GameKeys.no Recensioni 765

TrustScore 4 su 5

3,8

Knirkefri handel. Hadde aldri hørt om denne bedriften før så var litt skeptisk til å prøve, men det gikk veldig bra. Fikk en veldig bra pris og fikk aktiveringskoden på mail innen noen få minutter.... Leggi di più

Prøver å kjøpe Xbox Game Pass Ultimate, men får bare ordre kansellert. Prøvd 3 ganger nå. Pengen blir returnert til CC, så det er ikke problemet, men får ikke ordren gjennom. Edit 12.12.2022: Funge... Leggi di più

Tok litt tid å få koden. Da jeg fikk den, fant jeg ut at jeg hadde kjøpt feil og kontakta bedriften gjennom et skjema. Fikk svar under et døgn senere og refundert hele beløpet! (Hadde ikke løst inn ko... Leggi di più

1. Fornitore di servizi di giochi al computer
  2. Negozio di giochi da tavolo

Norges nettbutikk for spill og programvare – Nye produkter og bestselgere

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Innkjøpt program er svakere enn…

Innkjøpt program er svakere enn gratisversjonen. Ble ikke installert på min maskin fordi gratisversjonen ble oppgitt av installasjonsprogrammet til å ha flere funksjoner.

28 ottobre 2022

Takk for din anmeldelse.
Programvaren du har kjøpt er en type av eldre versjon og inneholder funksjoner som nevnt fra utgiver.

Da programvaren er av eldre versjon, vil den ikke ha like mange funksjoner som du skulle hatt for en gratis prøveversjon av det fullverdige programvaren.

Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, ta gjerne kontakt med oss på contact@gamekeys.no.

Vi hjelper deg så godt vi kan og ønsker deg en riktig fin kveld.

Med vennlig hilsen,
Gamekeys.no

GameKeys.no has tried to take money…

GameKeys.no has tried to take money from my cashapp account. $11.23 and $7.47 without authorization from me . I have no idea why because I have never used or bought anything from them.

2 ottobre 2022

Hello,

Your credit card information has most likely been stolen and has been attempted being used for buying digital games at our website.

In most cases, the reserved charges are being cancelled as we suspect fraud based on the credit card registration country, and your money will return to your account automatically. Have you still been charged permanently, please contact us again.

To prevent such transactions in the future, please contact your credit card company to block the card, and get a new one. Keep in mind that even though we may cancel the payment, the scammer has your card information and may use it on other webshops as well.

Best Regards,

Helt greit

Helt greit, men burde ikke reklameres som umiddelbar levering. Måtte vente i nesten tre timer før jeg fikk koden til spillet jeg hadde kjøpt

1 ottobre 2022

Hei,

Beklager at du opplevde det slik.

Det kan hende i noen tilfeller at bestillingen henger seg opp, men da fikser vi det så fort vi finner bestillingen.

Vanligvis skal alt bli ordnet umiddelbart.

Ha en fin dag.

Kjøpt to keys, gikk greit

Kjøpt to keys, den ene ankom etter 30 minutter og den andre ankom dagen etterpå. Helt greit mtp. at prisen var halvparten av det på Steamstore, men greit å ha i bakhodet dersom du trenger spillet HELT umiddelbart.

4 ottobre 2022

Fikk aldri spillene, dårlig service

Fikk ikke spillene på lang tid, fant ut senere etter ventetid på svar på mail at de ikke hadde kodene til disse spillene. De ofret å gi meg nye spill eller pengene tilbake. Jeg svarte hvilke spill jeg ville ha, men har ikke fått svar. Forventet litt bedre service og at de tar bort spillene som de ikke kan gi ut.

19 settembre 2022

Hallo,

Vi beklager å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med våre tjenester.

Jeg har sendt deg en melding for å hjelpe deg med dette problemet.

Ser frem til din tilbakemelding.

100kr dyrere å kjøpe vbucks her enn i…

100kr dyrere å kjøpe vbucks her enn i spillet

10 settembre 2022

Hallo,

Vi beklager å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med våre tjenester.

Noen produkter kan være dyrere enn andre steder, men vi er best på pris på mange andre produkter.

Ser frem til din tilbakemelding.

Solgte meg nøkkel som er ment å være gratis.

Jeg gir to, for jeg fikk det jeg bestilte og prosessen var smertefri, men jeg hadde et abonnement av produktet (Bitdefender) fra før, så jeg planla å bruke lisensen til å utvide den jeg har.

Da blir jeg kontaktet av Bitdefender som sier at keyen jeg bruker er en GRATIS, såkalt "give-away" key, og den kan ikke slås sammen med eksisterende abonnement.

Jeg spør om det er lovlig av et norsk selskap å selge slike keys, og får til svar at gamekeys.no ikke er en godkjent forhandler av Bitdefender.

Jeg spør også om lov til å bruke kommentaren her på trustpilot, og det svarer de "ja" til.

Så sitat:

"
After further investigating your account, I can see that the subscription for Bitdefender Total Security 5 devices was a giveaway code, so this type of subscription can't be merged with the other.

The GameKeys.no website is indeed an unauthorized reseller. Only one instance of a subscription like this can be active at any given time on a Bitdefender account.

All the best!

Kind Regards,
Andrew M.
Customer Care Representative
"

Jeg klager ikke dette inn til gamekeys, da summen var så lav at det i grunn ikke er verd å bruke tid på, men jeg tenkte det var greit å la andre få vite hvilke erfaringen man kan gjøre seg.

På trustpilot kan man nemlig ikke slette kommentarene. Bare be forfatteren å skrive om på dem, så - dette er for å informere andre.

9 giugno 2022

Hei,
Det er riktig at vi ikke har direkte avtale med Bitdefender som forhandler, men det betyr ikke at det er ulovlig å selge i henhold til EUs regelverk.

Men vi skal selvsagt ikke selge produktnøkler som nå viser seg å være gratis give-aways. Vi har fjernet produktet på nettsiden vår inntil videre og tar kontakt med leverandøren for å avklare dette.

Jeg har refundert din ordre.

Getting charged by this company for no…

Getting charged by this company for no purchase made

7 giugno 2022

Hi,

Thank you for contacting us.

We are a legitimate company based in Norway that sells digital software and games.
We can not find your order or purchase on our website. This might be caused since the scammers has been using different information, but with your credit card details.

If you have any suspicion that you credit card have been used for fraudulent requests, please inform that to your bank or credit card dealer.
We have no authority or jurisdiction to approve or process orders on your behalf as a customer or your bank or credit card retailer.

Please send us a message to contact@gamekeys.no so we can help you further.

Looking forward to your feedback.

Keep trying to charge my card!!!!

I do not know what gamekeys.no but it keeps trying to charge my card 3 times now! Cant get anywhere to talk to anybody about this so please stop trying to charge my card!

6 giugno 2022

Hi,
We are sorry that you have been the victim of fraud.
We have not approved the transaction and you should contact your bank or credit card retailer to block such inquiries.
We have no legal basis to block or stop your transaction inquiries.

If there is anything we can help you with, contact us via email contact@gamekeys.no

Have a nice day!

With best regards,