Knirkefri handel. Hadde aldri hørt om denne bedriften før så var litt skeptisk til å prøve, men det gikk veldig bra. Fikk en veldig bra pris og fikk aktiveringskoden på mail innen noen få minutter.... Leggi di più
Prøver å kjøpe Xbox Game Pass Ultimate, men får bare ordre kansellert. Prøvd 3 ganger nå. Pengen blir returnert til CC, så det er ikke problemet, men får ikke ordren gjennom. Edit 12.12.2022: Funge... Leggi di più
Fikk ikke spillene på lang tid, fant ut senere etter ventetid på svar på mail at de ikke hadde kodene til disse spillene. De ofret å gi meg nye spill eller pengene tilbake. Jeg svarte hvilke spill jeg... Leggi di più
Tok litt tid å få koden. Da jeg fikk den, fant jeg ut at jeg hadde kjøpt feil og kontakta bedriften gjennom et skjema. Fikk svar under et døgn senere og refundert hele beløpet! (Hadde ikke løst inn ko... Leggi di più
Norges nettbutikk for spill og programvare – Nye produkter og bestselgere
Markens gate 8, 4611, Kristiansand, Norvegia
- customerservice@gamekeys.no
- gamekeys.no
Le persone hanno visualizzato anche
dere selger på svindel møte .
dere selger på svindel møte . Norton antivirus ser utt på ananaser billig . etter betaling for antivirus må blir godkjent med bankkonto nummer i neste år dere trekes automat på 850 kr. men jeg har betalt en gang hvofor dere ikke skrive fakta annonser for mennesker kjøpe og dete er svindel teknisk fra gamekys.
miss forhøyet

Veldig bra service
Fordi det er veldig bra forklart og forenklet hvordan man skal bruke produktet for dem som ikke så datakyndige. Er veldig fornøyd😊
Billig og fungerte bra
Bestilte feil
Bestilte feil, fikk refundert penger igjen etter et par dager. Svarte også raskt på henvendelser .
Rimelige produkt som sto til…
Rimelige produkt som sto til forventningene.
Kjapp og enkel levering.
God mulighet for dialog, men jeg trengte ikke henvende meg da produktet ble levert uten problemer
God pris og lett
Veldig lett å finne og få det jeg ønsket meg. Også beste prisen, jeg måtte bare prøve det.
God kundeservice
Denne nettsiden er forferdelig
Denne nettsiden er forferdelig. Brukte akkurat 120kr på xbox gam,e pass. Men jeg får ingen kode. Har prøvd og tilkalle kundeservice men passordet mitt funker ikke lengre. Jeg har til og med skrevet opp passordet for og ikke glemme det så jeg vet at det ikke er feil. Til alle som ser denne vurderingen: IKKE KJØP NOE HER.

treg på levering opptil 1 time
står at man får kode umiddelbart på epost noe det ikke gjør man må vente opptil en time. det blir feil og anonsere med umiddelbart når dere ikke gjør det