Kreeg zelf chocolade bij mijn bestelling supper bedankt
GameshopX.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in refurbished en tweedehands videogames, spelcomputers, controllers en accessoires. Wij geloven dat kwalitatieve gaming betaalbaar én duurzaam kan zijn. Daarom worden onze producten zorgvuldig gecontroleerd, schoongemaakt en getest voordat ze worden verkocht. Bij GameshopX staan kwaliteit, duidelijke communicatie en klanttevredenheid centraal. We streven naar een eerlijke prijs, snelle verzending en een uitstekende service. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan zoeken we altijd samen met de klant naar een passende oplossing. Van retroklassiekers tot de nieuwste consoles: bij GameshopX ben je aan het juiste adres voor betrouwbare tweedehands games en gaminghardware.
heenweg, 59 D, 2691LC, S-gravezande, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Kreeg zelf chocolade bij mijn bestelling supper bedankt
Suite a la commande chez GameshopX.nl (achat d’une xbox série X 1To et une livraison en point relais), le colis a transité pendant plusieurs jours car ils ont tenté de livrer a mon domicile, puis les livraisons se sont enchaînées sur d'autres point relais. Je l'ai réceptionné en point relais, lors de l'ouverture, j'ai remarqué un emballage très léger, un simple carton et quelques feuilles de papier craft a l'intérieur qui était trop léger pour protéger la xbox, une déformation importante sur la façade de la xbox, plusieurs impacts sur les coins, traces sur l'ensemble de la consoles, rayures, amas de poussières, salissures (comme si ell arrivait directement de chez un particulier), l'étiquette de garantie apposé par GamesshopX sur la console était déjà déchirée a l’arrivée (étiquette qui certifie que le produit est garantie et qui doit nulement être coupé et déchiré), deux emballages de bonbons fondus dans le carton, aucuns documents a l’interieur.
Il est stipulé seulement dans leurs conditions générales de vente qu’il s’agit d’une console reconditionnée, je pensais qu'il s'agissait d'un produit neuf. Le produit étant donc vendu comme reconditionné, les parties visible de l’interieur (a travers la grille de ventilation de la façade) mettent en évidence le non nettoyage de celle ci, de la poussière d’utilisation a été constaté de partout (il me semble qu'il s'agit du minimum requis pour vendre des produits reconditionnés).
Après tous ses constats (mail de non-conformité et photos envoyées), ils me demandant de renvoyer le produit pour analyses. Ma réclamation porte sur une non conformité présente a la livraison, ils me demandent donc de le renvoyer bien emballé et protégé, en colis suivit et d'assuré sa valeur alors que leurs propre service client annonce un système pick up and return pour les consoles Microsoft. Ils m'annoncent aussi qu’après vérification de la console, sous conditions de validation, les frais raisonnables de retour pourront m’être remboursés.
Playstation en controller besteld. Levering duurde al vrij lang. Niet zoals beloofd volgende werkdag verzonden! Afijn. Eenmaal bestelling binnen bleek ik een andere controller te hebben ontvangen dan besteld. Ook was de controller zeer vies. De toetsen plakte en de etensresten zaten zichtbaar overal tussen. Na een poging tot bellen ben ik maar gaan mailen want de telefoon opnemen doen ze niet. Ik kreeg een mail terug waarbij ze aangaven dat alles bij hun netjes wordt schoongemaakt voordat het naar een volgende klant gaat. Je kunt hoog of laag springen maar de controller was gewoon echt vies!! Ze wilde hem wel omruilen maar na terug mailen (meerdere mails gestuurd) laten ze gewoon nooit meer iets terug horen, dit soort bedrijven mogen van mij echt ophouden met bestaan. Zo ga je niet met klanten om. Als je niet kunt voldoen aan fatsoenlijke verkoop en het oplossen van problemen stop dan met het oplichten van mensen en ga iets anders doen.
Ter aanvulling; ze kunnen blijkbaar wel reageren op een negatieve trustpilot reactie maar nog steeds niet mailen! Let op waar je besteld, de truspilot reviews zeggen genoeg. Eigen haggie proberen te redden door te doen alsof hun neus bloed. Sorry maar dit bedrijf siert zichzelf op geen enkele manier.

Risposta di GameshopX.nl
Het duurde enorm lang voordat ik het spel kreeg en toen ik het spel binnen had was het helemaal bekrast en werkte het niet!

