Knirkefri handel. Hadde aldri hørt om denne bedriften før så var litt skeptisk til å prøve, men det gikk veldig bra. Fikk en veldig bra pris og fikk aktiveringskoden på mail innen noen få minutter.... Leggi di più
Prøver å kjøpe Xbox Game Pass Ultimate, men får bare ordre kansellert. Prøvd 3 ganger nå. Pengen blir returnert til CC, så det er ikke problemet, men får ikke ordren gjennom. Edit 12.12.2022: Funge... Leggi di più
Fikk ikke spillene på lang tid, fant ut senere etter ventetid på svar på mail at de ikke hadde kodene til disse spillene. De ofret å gi meg nye spill eller pengene tilbake. Jeg svarte hvilke spill jeg... Leggi di più
Tok litt tid å få koden. Da jeg fikk den, fant jeg ut at jeg hadde kjøpt feil og kontakta bedriften gjennom et skjema. Fikk svar under et døgn senere og refundert hele beløpet! (Hadde ikke løst inn ko... Leggi di più
Norges nettbutikk for spill og programvare – Nye produkter og bestselgere
Markens gate 8, 4611, Kristiansand, Norvegia
- customerservice@gamekeys.no
- gamekeys.no
Le persone hanno visualizzato anche
Nøkkelen dukket aldri opp
Ble trekt penger med en gang men nøkkelen dukket aldri opp.

Ikke mottatt noe kode
Har bestilt Total War Napoleon, det har gått 4 timer siden bestillingen og har ikke mottatt noe kode på verken e-post eller mobil. Betalingen er allerede trekt fra kontoen min. Veldig skuffende

Risposta di GameKeys.no
vi kjøpte football manager 31 desember…
vi kjøpte football manager 31 desember og vi fikk ikke komme inn på spillet eller noe som helst. Så vi sendte en mail for å få hjelp så har de ikke svart oss og nå har vi lyst på pengene tilbake

Risposta di GameKeys.no
Took one hour before I got it
Took one hour before I got it, but their page said so, so o.k. ........ It was not possible to use it as a one month subscription, but the xbox s required a running subscription with running payment, but after getting that in place the code was accepted and working as it should. ..... Having to chat one hour with xbox support to be able to be allowed to use the code, is a proble microsoft has (among many other). Xbox is NOT simple if you are not already familiar with it. But GameKeys.no gave me what I paid for, so the only reason for not giving 5 stars was that it was not possible to use it for only one month as they indicated.
Koden kom på Mail i løpet av 10 min
Koden kom på Mail i løpet av 10 min. Alt virket som det skulle.
Kjøpte gamepass utlimate 1 mnd
Kjøpte gamepass utlimate 1 mnd, tok tilslutt 8,5 timer å få koden…
Veldig dårlig opplevelse da koden skal leveres umiddelbart på epost…
Står 1-5min og noen opp til en time å levere. Fikk koden men ville styrt unna denne siden

Ikke mottatt koden
Bestilte dette som en julegave, nettopp fordi dere opplyser at man får levert produktnøkkelen umiddelbart, og innen én time. Bestilte dette i går, og har fortsatt ikke mottatt noe. Jul og helligdager, og da er det jo heller ikke mulig å få noen hjelp her. Dette er for dårlig!!

Expect delays
Hi,
It took more than 2 hours to receive the keys. In the physical world that's ok, digitally, I expected to have it immediately.

Risposta di GameKeys.no
sen levering av digital produkt nøkkel…
sen levering av digital produkt nøkkel noe som er fullt mulig og levere umidellbart etter kjøp gamekeys hevder levering umiddelbart det er feil de hevder selv det tar noe tid på sine sider i dette tilfellet tok det 4 timer etter kjøp noe som burde maks ta 10 min

Risposta di GameKeys.no
Kjøpt noen v-buks gift card her og de…
Kjøpt noen v-buks gift card her og de fungerer kjempebra. Eneste dere kunne gjort noe med prisen 😊
god opplevelse
Det du mister ved å handle i en sånn butikk som dette kontra steam er angrerett om du ikke liker spillet. Bare så folk vet. Ellers så vet jeg ikke noe særlig om denne bedriften men kan bare si at min opplevelse var god.
Helt enkelt, GENIALT
Har handlet en del programmer nå og har ikke opplevd noen problemer med innstallering eller noe som helst.
Bra priser på programmer og spill.
Helt enkelt, GENIALT
Seriøs og raskt levering
Raskt og efektivt
Jeg fikk rask hjelp fra support
Jeg fikk rask hjelp fra support med å få produktnøkkel. De svarte på min henvendelse i løpet av 5 minutter.
Bra pris - bra service. Tusen takk.
Daniel