Luister iedereen die dit zit en is opgelicht door Fx academie en nicholaas we gaan met ze alle aangifte doen en deze persoon zwart maken voor wat die heeft gedaan tim hofman komt ook derbij er is een... Leggi di più
Het enige wat ze bij FX Academy doen is jouw geld in hun zakken steken. Zodra je lid bent, helpen ze je nauwelijks en bedenken ze keer op keer nieuwe redenen om je meer geld te laten betalen voor de... Leggi di più
Voordat ik me bij FX Academy aansloot, wist ik niets over forex trading. Nu heb ik dankzij hun goed georganiseerde cursus en actieve community veel vertrouwen in mijn vaardigheden. Elke vraag die... Leggi di più
Mocht je dit lezen, ga aub niet in zee met deze harteloze en gewetenloze mensen van FX Academy of FX International. Gladde praatjes. Ze maken je geld afhandig voor een cursus en een EA die tota... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
basis informatie traden, geen inhoud, slecht werkende EA, doet zich voor als iemand die zijn fortuin met traden heeft verdiend, kortom geld niet waard!
Er wordt in de cursus de absolute basis uitgelegd over traden met weinig diepgang. Verder beweren ze dat het jouw verantwoording is om een goede setfile (instellingen op EA) te maken en dat het gewoon een kwestie is van hoe toegewijd jij bent. Het is makkelijk de verantwoording bij de ander neer te leggen want dan kan het niet liggen aan dat wat ze beloven en verkopen totaal niet realistisch of haalbaar is. kortom niet je geld waard! trap er niet in! leuke cursus voor 100 of 200 euro (misschien).
Oplichters
Trap er niet in mensen gewoon oplichters.
Ben er helaas zelf ingetrapt de cursus viel gewoon tegen want je leert niks en als je vragen heb kun je hem amper contacteren en de ea kun je gewoon online vinden.
Ik betaalde gespreid dacht naar 2 maanden stop met betalen want je heb er niks aan je teken ook geen contract niks en wat denk je je krijg een incassobureau op je nek gelijk met boetes en alles er op en er aan en als je dan informatie wel hebben waarom ze dit doen blokkeren ze je op Discord lekker bedrijf heb je dan.
Zelf wat hij met deze scam verdient woont hij lekker in Dubai van deze grote scam.
3500 euro voor een EA-software op…
3500 euro voor een EA-software op MetaTrader 4 uit 2004? De man in kwestie werkte vroeger in de zorg, maar doet zich nu voor als een trader. Het klinkt erg onwaarschijnlijk, dus trap er niet in. Hij komt vriendelijk over, maar voor je het weet, blokkeert hij je. Waarom hij in Dubai zit? Waarschijnlijk om aansprakelijkheid te ontwijken.
Ontzettende slechte cursus!
Puur zakken vullen door een cursus aan te bieden zonder diepgaande inhoud wat je nodig heb om te kunnen leren traden en ze leveren een EA software welke gratis op het internet word aangeboden. De cursus bevat heel weinig theorie over het echt leren traden, over hoe de markt in elkaar zit, technische analyse, markt structuur, fundamenteel. Als je een boek over traden op bol.com besteld voor 20 euro heb je meer aan.
Op het begin leek alles leuk, het is namelijk niet niks een bedrag van 3500 euro, dan mag je ook best wel wat verwachten! Het zijn vlotte babbelaars, door misleidende verkoop trucjes proberen ze zoveel mogelijk klanten - geld binnen te halen en dat is waar het hun omdraait, inplaats van een goede cursus te leveren. Helaas heel veel geld en tijd kwijt aan FX Academy en daarbij voel ik mij ook opgelicht.
Bij FX Academy ga je niet leren traden! Ze delen foto’s van winsten van mensen welke deze hebben gemaakt op een demo account of via handmatig traden.
Het is echt weggegooid geld! Trap er niet in!
Ik raad deze cursus dan ook aan niemand aan!
Lichten mensen op met een gratis EA
Lichten mensen op met een gratis EA. Als je niet betaald sturen ze dit zonder herinnering naar een incasso wat wettelijk niet mag.
Zeer heldere cursussen
Zeer heldere cursussen. Je moet er wel de tijd voor nemen en er helemaal willen voor te gaan, maar zeker de moeite waard.
Heel goede cursus
Heel goede cursus. Duidelijk en overzichtelijk. Alles word ook duidelijk en rustig uitgelegd. Contact is ook prettig.
This is an awesome experience
This is an awesome experience, I got quality FX trainings from the best trainers. Highly recommended
Ik had al eerder een slechte review
Ik had al eerder een slechte review. Nu geeft Trustpilot ook aan dat ze de site op een verkeerde manier gebruiken. Ik moest inderdaad mijn review verwijderen, maar plaats hem nu weer terug. Want bedrijven die de boel bedonderen verdienen geen 5 sterren. Die verdienen de waarheid. Pas op met dit bedrijf en trap niet in zijn gladde praatjes. Hij is niet transparant met zijn prijzen. Als je er naar vraagt doen ze er heel vaag over en word je niet verteld wat de cursus kost. Hier had ik wat over geschreven op Trustpilot, maar toen werd ik benaderd of ik die review maar even weg wilde halen. Nicolas smeekte het nog net niet in filmpjes die persoonlijk naar mijn telegram account werden gestuurd.
Op zijn site neemt hij de negatieve reviews nog steeds niet mee, Trustpilot laat dat ook zien. Want zijn score waarvan hij beweert dat die heel hoog is, die is dus zo hoog niet meer.
Ze zijn niet transparant, vertellen je niet de complete waarheid dus bezint eer gij begint.

