Slechte communicatie. Boormachine aangeboden ter reparatie maar na ongeveer 6 weken pas gereed. 1 Gat geboord en weer defect. De dag erna binnen gebracht en de monteur zou contact met mij opnemen e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik koop mijn gereedschap altijd hier. Niet alleen vanwege de uitstekende service, maar ook omdat je je bestelling snel in huis hebt. Als je vragen hebt, krijg je direct een duidelijk antwoord en word... Leggi di più
Overzichtelijke site met uitgebreid assortiment. Snelle levering en goede prijs. Wordt duidelijk op de hoogte gehouden. Heb rond juni 2026 2 bestellingen voor het eerst geplaatst en ben zeer tevr... Leggi di più
Airco besteld, alleen tijdens het afrekenen was de prijs ineens veel hoger dan op de website. Wel besteld aan de hogere prijs, want airco's zijn schaars in deze (en aankomende) hitte. Contact opgeno... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-8894444. We helpen je graag verder.
Zevenheuvelenweg 25, 5048AN, Tilburg, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di Gereedschapcentrum
Makita kantenmaaier gekocht. Na 4 seizoen motor defect.
Geen garantie meer maar van een Makita mag je toch meer verwachten.
Nee hoor niet bij Makita en gereedschapcentrum.nl. Ze verwijzen naar elkaar maar beide nemen geen verantwoordelijkheid.
Voorstel gedaan om motor op te sturen onder garantie of coulance en dat ik deze er zelf ging monteren.
nee hoor niemand thuis.
conclusie service slecht en producten ook.
Advies kijk een naar Parkside.

Risposta di Gereedschapcentrum
Makkelijk te bestellen. Al een tijd terug. Ik had het ook snel in huis.
Mooie vlotte afhandeling en bezorging.
Komen afspraken goed na
Ook deze keer weer een goede prijs en een snelle levering.
Snel geleverd en op het juiste moment
Prima prijs en snelle verzending. Jammer van post nl het allemaal langer laat duren maar daar is dit bedrijf niet schuldig aan.
Goede en heldere website. en ook de prijzen zijn vaak wat lager dan andere webwinkels

Risposta di Gereedschapcentrum
Makita VC3012M ‘best value for money’. Mijn nieuwste aanwinst is de bouwstofzuiger VC3012M, zeer tevreden!
-lichtgewicht, 10kg
-zeer stil, 60dB
-TNO type B voor fijnstof M (99,95%)
-lang snoer, lange slang
-stevige stalen zuigbuis en goede universele zuigmond.
-Én compatible met de groene flexslang van Festool (van m’n collega) (ook met 57mm rechtstreeks passend in deze Makita VC3012)
Keurige duidelijke overzichtelijke site met hoge kwaliteit producten tegen n scherpe prijs. Netjes bezorgd op afgesproken plaats n tijd.
Product snel geleverd volgens afspraak. Gunstige prijs van het product.
Ik heb twee producten besteld en deze werden snel geleverd. Alles was netjes verpakt en de service was echt top. Ik ben erg tevreden over hoe soepel alles is verlopen. Zeker een aanrader!

Risposta di Gereedschapcentrum
De winkel biedt levering op dezelfde dag aan, maar helaas worden de afspraken niet nagekomen.
Ik heb de machine besteld omdat ik deze met spoed nodig had, maar de winkel komt niet na wat zij aanbieden. Het pakket is te laat aangekomen, waardoor ik genoodzaakt was om de machine alsnog in een fysieke winkel te kopen.
De winkel heeft niet eens excuses aangeboden… ABSOLUUT NIET AANBEVOLEN!