Bestel hier niets
Bestel hier niets. Producten komen uit China en zijn niet makkelijk te retourneren.
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Pas op: drop shippers: lange en onduidelijke levertijd. Niet originele product: goedkope namaak van slechte kwaliteit.
ik heb na een drietal weken nog niets ontvangen, probeer contact te krijgen, wil geld terug. nooit meer bestellen hier.
Heb wat gekocht bij hun wat kapot is ben nu al meer als 20 dagen bezig om mn geld terug te krijgen zoals op de site vermeld staat, krijg je 100% je geld terug en de retour kosten , geloof dit niet . Na 22 dagen willen ze me 70% tetug geven . Tevens moet je het artikel niet terug sturen naar een adres in nederland maar in china . Mensen bestel aub nooit wat bij hun. Jullie zijn gewaarschuwd.
Mijn ervaring met Gelukstijd.nl
Ik wil andere consumenten waarschuwen voor mijn zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf.
1. Het Annuleringsprobleem:
Toen ik mijn bestelling wilde annuleren, deed ik dit ruim op tijd volgens hun eigen Algemene Voorwaarden, die expliciet zeggen dat annuleren kan zolang het trackingnummer nog niet de status 'verzonden' heeft. Het bedrijf negeerde dit en kwam met twee tegenstrijdige en onjuiste regels: eerst moest het binnen 12-24 uur geannuleerd worden, daarna moest het geannuleerd worden voordat het naar het transportbedrijf ging. Beide regels staan niet in de voorwaarden.
2. Onprofessionele Communicatie:
De e-mailwisseling was uitermate frustrerend. Het bedrijf stelde zich onprofessioneel op, negeerde de feiten en mijn duidelijke vragen en was totaal niet bereid mee te denken over een oplossing. Het is ronduit hypocriet dat ze wel verwachten dat ik mij aan hun retourbeleid houd en de hoge kosten daarvan draag, terwijl ze zelf niet aan hun annuleringsvoorwaarden houden. Doordat de annulering geweigerd werd, werd ik geconfronteerd met onnodige retourkosten, puur en alleen door hun fout. Daarnaast zijn ze telefonisch niet bereikbaar en geven ze in de e-mailcommunicatie valse informatie, wat zeer onbetrouwbaar is.
3. Levertijd en productkwaliteit:
De levertijd was op de website 9-12 dagen, wat al vrij lang is. Mijn bestelling is ruim te laat aangekomen en de levering door de pakketdienst was zeer slecht. Het product zelf was minimaal verpakt en er zat geen handleiding bij. Hoogstwaarschijnlijk omdat de producten via een platform als AliExpress of Temu worden besteld. Dit bedrijf is, voor zover ik heb kunnen nagaan, ook niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Conclusie:
Dit bedrijf is niet betrouwbaar en staat niet open voor een redelijke oplossing. Ik zou hier niets kopen en raad iedereen aan om twee keer na te denken voordat u bij Gelukstijd een bestelling plaatst.
Een GPS apparaatje gekocht. 12 dagen na het plaatsen van de bestelling pas in huis, dan weet je al waar het vandaan komt! Bij installatie van de app zit je aan een betaalde app vast die ook nog slecht is! Kan ook zonder app maar dan heb je maandelijkse kosten (zeggen zij) omdat je (evengoed) een simkaart moet gebruiken.
Wil je het artikel retourneren dan moet het naar China gestuurd worden. Conclusie, retourneren kost meer dan de aankoop van het product!
Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar in tegenstelling tot wat vermeld staat op de site en via mail reageren ze maar 1x per 25 uur.
Conclusie, op de site staat dat ze alles voor de klant willen doen, maar in werkelijkheid ho maar!
Mijn advies, iedere euro aan dit bedrijf uitgeven die z’n meuk over zee haalt is een euro teveel! En de service voor de klant is waardeloos!!
Ook ik ben erin getrapt, maar ook mijn advies is, snel verder zoeken en deze site links laten liggen.
Bestel hier nooit wat!!! Je wordt niet netjes geholpen en ze doen moeilijk over een retour! Je krijgt een product die je zelf ook op Aliexpress of Temu had kunnen kopen voor €25 minder. De kwaliteit was ronduit slecht en de verpakking ook, je wordt hierin niet netjes geholpen via de mail en je krijgt geen geld terug. Echt een stelletje oplichters
Niet bestellen! Zijn gewoon dozenschuivers. Je bestelling komt gewoon van Ali Express en duurt weken voordat het er is.
Gister wat besteld vandaag status nog steeds niet verzonden en het telefoon nummer gaat niet eens over hoorn ligt erlangs
Je kunt je product niet retour sturen waardeloos bedrijf. Bestel nooit bij gelukstijd!!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.