Havde problemer med et glas marinerede sild, etiketten dateret Bedst Før 22.03.2026, og med varenummer 5 701410 411671. En del af en sild havde desværre forvildet sig ud i klemme under metallåget og... Leggi di più
Nu har jeg købt kylling bryst fileter gram 750 2 gange. Fra Gestus. Har en forventning at et kylling bryst er et bryst og ikke kyllinge små kød. De levere bryster men bryst i mindre stykker. Smærd... Leggi di più
Gestus får mange dårlige anmeldelser. Jeg købte en frossen 'pølse' ret i Meny. Puha den smagte ikke godt. Man skulle lede længe efter pølserne. Jeg fandt nogle enkelte meget tynd skåret skiver. Jeg fa... Leggi di più
Har købt frosne frikadeller. De smager godt ,men varedeklarationen er forkert ! Den siger 70 gram kulhydrat pr. 100 gram, det er mere 7 gram pr 100 gram. Da jeg er diabetiker og tager insulin efter h... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Gestus er en serie af velsmagende madvarer. Hos Gestus brænder vi for at give dig mest muligt for pengene, både angående kvalitet, pris og smagsoplevelser.
Knud Højgaards Vej, 7100, Vejle, Danimarca
- gestus.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Uspiseligt
Uspiseligt. Og det er vist ikke første gang… jeg forstår ikke hvorfor denne virksomhed fortsat kan få lov at producere fødevarer? Det er ubegribeligt
Uspiselige spareribs
Ved ikke om kødet var dårligt - rådent - for gammelt - eller andet, men når jeg tænker tilbage, så så det godt nok meget blegt ud da jeg pakkede det ud - men lugtede ikke grimt tror jeg.
Nå men det kom i fad og sovs blev påført - og i ovn osv. -- spisetid -- min datter smagte på det, (havde glædet sig skal det siges) - første mundfuld - så lugtede hun til det, og udbrød "ad for hlvede, det lugter dårligt og smager af gammel fisk" -- Mine smagsløg er nok lidt visne (64), godt nok var jeg skuffet over at det ikke smagte bedre, men da jeg også lugtede til det, og smagte igen, - så var jeg også HELT færdig med at spise mere af det. Købte det for 5 dage siden og opbevaret i køleskab - sidste anv. dato ligger flere måneder frem - men det er nok som biomasse på forbrændingen og ikke som menneskeføde.
Cole slaw fra Gestus
Cole slaw fra Gestus, indeholdende bunden af et groft hvidkål og måske 50 g gulerod.
Ikke just en delikat oplevelse.
Billede haves.
Skinke og ost sandwich fra Menu.
Skinke og ost sandwich fra Menu.
Fantastisk, at man kan lave en skinke og ost sandwich, hvor en skive hård tomat totalt skjuler en ultratynd skive ost og en ditto flad nærmest ikke eksisterende skinke.
Det er så ringe at det ikke engang kan serveres på et plejehjem.
Gammel tatar
Købte tatar i Meny i Hundested, den var fra Gestus og 5 dage gammel. Opdagede det først da jeg kom hjem. Tatar skal hakkes samme dag den sælges.
Det er muligvis den klammeste “pizza”…
Det er muligvis den klammeste “pizza” jeg nogensinde har indtaget. Ville kraftedme hellere spise en slatten leverpostej mad fra madkassen. Ønsker jer konkurs hurtigst muligt!!!
Mig og min søn har fundet to ben i en…
Mig og min søn har fundet to ben i en størrelse på en Ca. Tommeltot negle og jeg har desværefået knækket en tand 🥺
Gestus pizzadej!!
Gestus pizzadej som er rullet ind i bagepapir, 2 gange har vi nu oplevet at dejen er rullet ind på papiret på begge sider, så det nærmest er umuligt at rulle ud, uden at der er rester af bagepapir i dejen !! Ikke særlig lækkert med bagepapir i pizzaen 🤯
Gestus "Pistacie"-is
Gestus "Pistacie"-is
Jeg ved ikke, om Dagrofa/gestus ser dette, men nu prøver vi.
Jeg blev så glædelig overrasket, da jeg så man kunne få pistacie is i Danmark! men da jeg så kom hjem og åbnede isen, var det vanilje is, med en kakaocream og et minimalt drys af pistacie. Det kan man altså ikke kalde for en pistacie is.