Risposta di GameshopX.nl
Ordered 1 game…. It took 9 days to deliver…. Had to check myself why it was taking that long…

Risposta di GameshopX.nl
Games ontvangen, alle 3 in perfecte staat.
Communicatie en servia prima
Ik had een playstation besteld met de vraag of of deze op tijd verstuurd kon worden ivm de verjaardag van mijn zoontje. De playstation werd echter te laat verstuurd, waardoor ik in allerijl er ergens anders eentje moest kopen. De playstation is retour gegaan naar gameshop x. Ik heb een bevestiging van post nl dat deze retour is afgeleverd, maar ze weigeren een terugbetaling en beweren doodleuk dat ze hem niet ontvangen hebben. Hele slechte ervaring dus en zou het niemand aanraden
Een aantal artikelen besteld. Het duurde al langer dan verwacht. Toen ik mijn pakketje binnen kreeg misde ik wat van mijn bestelling. Dit kan altijd gebeuren dat er wat fout ging. Vervolgens contact gehad en het zou later verzonden worden, was naar verkeerd iemand gestuurd. 2 weken later was dit nog niet gebeurd.
Dus weer contact gehad en besloten om het bedrag te gebruiken voor andere spellen toe te sturen. En paar dagen later de spellen ontvangen, echter was 1 hoesje leeg. Mailtje weer gestuurd maar niks op gehoord nog.
Er kan altijd wat mis gaan maar dat er gewoon zoveel mis gaat bij 1 bestelling is wel echt heel slecht.
Ik krijg gewoon geen reactie of een mail van track and trace, aantal dagen geleden bestelt. Geen reactie.
Nintendo switch oled hier gekocht.
Enkel dagen gewacht op de levering maar wast het wel waard. Super mooi product ontvangen en stevig verpakt
Alles was zo als omschreven eb werkt perfect. Volgende aankoop zou ik zo weer doen hier mocht ik iets anders willen.
Received broken stuff, not being replaced.
Reported the broken materials immediately, still no solution and cannot play.
A broken device was so corroded it didnt power on, asked to be repaired.
Only received an extra invoice and threat of even more extra cost if i would pay.
Be warned

Risposta di GameshopX.nl
Ps4 controller gekocht, maar die had vervolgens schade bij de oplaadpunt. Na contact via de mail kon ik uiteindelijk de oude opsturen en kreeg ik een nieuwe die werkt.
Een 'refurbished'(!) ps4 controller gekocht en kwam een 2de hands (zwaar gebruikt en batterij gaat niet eens uur lang) controller in een doos alleen met papieren in! Controller rammeld van binnenkant. Per direct contact genomen via email, 5 dagen geen reactie. Telefoonnummer is niet in gebruik en uiteindelijk kon met iemand praten via whatsapp support.
Hij kon mij al doorgeven via whatsapp dat mijn retour wordt niet geaccepteerd 🤣 Geven ze mij door dat de controller was heeeeel goed gecheckt en gecontroleerd en rammelen niet! (Ik had al voor verzendkosten betaald, en voor retour moet je nog een formulier invullen en ook terug sturen! Ik heb het tuurlijk niet retour gestuurd na mijn ervaring met de klantenservice) Verpakking was ook perfect zeggen ze! Dus dit is gewoon OPLICHTING, AFBLIJVEN EN NIKS KOPEN VAN ZE!
Update aan de oplichters:
Ik kan alles bewijzen, geen praatjes maken leugenaars!! Ik ben niet de enige, zie alle reviews. Schaam jullie!!!!!!!!

Risposta di GameshopX.nl
Een ps4 aangekregen die geen discs las. Hierover gemaild en onmiddellijk reactie gekregen dat er veel misbruik gemaakt werd door klanten die een ander product retourneerde. Begrijpelijk… maar als eerlijk klant volste vertrouwen dat het goed kwam. Ps4 geretourneerd, ps4 niet aangenomen, ps4 2e keer geretourneerd weer niet aangenomen retourperiode voorbij, dus ik beroep me op garantie. Mails en berichten geen reactie. Zoon kocht dit met z’n eigen zakgeld 100 euro retourkosten ondertussen al 30 euro. Zwaar teleurgesteld in deze online shop. 130 euro weg aan rommel. En in eerde reviews te zien compenseert men met korting in hun webshop. Dag en bedankt ik bestel hier niet meer en ga uitzoeken waar ik klacht kan indienen.
Ik had 2 nieuwe remote controllers besteld voor de Wii. Het duurde even voordat de bestelling in behandeling werd genomen, maar dat kwam ook door de feestdagen. Het pakketje blijkt maar niet aan te komen. Dus ik was eerst licht sceptisch, maar dat was volledig onterecht. Het pakje was echt niet door de post in behandeling genomen. Nadat ik dit meldde, werd ik keurig te woord gestaan en werd het probleem perfect opgelost. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Dus ik ben tevreden klant!
Bedankt GameshopX voor de goede service en snelle verzending van mijn Wii. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en kom zeker vaker terug als ik iets zoek van Nintendo!