Via Internet en mooie Verano garagedeur besteld. Door de duidelijke website een passend deur kunnen vinden. Iets wat erg van belang was vanwege de weinige inbouwruimte. Na betaling duidelijk mail ontv... Leggi di più
Alles perfect opgelost ! Eenendertig bedrijf bij ons in de buurt vertelde ons dat afstands bedieningen niet te leveren waren . Nu bij garagedeuren.nl terecht gekomen en voor 49,95 euro loopt... Leggi di più
Een code bedieningspaneel voor een garagedeur besteld. Op de site stond dat hij van metaal was. Levering: plastiek!!!? Geen bevestigingsplaatje meegeleverd?? Poolse gebruiksaanwijziingen? Nederlan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Voordelig online garagedeuren bestellen voor de laagste prijzen van NL & BE Grote keuze uit diverse soorten sectionaal garagedeuren van diverse topmerken.
Nij Toerenburg 9, 9076 MA, St. Annaparochie, Paesi Bassi
- 0518-400380
- info@garagedeurentekoop.nl
- garagedeurentekoop.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Net even te weinig kennis van zaken
Bij bestelling van de vervangende afstandsbediening voor onze garagedeur heb ik duidelijk aangegeven welk type ik zelf heb. Hiermee dien je door middel van een "verloopkabeltje" de nieuwe afstandsbediening te programmeren. De mee- geleverde 3 pin header paste niet. Zelf wist ik dit al en was er op voorbereid. Beetje jammer dat de pro's het niet weten.

Risposta di garagedeurentekoop.nl
"Sesam open U"
Het was geen toverwoord voor ons maar werkelijkheid. De garagedeur ging in één keer open. Na aankoop van een nieuwe afstandsbediening bij garagedeurentekoop.nl, welke binnen 24 uur werd afgeleverd, was het kinderlijk eenvoudig om de code van mijn oude AB over te zetten op de nieuwe. Dus geen risico genomen met het 2e oude exemplaar maar gelijk nog een nieuwe erbij besteld. Kwam ook de volgende dag keurig op tijd binnen. Prima zaak!
problement met eerste levering, direkt in orde gezet
dank u voor het correct handelen van de problemen
ja goed en correct ontvangen
Had wel telefonische support nodig bij het programmeren. de stekkertjes pasten niet in de gaten maar een contact tegen de polen was voldoende, het programmeren is daarna vlot verlopen