Knirkefri handel. Hadde aldri hørt om denne bedriften før så var litt skeptisk til å prøve, men det gikk veldig bra. Fikk en veldig bra pris og fikk aktiveringskoden på mail innen noen få minutter.... Leggi di più
Prøver å kjøpe Xbox Game Pass Ultimate, men får bare ordre kansellert. Prøvd 3 ganger nå. Pengen blir returnert til CC, så det er ikke problemet, men får ikke ordren gjennom. Edit 12.12.2022: Funge... Leggi di più
Fikk ikke spillene på lang tid, fant ut senere etter ventetid på svar på mail at de ikke hadde kodene til disse spillene. De ofret å gi meg nye spill eller pengene tilbake. Jeg svarte hvilke spill jeg... Leggi di più
Tok litt tid å få koden. Da jeg fikk den, fant jeg ut at jeg hadde kjøpt feil og kontakta bedriften gjennom et skjema. Fikk svar under et døgn senere og refundert hele beløpet! (Hadde ikke løst inn ko... Leggi di più
Norges nettbutikk for spill og programvare – Nye produkter og bestselgere
Markens gate 8, 4611, Kristiansand, Norvegia
- customerservice@gamekeys.no
- gamekeys.no
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
I have never bought or tried to buy…
I have never bought or tried to buy anything from you so I would like to know why you are trying to charge me for stuff when I didn't even know that you existed until now so please stop trying to charge me for anything, and it seems like you guys have a problem with a lot of other people claiming the same thing so I think you need to look into it, and stop trying to charge my account.

Risposta di GameKeys.no
Stop trying to access my account !!
Stop trying to access my account !!! I never even tried to order anything from any of you!!! I have absolutely no recollection of even attempting to use your web page for anything . So why am I seeing where u attempted to charge my account? Stay tf out of my pocket. This is ridiculous

Helt topp.
MEGET FORNØYD MED HANDELEN OG GOD VEILEDNING. ANBEFALER PÅ DET STERKESTE Å HANDLE HER, SUPER FORNØYD.
I purchased no games or keys
I purchased no games or keys. Stop trying to charge my account.

Risposta di GameKeys.no
Kjapp levering til super pris.
Poor UX for nubes!
Poor UX for nubes!
I paid for a Minecraft license but didn't receive any receipt or confirmation on email. After a while I found the license code in a folder called orders, but no explanation on what to do with it and no link for downloading the actual game. all in all it took me a few hours to figure out. It shouldn't be this difficult to purchase a game!

Risposta di GameKeys.no
Har fremdeles ikke mottatt noe som jeg…
Har fremdeles ikke mottatt noe som jeg kan laste ned og installere på min PC ........ så dette føles bare som ren lureri

Risposta di GameKeys.no
- Bra produkt og enkelt å handle, men oppdater link til aktivering
- Bra produkt og enkelt å handle
- Feil på link for nedlastning og aktivering, lå en ) på slutten
- kom derfor til side: Page not found = frustrerende
- men når jeg fant ut det, så gikk det fint
Enkel og grei handel.
Enkelt og greit.
Meget god komunikasjon og service
Tok litt tid før koden kom
Tok litt tid før koden kom, var ikke klar over at det krevende en del andre nedlastinger ved kjøp

Enkelt og greit
Enkelt og greit. Hadde koden kommet umiddelbart i stedet for etter en dag, hadde det blitt fem stjerner.
Hei jeg kjøpte minecraft java pc men…
Hei jeg kjøpte minecraft java pc men det funka ikke så jeg vil ha pengene tilbake så fort som mullig takk. 249kr takk.
Og hvet ikke hvor jeg skal laste ned spillet.

IKKE MOTTATT KODEN
Jeg ble informert at koden skulle komme med engang jeg betalte, har enda ikke mottatt selv om betalingen er gått igjennom. Ønsker heller pengene mine tilbakebetalt fortest mulig!

Alt fungerte perfekt
Alt fungerte perfekt. . Det tok en par timer før e posten med kodene kom.