Fick hem denna faktura några veckor efter bilköp...förstod givetvis att det är ett scam företag...BETALA aldrig fakturor som kommer helt random...oavsett om det ser ut som en faktura. Logiskt så har m... Leggi di più
Garantibolag i världsklass! Har tyvärr varit med om mitt andra haveri med en av våra bilar på knappt två månader. Eftersom det är frugan som körde den bilen valde jag att teckna en extra garanti som j... Leggi di più
Detta företag är oseriöst och falskt. De påstår sig kunna reparera, men de gör absolut ingenting. Efter att jag skickat en skadeanmälan fick jag bara ett oprofessionellt svar där de hävdade att ska... Leggi di più
Jag har köpt en bil på en bilfirma. En månad efter köpet kommer en "faktura" där det står "dags att förnya din bilgaranti". Vadå förnya? Bara språket talar för att det är ett papper att kasta i... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Vi erbjuder garantier ut till såväl privatkunder som företagskunder. Garantierna ersätter reparationskostnader om något går sönder. Personlig service via vår kundtjänst. Ett smartare fordonsägande.
Svezia
- garantibolaget.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Professionell kundtjänst
Fick hem en offert på fordonsgaranti på posten och ringde direkt till kundtjänst då jag hade lite frågor och funderingar. Daniel på kundtjänst var väldigt professionell och svarade på mina frågor. Nu har jag tecknat 12 månaders garanti och är mycket nöjd hur dem hanterade mitt ärende 💪
Spam-bolag som skickar blufffakturor…
Spam-bolag som skickar blufffakturor dolda som erbjudanden när man köpt en bil. Tar väl fram data från transportstyrelsen för sina spam.
Rubriken för ”erbjudandet” var ”Bekräftelse på tecknad fordonsgaranti” med medföljande faktura.

Risposta di Garantibolaget
Köpte en fordonsgaranti till vad jag…
Köpte en fordonsgaranti till vad jag trodde var en väldigt fin Passat jag hade köpt från en bilhandlare. 2 veckor efter havererar växellådan på den och bilhandlaren vägrar hjälpa mig. Skickade in en skadeanmälan på Garantibolagets hemsida och dem dirigerade mig till en lokal verkstad. 24 timmar efter ringer Daniel från Garantibolaget mig efter att ha varit i kontakt med verkstaden och tagit del av skaderapporten och talar om för mig att dem tar skadan! Jag kunde inte vara gladare över att ha tecknat fordonsgarantin och kommer förbli kund här tillsvidare! Tack Garantibolaget!!
Garantibolagets kundtjänst har varit…
Garantibolagets kundtjänst har varit extraordinära från början utav min morotskaka till utbetalning. Ni har definitivt en kund i flera år framöver!
Har testat olika garantibolag genom…
Har testat olika garantibolag genom åren jag handlat bilar och ingen har presterat som Garantibolaget gjort. Är mycket nöjd med deras smidiga handläggning utav ärendet och kommer definitivt rekommendera er till nära!
Garantibolaget har visat en utmärkt…
Garantibolaget har visat en utmärkt service när de hjälpte till att fixa min bil. Personalen var mycket kunnig och professionell, och jag är nöjd med resultatet. Rekommenderas varmt.
Har nyligen köpt min bil från 2016 och…
Har nyligen köpt min bil från 2016 och veckan efter rasar växellådan!
Fått lämna in bilen hos auktoriserad verkstad som nu skall byta ut lådan!
0:- i självrisk var taget🙏
Fy farao vad vackert!
Tusen tusen tack Garantibolaget!
Skall rekommendera nära och kära
/ Lars
Högsta betyg med service i världsklass!
Garantibolaget var väldigt kundorienterade vid hanteringen utav mitt ärende och det var aldrig någon fråga om någonting. Rekommenderar att köpa till förlängd garanti! 10/10
Mycket bra och snabb service
Mycket bra och snabb service. Lite lång väntetid i kundtjänst men den hanterade mitt ärende klockrent!