Bestilte 30 mars og fikk den 9 april. Følte d var lenge, men det var nok fordi jeg var spent på å sette igang 😊 så skal det sies at det også var påska med 5 helligdager inni der. Så kom jo egt veldi... Leggi di più
Ser veldig bra ut, men er spent på å se hvor lenge stålbrettet holder for jeg tror det kommer til å ruste i stykker. Men det blir spennendeå se. Begynte å bruke den fredag 17 april. 🤞🏻🤞🏻
Hyggelig og personlig betjening som viser takknemlighet for kundeforholdet. God informasjon om produktet som er helt supert og brukervennlig. Cellene mine gleder meg til næringen spirene vil gi
Snabb leverans och en upplevelse av personligt bemötande! Ska bli spännande att testa min senaste beställning - en groddskål! Trevligt att få gåvor i form av fröer med beställningen!
Blomea tilbyr et stort utvalg av frø av høy kvalitet – direkte fra Nederland. Over 100 000 hageentusiaster handler allerede hos oss.
Danimarca
- info@blomea.no
- blomea.no
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Ser veldig bra ut
Pakken var pakket inn veldig godt
Pakken var pakket inn veldig godt. Rask leveranse. Delikate produkter.
Enkelt og effektivt.
Enkelt å bestille, rask og nøyaktig levering.
Nå satser jeg på en bugnende blomster- og grønnsakshage. 🍀
Varene kom sånn passe raskt
Varene kom sånn passe raskt. Det er varierende antall frø i posene. Noen har for mye og noen hadde for lite faktisk.
Bra, men noe lang leveringstid.
Alt i alt en grei opplevelse med å handle der. Men var noe lang leveringstid. Bestilte 1.april, men mottok ikke varene før 17.april. Varene stod til forventningene.
Kjempe fornøyd med pakken
Kjempe fornøyd med pakken!
Gleder meg masse til flere fremtidige pakker!
God kommunikasjon og oppfølging
God kommunikasjon og oppfølging! Varene kom vel frem. Føler meg trygg når jeg handler hos @Blomea 👌🤓
Starten på et sunnere liv.
I dag kom skål og frø glassbolle i posten. Det var pakket inn trygt, ordentlig og med god informasjon.
God forklaring, steg for steg, på lettforståelig engelsk.
Rask levering og gode varer
Rask levering og gode varer. Også veldig behjelpelige ansatte som svarte raskt på spm om hvor mykje vann man skulle ha. Nå vokser spirene mine fint 🥰
God oppfølging av pakke
Bestilte rett før påske. Godt opplyst på mail underveis om pakken var forsinket, underveis osv.
Hyggelig og personlig betjening som…
Rask levering og god kvalitet
Rask levering og god kvalitet på produktene! Anbefales 😃
Snabb leverans och bra fröer
Snabb leverans och bra fröer, har beställt fröer i flera år, alltid med god grobarhet🌱
Spiretårn / spirepakke
Har kjøpt to spiretårn. Spiretårnet har tre etasjer med 'lokk' og med underskål som samler opp vann. De stables sammen som lukkede spirekamre uten at det kommer luft inn. Da spirer frøene men rotner etter 4-6 dager. IKKE BRA. Jeg kan selvfølgelig ta av lokket men det er fortsatt to spirekamre som ikke kan brukes. Opplever å ha kjøpt en dustete, ubrukelig ting. Har altså ikke vurdert frøene her (de rotner jo).
Fornøyd med både spireglasset og…
Fornøyd med både spireglasset og sneglefellen jeg kjøpte
Bra, men litt lang leveringstid.
Hadde ikke fått med meg at det var forsinkelser i levering, men fikk raskt svar da jeg etterspurte varene.
Flotte produkter med god bruksanvisning
Flotte produkter med god forklaring på hvordan det skal spires på glass med rist. Enkelt og elegant utformet. Blir spennende å se om jeg får masse gode spirer.
Mange frø i pakka.
Fikk pakkene med frø i dag. Mange frø i pakka men har ikke fått plantet enda. Gleder meg.👏🏼 Leveransen tok litt tid derfor kun fire stjerner.