Jeg plejer normalt at være glad for Gestus, men det her, det er altså en KÆMPE ommer! I kan ikke reklamere for pistacie is og så kun smide lidt pistacie drys ovenpå....
Gestus pasta carbonara
Denne ene stjerne gives p.g.a. lidt af pennene kunne spises, resten var ikke en eneste stjerne værdig. Der var ca. en lille spiseskefuld bacon, skulle det være, men noget ubeskriveligt sejt tørt skind fra en gris, og stort set intet sovs. Tør og kedelig ret lige til at sm...
Dårligt rigtig dårligt
Næsten hver gang jeg køber æg fra…
Næsten hver gang jeg køber æg fra Gestus, har de bogstavelig talt snydt på vægten. Når æggene skal være M/L er de fleste small. Nu tilbud på æg størrelse i 10 stk pakke M/L/XL, var de fleste S og ikke et eneste XL.
Køb ikke dette produkt, for dyrt alligevel
Falsk varebetegnelse - Dårlig juice
Giver en stjerne, men skulle nok slet ingen have. Købte en Gestus appelsin juice med frugtkød. Der var ingen frugtkød? "Vi har presset 12 appelsiner ned i hver flaske" står der på flasken - og så må det undre, at juicen ikke overhovedet smager som appelsin juice, men med smagsnoter af ananas og/eller multijuice! Første og sidste gang jeg køber Gestus.
Oksefars med stimler af grå fars indeni.
Købte oksefars i dag hos købmanden, oksefarsen havde sidste salgsdag 12. december dvs. først om 3 dage. Oksefarsen lugtede lidt underlig og da vi skilte den ad, var der strimler af grå fars indeni. Det tydede på at farsen var blandet med gammelt fars. Farsen røg direkte i skraldespanden.
Købte jeres spareribs igår
Købte jeres spareribs igår. Vi måtte smide det hele ud, ikke engang hunden ville spise det. Enten er det opbevarer forkert, ellers også så er det virkelig dårlig kvalitet kød. De lugtede allermest af kattemad da jeg skulle have dem i ovnen, men gav det en chance. Vi endte med at bestille pizza 😂 virkelig ringe kvalitet.
Købte Gestus flæskesvær
Købte Gestus flæskesvær, hvor jeg til min store overraskelse finder en med lange hår på, altså hår, som sad på grisen.. tænkte det skulle have været brændt af eller hvordan man nu fjerner dem, men hold kæft hvor er det klamt!
Vi fik 100 gram mindre spareribs
Vi fik 100 gram mindre spareribs end der stod på pakken, og de smagte af p*k, havde givet jer 0 ⭐️ Hvis jeg kunne:) ❌❌❌ALDRIG KØBE DISSE SPARERIBS❌❌❌
1 stjerne er alt for meget at give
1 stjerne er alt for meget at give, men man kan jo ikke give mindre...
købte forleden en gestus lasagne og gestus pasta bolognese, jeg har uden tvivl aldrig fået noget så ringe, føj forsatan en skændsel.
Lasagnen var så tør, og havde så klam en smag og konsistens, at jeg ikke engang ville overveje at tilbyde min største fjende den form for mad.
Bolognese var mildest talt klam, jeg gik udenom alt kød i retten da det mest og alt mindede mig om gummi, det knaste og pev når man bed i det.
Så var det totalt smurt ind i brusk fra top til tå...
Tag jer sammen gestus. I smager med sikkerhed ikke på jeres mad inden i sender det ud, for så var det aldrig endt i køledisken.
Købte forleden “Gestus carbonara” i Meny, og aldrig er jeg blevet så skuffet. Det er et hån mod det italienske køkken, at bruge navnet “carbonare” om den ret jeg købte. Sovsen sagte overhovedet af
Købte forleden “Gestus carbonara” i Meny, og sjældent er jeg blevet så skuffet. At kalde det “carbonara” er et hån mod det italienske køkken. Sovsen var ikke i nærheden af carbonara, og bacon var skiftet ud med skinketern. Stop med at kalde det carbonara, for det er det ikke
små fine frosne ærter fra Gestus…
små fine frosne ærter fra Gestus indkøbt i dag til aftensmaden.
Vi havde forventet små søde ærter til den fine torskerogn. men de smagte som ærter, der var høstet for sent, de var hårde og bitre.
Vi kan derfor ikke anbefale vare fra Gestus, når de ikke har styr på producenter og import.