Bestilte en konfirmasjonsgave til mitt tantebarn med navn de på. Og gud så fin de var! Håper han liker disse like godt som jeg likte de!
Upptäckte att det saknades varor i det barset som jag beställt, när jag hämtat ut paketet på onsdagen. Det skulle vara till en studentpresent som jag skulle ge bort på fredag. Var direkt i kontak... Leggi di più
Beställde en graverad kökskniv för att ge bort som 50-års present. +Intressant och bra utbud. +Hyffsat snygga typsnitt att välja på. +Oerhört bra att kunna "förhandsgranska" produkten när m... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Graverade prylar och presenter till snabba leveranser.
Propellervägen 12, 18362, Täby, Svezia
- 08-684 279 39
- info@getpersonal.se
- getpersonal.se
Otroligt snabba med leverans och varan…
Otroligt snabba med leverans och varan motsvarar våra förväntningar
Tyvärr syns det graverade namnet knappt.
Fantastiskt bra
Snabb o utmärkt hjälp vid kontakt, ännu snabbare leverans, och jättefina graverade produkter.
Jätte fin produkt och så himla snabb…
Jätte fin produkt och så himla snabb leverans - toppen!
Vilken snabb leverans
Vilken snabb leverans, typsnitt och storlek på namn blev suveränt 👍
Sen blev födelsedagsbarnet fantastiskt glad.
Tusen tack vi kommer beställa hos er igen
Lätt att beställa och snabbt leverans
Lätt att beställa och snabbt leverans
Nöjd med produkten @
Snabb leverans och bra bemötande
Snabb leverans. När jag fick mitt förkläde som hade personligt tryck, så hade det en defekt i lädret. Jag mailade och fick snabbt leverans av ett nytt där jag kunde välja att få det ännu snabbare gnm att hämta i butik. Jättefint ordnat och jättefint förkläde!
Smidigt och snabbt levererat.
Supersnabba!
Alltid supersnabb leverans och bra bemötande. Jag är och förblir en återkommande kund.
Fantastiskt kundfokuserade
Fantastiskt kundfokuserade. Hjälpsamma och snabb leverans! Bara gott att säga!
Snabb och trevlig kontakt
Snabb och trevlig kontakt, väldigt snabb leverans och fina varor, har handlat flera gånger.
I just received order from you for my…
I just received order from you for my business. Excellent service, very quick and very friendly. I'm really happy with everything. Will be definitely using you again . I'm very impressed. Well done !! ❤️
Toppen
Snabb leverans,fint graverad .
Man blir inte lurad av bilderna . 100% nöjd, kommer att handla från er fler gånger 👍
Mvh jennie
Fin produkt och levererades snabbt
Plastig, billig känsla
Grymt besviken över produkten, plastig och ingraveringen var inte på själva produkten, utan på ett litet märke fäst på asken. Försökte se vilket material plånboken var gjord av innan köp utan att lyckas, så antar jag får skylla mig själv för att anta det var högklassigt material. Vågar inte ens ge bort detta som gåva, något som var tanken med inköpet. Plus för snabb leverans.

Risposta di getpersonal.se
Jag blev nöjd med själva produkten samt…
Jag blev nöjd med själva produkten samt den snabba leveransen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.