Furgonetka.pl Recensioni

2062
TrustScore 4 su 5

3,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Beznadziejna obsługa klienta. Kurier nie przyjechał, a ja miałam pofatygować się 7 km z gabarytową paczką aby ją nadać ewentualnie ponownie próbować w ponownych dniach na niego poczekać nie wiadomo z... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Logistycznie sprawnie i profesjonalnie Nie ma jednak już usługi śledzenia przesyłki, która była i jej nie ma, a szkoda Po odbiorze przesyłki przez kuriera DPD pojawiał mi się mail z numerem przesy... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

To naprawdę dobry serwis. Korzystam kilka lat już. Prowadzę swój mały sklep internetowy - Furgonetka nigdy mnie nie zawiodła. Zawsze stają na wysokości zadania. Przydałby się jakiś rabacik za tak wier... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Korzystam z usług Furgonteki od wielu lat w kraju i za granicą. Nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń. Nawet jeśli zdarzyły sie jakieś problemy były rozwiązywane od ręki. Jedna uwaga tylko do ostatniej... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di corriere

Scritti dall'azienda

Furgonetka.pl to serwis, który oferuje dostęp do usług kurierskich po najniższych cenach. W dodatku bez potrzeby podpisywania umów i innych formalności. Zapraszamy na www.furgonetka.pl

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 99% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

(2062)

442 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Strata czasu i pieniedzy

Strata czasu i pieniedzy. Nie polecam. Kurier nie odbiera przesylek bo w ogole nie pojawia sie w umowionym adresie i terminie. (Tak wiem zewnetrzna firma) A pozniej trzeba skladac reklamacje w trzech roznych miejscach moze zwroca pieniadze. Anulowac, reklamowac i czekac 30 dni. Moze by tak furgonetka zwracala pieniadze za niewykonane uslugi a sama bawila sie w papierologie i odzyskiwala pieniadze od firmy kurierskiej? Nigdy wiecej

29 luglio 2026

Risposta di Furgonetka.pl

Odpowiedzialność za transport przesyłki ponosi wybrany przewoźnik. Przykro nam, że jego działania wpłynęły na negatywną ocenę naszej platformy.

Nie polecam. Scamerzy.

28 luglio 2026

Risposta di Furgonetka.pl

Trudno nam zweryfikować szczegóły sprawy na podstawie Państwa opinii. W razie pytań prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta (https://furgonetka.pl/kontakt). Nasi pracownicy z zaangażowaniem podejdą do każdej sprawy.

Valutata 1 stelle su 5

Najgorsza strona i usługa jaką jest

Najgorsza strona i usługa jaką jest. Oszukują klienta i żerują na jego nie wiedzy. Niby dają cenę wysyłki a później informują, że niby przesyłka niestandardowa i doliczają 200% opłaty. Poprostu złodzieje i to trzeba zgłaszać i się sądzić.

27 luglio 2026

Risposta di Furgonetka.pl

Ewentualne niezgodności w zadeklarowanych parametrach są wykrywane i rozliczane przez firmę kurierską, która może zadecydować o nałożeniu opłaty wyrównawczej. Przykro nam, że przez pryzmat wyniku weryfikacji przewoźnika negatywnie opiniują Państwo pracę naszego serwisu.

Negatywne doświadczenie

Negatywne doświadczenie. Kilka tygodni po dostarczeniu przesyłki, kiedy już dawno zapomniałem o zamówieniu, na koncie pojawiła się dodatkowa "opłata wyrównawcza", o której nikt mnie wcześniej nie poinformował i której nie miałem żadnej możliwości zweryfikować w momencie nadania. Załączony "protokół weryfikacji" nie zawierał żadnych konkretnych danych – żaden pomiar, żadne uzasadnienie, tylko sam numer przesyłki. Dopiero po kilku wiadomościach i naciskaniu udało się wyciągnąć jakiekolwiek zdjęcia.

Szukając informacji w sieci, okazuje się, że to nie jest odosobniony przypadek – mnóstwo ludzi opisuje identyczny schemat: nagana dopłata po fakcie, brak przejrzystości, klient musi sam walczyć o wyjaśnienie. Serwis działa wygodnie, dopóki wszystko idzie standardowo – przy jakimkolwiek odstępstwie zostajesz sam z reklamacją i niejasnym rozliczeniem. Nie polecam, jeśli nie chcesz mieć niespodzianek na koncie po fakcie.

27 luglio 2026

Risposta di Furgonetka.pl

Wszelkie opłaty naliczane są w wyniku decyzji przewoźnika, nie naszego serwisu. Przykro nam, że wpłynęły one na negatywną ocenę naszej platformy, która w sprawdzeniu przesyłki nie uczestniczy. Jeżeli w Państwa ocenie koszty te zostały naliczone niesłusznie, zapraszamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta (https://furgonetka.pl/kontakt), które udzieli niezbędnego wsparcia w sprawie.

Serdecznie nie polecam

Serdecznie nie polecam. Doliczyli mi dodatkową opłatę prawie 100zl po 3 tygodniach od wysłania paczki bez podania przyczyny i zwalają na firmę kurierską. Skoro zamawiam przesyłkę przed pośrednika oczekuję, że zamówię, zapłacę i na tym się kończy, a nie groźby windykacji miesiąc później.

23 luglio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più