Stone Vegas 🇳🇴 Norges Topp Casino Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

just a quick spin" turned into a 3-hour deep dive into the mythology of ancient egyptian slots. who is ra anyway

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

103 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Brak wersji ciemnej

Gram głównie wieczorem, a ta biała, jasna strona razi w oczy. Nie ma trybu dark, trzeba kombinować z ustawieniami telefonu. Detal, ale w 2026 roku to już standard, a tu o tym zapomnieli.

Nieprzyjemne poczucie kontroli

Przy rejestracji i później przy wypłacie zadawali tyle pytań o dochody, pracę, źródło środków, że czułem się jak na przesłuchaniu. Rozumiem przepisy, ale inni operatorzy potrafią to zrobić delikatniej. Tutaj miałem wrażenie, że grzebią mi w życiu.

Nieprzyjemny aftertaste po grze

Nawet jak nie przegrywam dużo, po każdej sesji mam tu jakieś takie poczucie niesmaku. Reklamy, bonusy na siłę, dociskanie mailem. W innych kasynach przegrywam podobnie, a jednak czuję, że było spoko. Tutaj zawsze zostaje wrażenie, że ktoś próbował mnie wycisnąć do ostatniej złotówki.

Valutata 1 stelle su 5

Wygrana niższa niż w tabeli

Miałem układ w grze stołowej, który według tabeli wypłat powinien dać konkretną kasę, a rzeczywista wygrana była niższa. Zgłosiłem, kazali zrobić screeny, nagrania, cuda. Jakby zwykły gracz miał to wszystko przygotowane. Ostatecznie stwierdzili, że „wypłata jest prawidłowa”. Czuję się zignorowany.

Granie na raty... dosłownie

Zaproponowali mi jakiś ich wewnętrzny limit kredytowy, że mogę grać, a potem dopłacić. To był moment, kiedy stwierdziłem, że to przesada. Kasyno nie powinno nawet sugerować czegoś w stylu gry na kredyt. Usunąłem konto.

Valutata 1 stelle su 5

Kasyno bardziej męczy niż bawi

Myślałam, że od czasu do czasu pogram dla relaksu, ale sposób, w jaki ta strona krzyczy o każdą złotówkę, mnie zniechęcił. Wyskakujące promo, kolorowe liczby, odliczanie czasu. To nie jest spokojna rozrywka, tylko gonitwa.

Rejestracja z błędami

Kilka razy wywalało mi błąd przy wpisywaniu adresu, potem nie przyjmowało numeru telefonu. Próbowałam na innym mailu, w innej przeglądarce, za trzecim razem przeszło. Już na starcie człowiek ma dość.

Kasyno, które udaje przyjazne

Na stronie pełno tekstów o „dbałości o gracza”, „bezpiecznej rozrywce” i tym podobne. W praktyce wszystko kręci się wokół tego, żeby jak najwięcej wpłacić i jak najtrudniej wypłacić. Po rozmowach z supportem widzę, że to czysta teoria, a codzienność to tabelki i procedury.

Wygrana zniknęła po błędzie

Miałam fajnego hita na automacie, ekran się przyciął, potem wyskoczył błąd i po odświeżeniu już saldo z powrotem jakby nic się nie stało. Screeny mam, napisałam do supportu, ale od tygodnia tylko "sprawdzamy". Słabo to wygląda.

Valutata 1 stelle su 5

I started with a small £35 test in a…

I started with a small £35 test in a hotel room. Live roulette tables appeared closed after midnight. It was already my second coffee, so maybe I was impatient, but still. By the evening I had more screenshots than answers

5 agosto 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più