Risposta di FX A
Verspil je geld hier niet aan!
FX Academy. In het begin misschien nog een academy geweest maar inmiddels is het puur geldklopperij. Er zijn geen coaches meer dus er wordt je hier niets geleerd en je mag het allemaal zelf uitzoeken. De video's die je koopt vertellen je alleen hoe je de EA instelt. Een EA die overigens gewoon gratis van het internet te halen is en uitleg die je ook gewoon op het internet kan vinden. Inmiddels is de onvrede onder de huidige leden ook behoorlijk toegenomen en zijn er ook een hoop reviews hier geplaatst. Deze waren uiteraard allemaal 1 ster. Al deze leden zijn daarna ook direct verbannen van de discord omdat eerlijkheid niet wordt geaccepteerd. Alle 5 sterren reviews die de afgelopen 2 weken zijn geplaatst zijn allemaal afgekocht door het aanbieden van 14 dagen gratis toegang tot de cursus. Zodra je een 5 sterren review had geplaatst kreeg je 14 dagen gratis toegang tot de cursus. Geloof deze reviews dus ook niet..
De A-klasse discord community is niets minder dan 1000 mensen die dus ook opgelicht zijn en zelf oneindig aan het klooien zijn om er vervolgens nooit geld mee te gaan verdienen. Een handvol leden is dit wel gelukt maar die traden al wat langer en combineren het ook met manueel traden. In de discord mag je ook niet vrij spreken en mag je alleen zeggen wat de FXA wil. Al het andere wordt direct verwijderd en leidt tot een ban. Op wat simpele beginnersvragen na wordt hier dus dagelijks ook vrijwel niets in gezegd. En dat terwijl er 1000 man in zitten. Alle reviews die vermelden dat de community leerzaam en/of actief is zijn dus ook gekochte reviews.
Resultaten die online worden gedeeld worden of op een demo account gehaald of door middel van manueel traden (deze worden zo bewerkt zodat het lijkt dat deze behaald zijn door de ea). Positieve resultaten door alleen de EA zijn uitzonderlijk.
Verspil je geld aub niet aan deze partij. Er zijn genoeg andere partijen waar je wél echt leert traden en waar de eigenaren wél kunnen traden en je het ook zelf leren.
Oplichter begin er niet aan !!!!
Oplichter begin er niet aan, gast kan zelf niet traden alleen praten. EA gratis te verkrijgen online. NIET AAN BEGINNEN JE KRIJGT NIKS VOOR JE GELD. INSTA GURU DIE ALLEEN EEN CURCUS WIL VERKOPEN AAN JE MET MOOIE VERHALEN. KRIJG JE VOOR EEN REVIEUW 2 WEKEN GRATIS TOEGANG. NIET SCHRIJVEN JE NAAIT ANDEREN ERMEE.

Great Academy
my experience with them was very excellent.
thank you fxacademy
Awesome Experience…
The materials on FX Academy is well-structured, easy to follow, and constantly updated to reflect market changes. I've seen significant improvement in my trading results since joining FX Academy and highly recommend it to anyone looking to take their trading to the next level. 5 stars and well worth the investment!

Erg goed geholpen
Erg goed geholpen! Top cursus, mensen altijd bereikbaar en bereid te willen helpen! Daarbij enorm veel van geleerd afgelopen periode, dus absoluut geen spijt van! Oprechte aanrader 👊

Duidelijke en overzichtelijke cursus
Een hele duidelijke curcus voor mensen die geen verstand hebben van traden. Het zijn korte en overzichtelijke filmpjes waardoor je het goed leert. Als er iets onduidelijk is kun je alles navragen in de community wat erg prettig is.
Als je bereid ben hard te werken krijg je mooie resultaten!

FX Acadamy
Ik vind dat FX Academy een goede cursus die de mogelijkheid heeft om op je eigen tempo te leren hoe te traden. Duidelijke uitleg en goed te volgen cursus waar ruimte is voor vragen. Ze zijn ook erg vriendelijk, iedere keer als ik een vraag had, dan word je erg vriendelijk geholpen!
als je wilt investeren in je toekomst…
als je wilt investeren in je toekomst dan moet je cursus volgen bij FX Academy
Een echte aanrader!
Zo blij met FX Academy. Al mooie winsten gehaald na een paar maanden lid te zijn op mijn live account met EA. Kortom super tevreden!
Eerste indruk is zeer positief
Eerste indruk is zeer positief, er wordt erg veel info gegeven in zeer klare taal. Voor de mensen die automatisch willen leren traden is dit een zeer goede cursus.
Langzaam leren traden
Ben niet bekend met traden. Daarom is het makkelijk dat er korte filmpjes zijn met opdrachten zodat je het traden langzaam beter leert begrijpen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.