Zeer teleurgesteld in de manier waarop…
Zeer teleurgesteld in de manier waarop MarioSwitch.nl mijn bestelling afhandelt.
Op 14 augustus 2026 heb ik een bestelling geplaatst van € 28,84. Volgens PostNL zou het pakket zijn bezorgd, maar ik heb helemaal niets ontvangen. Op het moment van de vermeende bezorging waren wij bovendien op vakantie.
Ik heb uitgebreid bewijs aangeleverd, waaronder camerabeelden rondom mijn woning en gegevens waaruit blijkt dat wij afwezig waren. Toch blijft MarioSwitch.nl zich beroepen op de melding van PostNL dat het pakket "bezorgd" zou zijn.
Vervolgens werd mij aangeboden om het product opnieuw toe te sturen, maar daarvoor zou ik zelf moeten bijbetalen via een zogenaamde "coulanceregeling". Ik vind het onacceptabel dat ik opnieuw moet betalen voor een product dat ik al volledig heb betaald en nooit heb ontvangen.
Ik heb MarioSwitch.nl meerdere keren de gelegenheid gegeven om dit netjes op te lossen, maar tot op heden zonder bevredigend resultaat. Daarom heb ik inmiddels ook een officiële klacht ingediend bij Thuiswinkel.org.
Mijn ervaring met de klantenservice en de afhandeling van deze kwestie is helaas zeer slecht. Als klant verwacht ik dat serieus onderzoek wordt gedaan wanneer een bestelling niet is ontvangen en dat er naar een redelijke oplossing wordt gezocht, in plaats van uitsluitend te verwijzen naar een trackingstatus van de vervoerder.