Rivo Casino 🏆 Top Wahl 2026 Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

dude... slot streamers must have different physics engines or something because how are they hitting those wild lines every five minutes

Valutata 5 stelle su 5

that feeling when you accidentally open a 3-reel classic slot instead of the modern ones... feels like playing on a microwave.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

41 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kasyno nie dla spontanicznych

Chciałam zagrać chwilę przed snem, ale zanim przeszłam rejestrację, potwierdzenia mailowe, ustawienie limitów i weryfikację telefonu, to zrobiła się prawie północ. Cały spontan prysnął, została tylko irytacja.

Za dużo „gamifikacji”

Punkty, odznaki, poziomy, jakieś skrzynki do otwierania… człowiek przychodzi zagrać, a nie zbierać pikselowe medale. To wszystko tylko zachęca, żeby siedzieć dłużej i robić kolejne zakłady. Mnie to bardziej męczy niż bawi.

Niewarte nawet małych stawek

Grałam za drobne, żeby tylko spróbować. Nawet przy takich kwotach czułam irytację i brak szacunku do czasu gracza. Pomyślałam sobie, że skoro tak wygląda „zabawa za parę złotych”, to wolę iść na spacer.

Takie sobie kasynko

Ani bardzo złe, ani dobre, bardziej po prostu nijakie. Parę razy coś wygrałem, potem wszystko oddałem, więc finalnie jestem na minus. Najbardziej wkurzało mnie, że wypłata trwała dłużej niż przelew do innego banku. Dla mnie słabo.

Valutata 1 stelle su 5

Unikanie odpowiedzi na trudne pytania

Zapytałam, czy mogę dostać log z mojej historii gier w formacie do pobrania, żeby lepiej przeanalizować wydatki. Odpowiedzi unikali, wysyłali mnie po różnych działach, w końcu napisali, że nie ma takiej możliwości. Jak ktoś chce się kontrolować, to chyba nie są zainteresowani pomocą.

Valutata 1 stelle su 5

Przez chwilę było ok, potem dramat

Pierwszy tydzień grało mi się tu nawet spoko – kilka małych wygranych, szybka weryfikacja. Ale potem zaczęły się schody: coraz gorszy „feeling” slotów, przedłużające się wypłaty, jakieś błędy przy logowaniu. Może mieli nagły napływ nowych graczy i się wysypali, ale ja nie czekam aż się poprawią.

Brak dark mode

Może to brzmi śmiesznie, ale granie wieczorem na białym tle wypala oczy. W innych miejscach jest tryb ciemny, tu tylko jedna skrajnie jasna wersja. Po godzinie miałem dość. W 2026 to powinna być podstawa, a nie fanaberia.

Za dużo kombinacji

Promocje porozrzucane, każda ma inne warunki, inne wymagania, terminy, wyjątki. Zamiast się bawić, trzeba siedzieć i czytać drobny druk. Nie mam na to czasu, wolę proste bonusy, a nie łamigłówkę.

Nieeleganckie zamykanie konta

Chciałem zamknąć konto, bo uznałem, że za dużo tu przegrywam. Zamiast po prostu przyjąć prośbę, zasypali mnie mailami z propozycją „przemyślenia decyzji”, dodatkowymi bonusami. Dopiero po kilku upomnieniach faktycznie je zamknęli.

Nie można ukryć balans

Chciałem ukryć wysokość salda, jak ktoś przechodzi za plecami, ale nie ma takiej funkcji. Na ekranie cały czas świeci duża kwota, co w domu nie zawsze jest komfortowe. W innych kasynach już widziałem opcję „prywatności ekranu”.

dude..

9 agosto 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più