinrens før første vask og maskina ble merkbar renere. Brukte eple på sengetøy og nordavind på klær. Nydelig lukt og det luktet faktisk godt i kjelleren. Maskina ble også merkbar renere for hver vask.
Jeg har med dette bestemt meg for å slutte å kjøpe vaskemidler i butikk 😄

16 settembre 2026

Risposta di Sunda

Åh, så utrolig hyggelig å høre! 😍 Så gøy at både maskinrensen og vaskemidlene har gitt så fint resultat. Og ekstra koselig at du har funnet nye favoritter hos oss 💕 Tusen takk for at du deler! 🌸

Bra vaskemiddel

Bra duft på klærne etter vask

9 settembre 2026

Risposta di Sunda

Så hyggelig å høre! 😍 Det er noe ekstra med nyvaskede klær som lukter skikkelig godt 💕

De luktar ikke så my ,

De luktar ikke så my ,

9 settembre 2026

Risposta di Sunda

Åh, så leit å høre at den ikke falt helt i smak 💕 Duft er jo så personlig, så kanskje en av de andre duftene våre passer deg bedre 🌸 Vi håper du finner en som blir en ny favoritt!

Fikk Skyllemiddel på fredag,vasket klær…

Fikk Skyllemiddel på fredag,vasket klær på lørdag. Ingen sur,vond lukt. Anbefales. Jeg skal kjøpe vaskesåpen også.

15 settembre 2026

Risposta di Sunda

Så hyggelig å høre at du er fornøyd! 💜 Tusen takk for anbefalingen, og så gøy at du vil prøve vaskemiddelet også!